1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: En çok puan toplayan Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene başlarken Galatasaray 5 puan gerideydi. Ya da seneye belki geride olacak. Şampiyonluk sayısı tamam gururlandırır ama bu puanlama? Arada şöyle 40-50 puan olsa yine neyse ama sadece 1 puan var yahu, son hafta Fenerbahçe şampiyonluk gittiği için Trabzonspor maçında yokları oynadı, o maçtan puan çıkarmış olsa şu anda lider olacaktı ve en iyi Fenerbahçe mi olacaktı?

Bu listede önemli olan bence 4 büyükleri çıkardıktan sonra oluşan puan durumudur. Onun üzerine konuşabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Geçen sene başlarken Galatasaray 5 puan gerideydi. Ya da seneye belki geride olacak. Şampiyonluk sayısı tamam gururlandırır ama bu puanlama? Arada şöyle 40-50 puan olsa yine neyse ama sadece 1 puan var yahu, son hafta Fenerbahçe şampiyonluk gittiği için Trabzonspor maçında yokları oynadı, o maçtan puan çıkarmış olsa şu anda lider olacaktı ve en iyi Fenerbahçe mi olacaktı?

Bu listede önemli olan bence 4 büyükleri çıkardıktan sonra oluşan puan durumudur. Onun üzerine konuşabiliriz.
    Kırıkkalesporuda abramoviç alsaydı sonuncu mu olacaktı? bu ne biçim mantıktır? Komplekslerden kurtulun..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Kırıkkalesporuda abramoviç alsaydı sonuncu mu olacaktı? bu ne biçim mantıktır? Komplekslerden kurtulun..
    Kompleks mi? Ne kompleksi? Galatasaray'ın 1 puan farkla burada lider gözükmesi beni hiç ilgilendirmiyor. Galatasaray son şampiyon mu? Evet. Peki 6 puan farkla değil de 4 puan farkla şampiyon olsa, sizin mantığınıza göre en iyi takım Fenerbahçe mi olmuş olacaktı?

Buradaki 1 puanlık fark olmasaydı düşüncesi ile Abramoviç'in Kırıkkalespor'u alması düşüncesini bir tutuyorsan ben sana daha ne diyeyim...

Ben komplekse girmiyorum, siz çok büyütüyorsunuz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Onur ne kompleksi?
    1 puan var arada.
    1 puan.. felaket bir uçurum.
    Bu somali ile amerika ekonomisi kadar büyük bir fark ki haklısınız tamam kabul haklısınız..
    Genelde insanlar iğneyi kendilerine batırırlar.. göstere göstere.. çuvaldız diğer ellerindedir.. nedense
    TS,FB,GS,BJK'yi çıkarın.. geri kalan tablo değerlendirmeye değer.

Mesaj Yetkileri