Quote Originally Posted by peluk View Post
Off yine mi sen ya? Canımı sıkmayacağım artık, bak bu forumda demirbaş diye tanıdığın herkese beni sorabilirsin,benim abi saydıklarıma da dahil. Yazdığın özel mesajlara yanıt veremiyorum, sadece sana değil kimseye yanıt veremiyorum, bunun için buradan karalama kampanyası başlatmana gerek yok. Belki de daha tecrübesizsin bu hususlarda, gelip burada benim konumda tartışman sadece bana prim yaptırır. Akıl fikir sahibiysen gidip kendi konunla ilgilenirsin.

Soruna gelince, Total'le turnuva maçlarında dizlerini titretmediğim rakip kalmadı. SS paylaşmaya vaktim yok şu anda, evimde mis gibi açmışım Genoa oyunumu, gelmişim 2016 yılına oynuyorum. İstediğin kadar karala, sorun değil, bilen biliyor. Ekstra edebiyata gerek yok. Sadece sabit başlıklara bakıp taktik bilgim konusunda bir izlenim edinebilirsin. Kimseye ispatlayacak birşeyim yok.

Ben direk olarak senin taktiğine bir şey söyledim mi?Yazdıklarım dolaysız olduğu için insanları rahatsız ediyor bunun da farkındayım ama kimseye saygısızlık yapma aşağılama ya da karalama gibi bir niyetim yok bunu iyi bilesin.İkincisi turnuvayı kaç kişi takip ediyor senin taktiğinle ilgili bilgi almak isteyenlerin hepsine turnuva maçlarına bakın mı diyorsun?Site yöneticisi olmak bir insanın taktiğinin mükemmel olması mı demek?Kendin söylemişsin ss paylaşmaya vaktim yok diye.Peki gerçekleştirdiğini iddia eddiği başarıların ss ini koymamanın mazereti zaman olmaması olabilir mi?Bence olamaz.Yahu çok mu zor?Şu Genoa ile tüm sezon yaptığın maçların, puan durumunun yakaladığın başarıların ss ini koymak.Böyle bir şey varsa insan benim gibi iftiharla sunar.Mazeret üretmez.Taktiğinin durumunu çok iyi biliyorum.Gerçekten mükemmel taktik ama belki 1 sezon belki yarım sezon.Daha sonra düzenlemelere gidiyorsun ve ilerleyen yıllarda taktiğin ilk halini kullanmıyorsun.Bütün bunları en ufak art niyet olmadan yazıyorum.Taktiğin başarısını görmeyi istemek çok şey mi?BUnu da neden istiyorum biliyor musun?Benim taktiğimden daha iyisi yapılmış mı?Öğrenmek için.E bu kadar ilgi gören bir taktikte görsel kanıtlar az olunca insan hayal kırıklığına uğruyor.Cevap yazarsan eğer ifadelerin lütfen aşağılayıcı olmasın yukarda olduğu gibi.