Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Umarım Gaziantepspor'u sıcak hava koşullarında yenerek lige iyi bir başlangıç yaparız.

Selçuk yerine ön liberoda kimin oynayacağını çok merak ediyorum. Maldonado için hem Aragones hem de Şili teknik direktörü hazır değil diyor. Aragones tercihini Maldonado'dan yana mı yoksa Emre'den yana mı kullanacak, bunu hep beraber göreceğiz.
    Emre Ön Liberoda sırıtır. Ofansif olarak Fenerbahçe'ye daha çok katkısı olacaktır. Eğer Maldonado hazır değil ise Kemal niye gönderildi? Kemal ön libero oynayabilecek bir oyuncu. Kemal keşke bu takımda olsaydı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Emre Ön Liberoda sırıtır. Ofansif olarak Fenerbahçe'ye daha çok katkısı olacaktır. Eğer Maldonado hazır değil ise Kemal niye gönderildi? Kemal ön libero oynayabilecek bir oyuncu. Kemal keşke bu takımda olsaydı.
    Emre DMC değil, orada dayak yemekten beter olur, Beto ve Tabata'dan çıkış bekliyorum, Fenerbahçe için kolay maç olmasa bile çok da zorlanmayacağını düşünüyorum ama Beto - Hakan ikilisi orta sahayı çok ciddi kapatacaklardır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Emre DMC değil, orada dayak yemekten beter olur, Beto ve Tabata'dan çıkış bekliyorum, Fenerbahçe için kolay maç olmasa bile çok da zorlanmayacağını düşünüyorum ama Beto - Hakan ikilisi orta sahayı çok ciddi kapatacaklardır.
    Tek korkutuğum isim Beto, Mehmet Yozgatlı oynarsa Carlos'un olduğu kanatta muz orta yapamaz. Bu yüzden Yozgatlıdan tehlikeli orta beklemiyorum.

Hava sıcak, Antepli oyuncular bir bakıma daha şanslı o şehirde yaşıyorlar. Efsane teknik adam Nurullah Sağlam var. Eski günlerini hayal ediyorlar. Bu nedenle Feneri zorlayacakları kesin ama; Fenerbahçe kadrosu ile şu kadro yan yana geldiğinde Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar ağır bastığı ortada. Fenerbahçe ne yapar ne eder Gaziantepspor'u yener.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Tek korkutuğum isim Beto, Mehmet Yozgatlı oynarsa Carlos'un olduğu kanatta muz orta yapamaz. Bu yüzden Yozgatlıdan tehlikeli orta beklemiyorum.
    Mehmet'in arkasında Emrah Eren oynayacak ve Emrah bu ligin ofansif olarak iyi olan ender beklerinden biri sol açıkta Uğur oynarsa ve gününde olmazsa bence Mehmet-Emrah ikilisi Carlos'a ve Fenerbahçe defansına oldukça zor anlat yaşatırlar.

Mesaj Yetkileri