Gaziantep muhtemel 11'i..
Murat Şahin - Emrah, Mehmet Polat, Bekir, İvan, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Hakan Bayraktar, Erman Özgür, Tabata, Beto
Gaziantepspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Gaziantep muhtemel 11'i..
Murat Şahin - Emrah, Mehmet Polat, Bekir, İvan, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Hakan Bayraktar, Erman Özgür, Tabata, Beto
So what?
Saike
Umarım Gaziantepspor'u sıcak hava koşullarında yenerek lige iyi bir başlangıç yaparız.
Selçuk yerine ön liberoda kimin oynayacağını çok merak ediyorum. Maldonado için hem Aragones hem de Şili teknik direktörü hazır değil diyor. Aragones tercihini Maldonado'dan yana mı yoksa Emre'den yana mı kullanacak, bunu hep beraber göreceğiz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
beto çok iyi gerçekten fiziği kuvvetli ve hızlı ligin 2. gs maçında özellikle kontrada bizi bi hayli zorlamıştı..Tabata yı çok övüyorlar bakalım o nasıl oynayacak..
Tek korkutuğum isim Beto, Mehmet Yozgatlı oynarsa Carlos'un olduğu kanatta muz orta yapamaz. Bu yüzden Yozgatlıdan tehlikeli orta beklemiyorum.
Hava sıcak, Antepli oyuncular bir bakıma daha şanslı o şehirde yaşıyorlar. Efsane teknik adam Nurullah Sağlam var. Eski günlerini hayal ediyorlar. Bu nedenle Feneri zorlayacakları kesin ama; Fenerbahçe kadrosu ile şu kadro yan yana geldiğinde Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar ağır bastığı ortada. Fenerbahçe ne yapar ne eder Gaziantepspor'u yener.
Ben macın zor ve gergin geçeceğini düşünüyorum kritik Partizan macı öncesinde 3 puan almalıyız.
Gaziantep'te taşlı, sopalı kavga!
Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takım taraftarları birbirine girdi. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada bazı taraftarlar yaralanırken, çevik kuvvet ekipleri olayları güçlükle yatıştırdı.
Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı öncesinde olaylar çıktı. Stada girmek için öğle saatlerinde Kamil Ocak Stadı'na gelen Fenerbahçeli ve Gaziantepsporlu taraftarlar arasında yaşanan gerginlik, kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü. İki takım taraftarları, taş ve sopalarla birbirine girdi.
İstasyon Caddesi üzerinde karşılıklı kavgaya tutuşan taraftarları ayırmak için çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen çevik kuvvet ekipleri de olaya müdahale ederek, kavgayı ayırmaya çalıştı. Çevik kuvvet ekipleri, taraftarlara müdahale ederek, bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.
Yaşanan kavgada yaralanan bazı Gaziantepsporlu taraftarlar olay yerinde ambulans bekledi. Yaralı taraftarlar, arkadaşları tarafından olay yerinden götürüldü. Polis, olayların büyümemesi için stat çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.
23.08.2008
Kaynak : İHA
Maç seyretmeye mi gidiyorlar savaşmaya mı belli değil.Bu konuda acil zihniyet değişimine gitmemiz gerekiyor.Sırf üzerindeki forma yüzünden birbirimizle kavga eder hale geldik.Yazık..
So what?
Saike
ilk maç olduğundan fenerbahçe kadrosuylan değil ciddiyetiylen kazanır...aragones farkı....hersene anadolu takımlarına anti-ciddiğilimizden puan kaybedioduk ama bugün farklı olacak ve kazanacağız...ben 3-1 gibi bi skorlan alırıs diorum
Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Ağustos.2008 at 18:36 Reason: w değil v
Çok zor maç olur genelde Antep deplasmanları.ama fener işini biliyor gerçekden antepden puan kaybı yaşamadan döner.5-0
Madem herkes skor tahmini yapıyor 1-0 Antep alır Beto'dan gol bekliyorum..
Fenerbahçe mutlaka gol atar diye bekliyorum ama önceki yorumumda dediğim gibi yine puan kaybı olabilir.
Guiza bugün tek başına zorlanır.Gol orta saha'dan gelebilir.
Ben bu maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Kalite farkı yüksek. Ama Aurelio'nun gidişinden sonra sorun yaşanan orta sahanın göbeği yine baş ağrıtabilir.
O yüzden Semih'i keseceğini duyurdu Aragones.
Ben Gaziantep'in yaşanan yönetimsel olaylardan dolayı hırslı oynayacağını düşünüyorum
Of, Gaziantepspor'la mı oynuyoruz yoksa Chelsea'yle mi, belli değil! Semih'i kesmek ne demek yahu? Bu adam en formda dönemini yaşıyor, hala yedek kulübesinde, akıl alır gibi değil! Uğur'u kesip Semih'i koymak onun yerine bu kadar zor mu?
Uğur'un takıma kattığı OFANSİF bir şey var mı? YOK! DEFANSİF bir şey var mı? O HİÇ YOK! O halde Semih'i oynatmak, hem defansif hem OFANSİF -özellikle de ofansif- açıdan daha mantıklı değil mi?
Eski günlere geri dönüyoruz, Tek forvet.
Bu takımda Semih'e yapılan haksızlık başka bir futbolcuya yapıldımı acaba?
Bu maçı hangi frekans veya radyodan takip edebilirim acaba?
Last edited by IcedEarth : 23.Ağustos.2008 at 22:18
Dünya'da ki hiçbir futbolcu Semih'in yerini kesemez. Eğer Fenerbahçe tek forvet olacaksa oda Semih Şentürk olmalı. Dünya'da eşi benzeri olmayan bir futbolcu olarak görüyorum. Alex'İ kessin ama; Semih'i oynatsın.
Semih yine sonradan girip golünü atar.
So what?
Saike
Lige kontollü girmek istemiş heralde Aragones Bu taktiği her maçta oynatmaz Zico gibi ((umarım))
Bu taktik ile Şampiyonlar Liginde mücadele edicez o yüzden ara sıra bu taktikle oynatmakta fayda var ben çok yadırgamadım o yüzden
Radyo Spor, Raydo TRT, Lig Radyo'da dinleyebilrisiniz. Eğer elinizde Digitürk var ama; Lig TV'niz yok ise gene radyo kanallarında Lig Radyo'dan dinleyebilirsiniz.
Benim o son dediğinden acaba kaçıncı kanal oluyor bir bulsam.Aslında en iyisi FB Tv'den dinlemek ama orada da çok taraflı oluyor.
vee maç başladı