Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gaziantep muhtemel 11'i..

Murat Şahin - Emrah, Mehmet Polat, Bekir, İvan, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Hakan Bayraktar, Erman Özgür, Tabata, Beto
    So what?
    Saike

Umarım Gaziantepspor'u sıcak hava koşullarında yenerek lige iyi bir başlangıç yaparız.

Selçuk yerine ön liberoda kimin oynayacağını çok merak ediyorum. Maldonado için hem Aragones hem de Şili teknik direktörü hazır değil diyor. Aragones tercihini Maldonado'dan yana mı yoksa Emre'den yana mı kullanacak, bunu hep beraber göreceğiz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Umarım Gaziantepspor'u sıcak hava koşullarında yenerek lige iyi bir başlangıç yaparız.

Selçuk yerine ön liberoda kimin oynayacağını çok merak ediyorum. Maldonado için hem Aragones hem de Şili teknik direktörü hazır değil diyor. Aragones tercihini Maldonado'dan yana mı yoksa Emre'den yana mı kullanacak, bunu hep beraber göreceğiz.
    Emre Ön Liberoda sırıtır. Ofansif olarak Fenerbahçe'ye daha çok katkısı olacaktır. Eğer Maldonado hazır değil ise Kemal niye gönderildi? Kemal ön libero oynayabilecek bir oyuncu. Kemal keşke bu takımda olsaydı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Emre Ön Liberoda sırıtır. Ofansif olarak Fenerbahçe'ye daha çok katkısı olacaktır. Eğer Maldonado hazır değil ise Kemal niye gönderildi? Kemal ön libero oynayabilecek bir oyuncu. Kemal keşke bu takımda olsaydı.
    Emre DMC değil, orada dayak yemekten beter olur, Beto ve Tabata'dan çıkış bekliyorum, Fenerbahçe için kolay maç olmasa bile çok da zorlanmayacağını düşünüyorum ama Beto - Hakan ikilisi orta sahayı çok ciddi kapatacaklardır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

beto çok iyi gerçekten fiziği kuvvetli ve hızlı ligin 2. gs maçında özellikle kontrada bizi bi hayli zorlamıştı..Tabata yı çok övüyorlar bakalım o nasıl oynayacak..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Emre DMC değil, orada dayak yemekten beter olur, Beto ve Tabata'dan çıkış bekliyorum, Fenerbahçe için kolay maç olmasa bile çok da zorlanmayacağını düşünüyorum ama Beto - Hakan ikilisi orta sahayı çok ciddi kapatacaklardır.
    Tek korkutuğum isim Beto, Mehmet Yozgatlı oynarsa Carlos'un olduğu kanatta muz orta yapamaz. Bu yüzden Yozgatlıdan tehlikeli orta beklemiyorum.

Hava sıcak, Antepli oyuncular bir bakıma daha şanslı o şehirde yaşıyorlar. Efsane teknik adam Nurullah Sağlam var. Eski günlerini hayal ediyorlar. Bu nedenle Feneri zorlayacakları kesin ama; Fenerbahçe kadrosu ile şu kadro yan yana geldiğinde Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar ağır bastığı ortada. Fenerbahçe ne yapar ne eder Gaziantepspor'u yener.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Tek korkutuğum isim Beto, Mehmet Yozgatlı oynarsa Carlos'un olduğu kanatta muz orta yapamaz. Bu yüzden Yozgatlıdan tehlikeli orta beklemiyorum.
    Mehmet'in arkasında Emrah Eren oynayacak ve Emrah bu ligin ofansif olarak iyi olan ender beklerinden biri sol açıkta Uğur oynarsa ve gününde olmazsa bence Mehmet-Emrah ikilisi Carlos'a ve Fenerbahçe defansına oldukça zor anlat yaşatırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben macın zor ve gergin geçeceğini düşünüyorum kritik Partizan macı öncesinde 3 puan almalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gaziantep'te taşlı, sopalı kavga!
    Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takım taraftarları birbirine girdi. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada bazı taraftarlar yaralanırken, çevik kuvvet ekipleri olayları güçlükle yatıştırdı.

Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı öncesinde olaylar çıktı. Stada girmek için öğle saatlerinde Kamil Ocak Stadı'na gelen Fenerbahçeli ve Gaziantepsporlu taraftarlar arasında yaşanan gerginlik, kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü. İki takım taraftarları, taş ve sopalarla birbirine girdi.

İstasyon Caddesi üzerinde karşılıklı kavgaya tutuşan taraftarları ayırmak için çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen çevik kuvvet ekipleri de olaya müdahale ederek, kavgayı ayırmaya çalıştı. Çevik kuvvet ekipleri, taraftarlara müdahale ederek, bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

Yaşanan kavgada yaralanan bazı Gaziantepsporlu taraftarlar olay yerinde ambulans bekledi. Yaralı taraftarlar, arkadaşları tarafından olay yerinden götürüldü. Polis, olayların büyümemesi için stat çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.

