Originally Posted by
yorumsuz1i
Ben direk olarak senin taktiğine bir şey söyledim mi?Yazdıklarım dolaysız olduğu için insanları rahatsız ediyor bunun da farkındayım ama kimseye saygısızlık yapma aşağılama ya da karalama gibi bir niyetim yok bunu iyi bilesin.İkincisi turnuvayı kaç kişi takip ediyor senin taktiğinle ilgili bilgi almak isteyenlerin hepsine turnuva maçlarına bakın mı diyorsun?Site yöneticisi olmak bir insanın taktiğinin mükemmel olması mı demek?Kendin söylemişsin ss paylaşmaya vaktim yok diye.Peki gerçekleştirdiğini iddia eddiği başarıların ss ini koymamanın mazereti zaman olmaması olabilir mi?Bence olamaz.Yahu çok mu zor?Şu Genoa ile tüm sezon yaptığın maçların, puan durumunun yakaladığın başarıların ss ini koymak.Böyle bir şey varsa insan benim gibi iftiharla sunar.Mazeret üretmez.Taktiğinin durumunu çok iyi biliyorum.Gerçekten mükemmel taktik ama belki 1 sezon belki yarım sezon.Daha sonra düzenlemelere gidiyorsun ve ilerleyen yıllarda taktiğin ilk halini kullanmıyorsun.Bütün bunları en ufak art niyet olmadan yazıyorum.Taktiğin başarısını görmeyi istemek çok şey mi?BUnu da neden istiyorum biliyor musun?Benim taktiğimden daha iyisi yapılmış mı?Öğrenmek için.E bu kadar ilgi gören bir taktikte görsel kanıtlar az olunca insan hayal kırıklığına uğruyor.Cevap yazarsan eğer ifadelerin lütfen aşağılayıcı olmasın yukarda olduğu gibi.
Kesinlikle alakası yok. Önyargılarının esiri olma lütfen, Türk insanının da en büyük sorunu henüz görmediği insanlar hakkında önyargıları olması. Düzenlemelere gittiğim falan yok, gittiğim düzenlemeler aşırı ufak düzenlemeler ki o da kadro rotasyonunun gerektirdikleri. 08'de maalesef plug-play taktik yapmak zordur, ki bu taktik ender plug-play taktiklerdendir. Gerçekten vaktim yok yayınlamaya, benim hayatımda neler yaşadığımı bilmeden oturduğun yerden benim vaktim olup olmadığına karar veremezsin sen.
Sen dolaysız değil dolaylı konuşuyorsun. Adımı veya rumuzumu kullanarak benden SS istedin de sana göstermedim mi daha evvel? Çok unutkan gördüm seni.
Bakın arkadaşlar, buradan benim taktiğime çamur atmayın, gidin kendi taktiğinizi geliştirin, parmaklarınızı yormayın.
Her kim olursanız olun, Total efsanesini bozamazsınız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi