1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: En çok puan toplayan Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Galatasaray'ı üzerinde 1 veya 0.5 puanlada olsa Fenerbahçe'yi görseydim azda olsa eziklik hissederdim. Ama ilk bakışta Fenerbahçe'nin üzeirnde görünce heyecanlanmadım değil. Bahsettiğimiz gurur meselesi bu işte. Asıl siz olayı yanlış anlayıp büyüttünüz de haberiniz yok. Neyse...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Galatasaray'ı üzerinde 1 veya 0.5 puanlada olsa Fenerbahçe'yi görseydim azda olsa eziklik hissederdim. Ama ilk bakışta Fenerbahçe'nin üzeirnde görünce heyecanlanmadım değil. Bahsettiğimiz gurur meselesi bu işte. Asıl siz olayı yanlış anlayıp büyüttünüz de haberiniz yok. Neyse...
    eyvallah usta iyi anlatmışsın ne demek istediğimi

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Erdem abi söylediğin her ne kadar doğru olsa da, 1 puan fark olduğu için pek birşey fark etmiyor. Ligin ilk haftasında biz berabere kalırız, Fenerbahçe yener. 1 haftada Türkiye'nin en iyi takımı değişebilir mi ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Erdem abi söylediğin her ne kadar doğru olsa da, 1 puan fark olduğu için pek birşey fark etmiyor. Ligin ilk haftasında biz berabere kalırız, Fenerbahçe yener. 1 haftada Türkiye'nin en iyi takımı değişebilir mi ki?
    haklısın Ömerciğim ama anlatmaya çalıştığım farklı bir şeydi..

fark sadece 1 puan dahi olsa G.Saray ın rakiplerinin üzerinde yer alması bize gurur veriyor ..sadece bunu söyledim ben

Mesaj Yetkileri