23.08.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç seyretmeye mi gidiyorlar savaşmaya mı belli değil.Bu konuda acil zihniyet değişimine gitmemiz gerekiyor.Sırf üzerindeki forma yüzünden birbirimizle kavga eder hale geldik.Yazık..
    So what?
    Saike

ilk maç olduğundan fenerbahçe kadrosuylan değil ciddiyetiylen kazanır...aragones farkı....hersene anadolu takımlarına anti-ciddiğilimizden puan kaybedioduk ama bugün farklı olacak ve kazanacağız...ben 3-1 gibi bi skorlan alırıs diorum
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Ağustos.2008 at 18:36 Reason: w değil v

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok zor maç olur genelde Antep deplasmanları.ama fener işini biliyor gerçekden antepden puan kaybı yaşamadan döner.5-0

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madem herkes skor tahmini yapıyor 1-0 Antep alır Beto'dan gol bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe mutlaka gol atar diye bekliyorum ama önceki yorumumda dediğim gibi yine puan kaybı olabilir.

Guiza bugün tek başına zorlanır.Gol orta saha'dan gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben bu maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Kalite farkı yüksek. Ama Aurelio'nun gidişinden sonra sorun yaşanan orta sahanın göbeği yine baş ağrıtabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O yüzden Semih'i keseceğini duyurdu Aragones.
    Ben Gaziantep'in yaşanan yönetimsel olaylardan dolayı hırslı oynayacağını düşünüyorum

Of, Gaziantepspor'la mı oynuyoruz yoksa Chelsea'yle mi, belli değil! Semih'i kesmek ne demek yahu? Bu adam en formda dönemini yaşıyor, hala yedek kulübesinde, akıl alır gibi değil! Uğur'u kesip Semih'i koymak onun yerine bu kadar zor mu?

Uğur'un takıma kattığı OFANSİF bir şey var mı? YOK! DEFANSİF bir şey var mı? O HİÇ YOK! O halde Semih'i oynatmak, hem defansif hem OFANSİF -özellikle de ofansif- açıdan daha mantıklı değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Eski günlere geri dönüyoruz, Tek forvet.

Bu takımda Semih'e yapılan haksızlık başka bir futbolcuya yapıldımı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçı hangi frekans veya radyodan takip edebilirim acaba?
    Last edited by IcedEarth : 23.Ağustos.2008 at 22:18

Nesil
    2006

Dünya'da ki hiçbir futbolcu Semih'in yerini kesemez. Eğer Fenerbahçe tek forvet olacaksa oda Semih Şentürk olmalı. Dünya'da eşi benzeri olmayan bir futbolcu olarak görüyorum. Alex'İ kessin ama; Semih'i oynatsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Semih yine sonradan girip golünü atar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Semih yine sonradan girip golünü atar.
    Sonradan girip değil, ilk onbirde başlayıp atmasını isterim. Güiza'dan eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bu maçı hangi frekans veya radyodan takip edebilirim acaba?
    Sorumun cevabı var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sorumun cevabı var mı?
    yayinonline.com'dan dinleyebilirsin.Tabi oradan radyo seçerek.

Aragones bir seçim yapmak zorundayDI yaptı.Biraz saygı duyup izleyelim derim.Yapılan transferlere göre mutlaka bişeyler değişecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    yayinonline.com'dan dinleyebilirsin.Tabi oradan radyo seçerek.

Aragones bir seçim yapmak zorundayDI yaptı.Biraz saygı duyup izleyelim derim.Yapılan transferlere göre mutlaka bişeyler değişecektir.
    Abi iyi de hangi kanal? Lig Radyo ise radyom zaten ona ayarlı, hemen açıveririm.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lige kontollü girmek istemiş heralde Aragones Bu taktiği her maçta oynatmaz Zico gibi ((umarım))

Bu taktik ile Şampiyonlar Liginde mücadele edicez o yüzden ara sıra bu taktikle oynatmakta fayda var ben çok yadırgamadım o yüzden

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abi iyi de hangi kanal? Lig Radyo ise radyom zaten ona ayarlı, hemen açıveririm.
    Lig Radyo var orada(:
    Gerçekten bende tam detay bilmiyorum ama birisi mutlaka veriyordur.

Eğer normal radyodan dinleyeceksen bana da frekans verirsen sevinirim.Nette Radyo1'de veriyordur

Nesil
    2006

Radyo Spor, Raydo TRT, Lig Radyo'da dinleyebilrisiniz. Eğer elinizde Digitürk var ama; Lig TV'niz yok ise gene radyo kanallarında Lig Radyo'dan dinleyebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Benim o son dediğinden acaba kaçıncı kanal oluyor bir bulsam.Aslında en iyisi FB Tv'den dinlemek ama orada da çok taraflı oluyor.

Nesil
    2007

vee maç başladı

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri