1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Yenilendi - Total Dominasyon (FM 08’in en iyi taktiği)

Hybrid View

18. takımı 6. yapmak gayet başarılı ama bizim dikkat etmemiz gereken bir yer taktik kadar yapılan transferler de onemli.Hatta basit attacking direct bir taktikle 3 4 tane potansiyeli yuksek hızlı adamlarınız varsa bazı başarılar elde edioyorsunuz.O yuzden bence onemli olan alınan sonuclardan cok takımın nasıl oynadıgı.İyi oynayıp belki de 18.takımı şampiyon bile yapabilcek bir taktik yapabilirsin ama savunmada iyi iki oyuncun yoktur her mac 2 3 verdigin pozisyondan gol yersin veya bitirici adamın yoktur tonla gol kaçırırsın kume düşersin.O yuzden bir arkadaş soylemişti.Takıma uygun taktik vardır diye kesinlikle dogru.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    18. takımı 6. yapmak gayet başarılı ama bizim dikkat etmemiz gereken bir yer taktik kadar yapılan transferler de onemli.Hatta basit attacking direct bir taktikle 3 4 tane potansiyeli yuksek hızlı adamlarınız varsa bazı başarılar elde edioyorsunuz.O yuzden bence onemli olan alınan sonuclardan cok takımın nasıl oynadıgı.İyi oynayıp belki de 18.takımı şampiyon bile yapabilcek bir taktik yapabilirsin ama savunmada iyi iki oyuncun yoktur her mac 2 3 verdigin pozisyondan gol yersin veya bitirici adamın yoktur tonla gol kaçırırsın kume düşersin.O yuzden bir arkadaş soylemişti.Takıma uygun taktik vardır diye kesinlikle dogru.
    Bunu nasıl yorumlamalıyım bilemedim.Gerçekten önemli olan alınan sonuçlardan çok takımın nasıl oynadığı mı?Kötü oynayıp ta uzun vadede başarılı olan bir taktik ya da takım var mı?Böyle bir şey varsa bile bu şekilde şampiyon olup ta takım çok kötü oynuyor o yüzden sevinmemeliyim diyen var mıdır?Bu durumu idrak edemedim gerçekten.Diğer bir nokta burada kendi taktiğimden bahsetmek ne kadar doğru bilmiyorum ama benim taktiğimin en önemli özelliği zaten Tek Kale oyun düzeni kurması.Maç sırasında rakibi ezdiğinizi hissediyorsunuz.Ve maçların neredeyse hepsinde "....... bu fırtınaya daha ne kadar dayanabilecek" yorumu çıkıyor.Böylece takımı başarıya ulaştırmanın tadına varıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Şimdi arkadaşlar hazırcılıkta bir yere kadar tabi. İlhan bir taktik yapıp koymuş buraya sizlerde indirip deniyorsunuz ama her takımla her rakibe karşı maçın her dakikası aynı taktikle oynayın ortalığı yıkın , Kasımpaşa ile ŞL kupası alın diyen yok Bu bir kalıptır indirirsiniz sonra elinizdeki kadroya ve rakiplere göre belli değişiklikler yaparsınız ama hiç ellemeden birde kadroyuda asistana seçtirip oynayın ne zevk alacaksınız merak ediyorum
    Mesela ben bir taktik atarım sağ kanadımda Kalouda vardır long shootu 19 o komutu sık ayarlamışımdır senin sağ kanat adamının uzun şutu 5 ise adam maç boyu dağa taşa vurur topu senin ataklarında başlamadan biter. O yüzden her maç taktiğinizde ufak revizyonlar yapın bence

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Bunu nasıl yorumlamalıyım bilemedim.Gerçekten önemli olan alınan sonuçlardan çok takımın nasıl oynadığı mı?Kötü oynayıp ta uzun vadede başarılı olan bir taktik ya da takım var mı?Böyle bir şey varsa bile bu şekilde şampiyon olup ta takım çok kötü oynuyor o yüzden sevinmemeliyim diyen var mıdır?Bu durumu idrak edemedim gerçekten.Diğer bir nokta burada kendi taktiğimden bahsetmek ne kadar doğru bilmiyorum ama benim taktiğimin en önemli özelliği zaten Tek Kale oyun düzeni kurması.Maç sırasında rakibi ezdiğinizi hissediyorsunuz.Ve maçların neredeyse hepsinde "....... bu fırtınaya daha ne kadar dayanabilecek" yorumu çıkıyor.Böylece takımı başarıya ulaştırmanın tadına varıyorsunuz.
    Demek istedigim maç sonucları bilmem kaç kere şampiyon olmuş olmak o taktigin iyi oldugu anlamına gelmez.O yuzden taktigi kavramak ona gore futbolcular oynatıp gormek gerekir.Dedigim gibi cok iyi oynarsın 18 mac yarısında son dakika gol yersin.Veya cogunda 10 kişi kalır kaybedersin oyuncuların genc oldugu için.Anlatabiliyorumdur umarım.Senin taktiginle alakalı negatif birşey soylemiyorum kesinlikle.Çok sade bi taktikle süper genc oyuncularla da aynı basarılar yakalanabiliyor.

Mesaj Yetkileri