Verse ne olacak gitti maç..
Gaziantepspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Verse ne olacak gitti maç..
Antep'i tebrik etmek lazım.Zaman zaman çok fazla zorladılar.
Hakem iki taraf içinde bence iyi değildi.Penaltı vermedi bir çok avantajı doğru kullanmadı.
Fenerbahçe hafta içi turu atlar hafta sonu herşey yine güllük gülistanlık olur
Bitti, yenildik, geçmiş olsun.. Transfer olmazsa bu takımla birşey yapamayız..
Tebrikler Antep... Haketti maçı. Tabata cok iyi bir oyuncu. Mükemmel transfer yapmış Antep...
Oğulcancığım oldukça optimist gördüm seni. Gerçi Antep de iyi kadro kurdu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Antep haklı bir galibiyet aldı oyunun her alanında Fb den daha iyiydiler..
bu sene gerçekten çok farklı bir TSL izleyeceğiz..
spikerin de dediği gibi artık sürpriz yok bu lig de her takım her takımı yenebilir..!!
F.Bahçe lige mağlubiyetle başlama serisine devam ediyor...
Antep çok iyi bir futbol oynadı.İstediklerini yaptılar.En çok şaşırdığım F.Bahçe'nin bir türlü istediklerini yapamaması,Guiza'yı pozisyona sokamaması ve oyunu rakip yarı alana yıkamamasıydı...
Tebrikler G.Antepspor...
Her zamanki Fenerbahçe, o yüzden boşuna tartışmaya gerek yok.Emre ve Alex dışında koşan mücadele eden oyuncumuz olmadı. Lugano & Edu'da defansda iyi idi o kadar.
Türkiye'nin halini söyledim abi.Hafta arası turu atlarız sonra bu maç/kötü oyun unutulur.
Erdem gerçekten maçı izledin mi bilmiyorum ama G.Antep fizik olarak gerçekten çok iyi hazırlanmış hem lige hemde bu maça..
45-65 arası çok zorlandılar tek şutu yoktu.Yani her alanda daha iyi değillerdi.Ancak çok iyi takım kurdular.
Tebrikler G.Antep'e.Hakettiler ve aldılar maçı.Aragones çok hatalı değişiklikler yaptı ve sonuç bu oldu.Alex ve iki gol kralı forvetlerin bu maçta gol atamamaları ilginç.Bakalım ilerleyen haftalar neler olacak.
Fenerbahçe' nin çıkmasını bekLedigim kadroyLa cıkmadı çift forvet Emre nin ön Libero da oynamasını bekLiyodum ama Aragones farKlı bi diziLiş tercih etmiş.
Kısaca Maç Antep' in hakkıydı.
Maldonado ve zaman zaman Emre iyi oynadı. İlk yarıyı izleyemedim fakat ikinci yarı Antep'in golden önce üstünlüğü falan yoktu. Biraz şanssızlık biraz beceriksizlik kötü başlama serisini devam ettirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aragones bence çok isabetli değişiklikler yaptı aygün abartma lütfen.Kazım çok kötüydü çıkardı.Uğur aynı şekilde.
Gökhan hafta içi maç oynadı onu tam vaktinde çıkardı..Elinde Ronaldinho,Kaka vardı da onları mı oynatmadı?Bu kadar eleştirisel davranmayalım yahu.Fener kötü oynadı ama Aragones yapabileceklerini yaptı >maç içinde<
Guiza bence çok eleştirilir.Mesela bazı pozisyonlarda Karan gibi direk vursa gol atacaktı..Fenerbahce sistemi bana göre degiştirmeli..Avrupada tek forvet olabilir.Tabayı çok begendim..Baya ince paslar attı..Antepte şu muratta iyi oyuncu..Tebriker antep![]()
Devre arası alırız, atarız .Semih girer atar bi tane gibi rahat tavırlar.Maçtan sonra her zamanki Fenerbahçe.İlginç...
Maçı oynayan, yani hakeden kazandı, sonuç daha farklı da olabilirdi.Adamların üstüne üstlük penaltıları verilmedi.Harika kadro kurmuşlar.Bu sene ilk 8'de kesin olurlar.Daha da yukarları bile olabilir.
Fenerbahçe'den iki tane futbolcu çok iyi oynadı, biri Alex, biri Maldonado. Bence ön libero transferine falan gerek yok, Maldonado muhteşemdi. Alex de olağanüstüydü bugün, çok istekliydi. Edu, Lugano, Uğur, Kazım çok çok kötü oynadılar, Volkan ile Güiza iyiydiler, Emre, Burak, R.Carlos, G.Gönül ise vasattı.
Sıcak hava koşullarının da etkisiyle oyuncular istediklerini yapamadılar, ölü gibiydiler resmen. Benim hiç sıkıntım yok, ilerleyen haftalarda galip geliriz, bazı şeyler otursun yeter ki, şu an hala oturma aşamasında, Semih forvet arkası gibi oynuyor ve bugün iyi değildi, Alex daha geride oynadı ikinci yarı, Emre solda oynadı, fena değildi, bariz bir şekilde sağ kanat problemi olduğu aşikar, acilen Deivid iyileşmeli.
Sol kanada Aragones transfer istemekte çok haklıymış. Riera alınsın, ön libero alınmasın. Stoperlerden biri de kesilsin, yerine Önder veya Yasin oynasın. Yani Gökhan - Önder/Yasin - Lugano/Edu - R.Carlos, Kazım - Maldonado - Alex - Riera, Güiza - Semih şeklinde oynayalım. Maldonado hep böyle oynayacaksa gerçekten dandik bir ön libero alacağımıza hiç almayalım daha iyi.
Neyse hep ilk hafta yeniliyorduk zaten, gelenek bozulmadı.
Yazılacak o kadar çok şey var ki yazmaya üşeniyorum açıkcası
Sadece şunu söylüyorum Güiza'ya müthiş transfer diyenler verilen bonservisi ve Güiza'nın 4 5 maçlık performasını iyi düşünsünler Umut verecek bir şey görüyorlar mı ? Ne yazık ki beni yanıltmadığın için teşekkürler Güiza![]()
Sonunda Maldonado'yu önyargısız birisi.Sağol Egemen.Alex'te çok koştu iki mevkide de iyi oynadı.Kanatlar(uğur&kazım) normal bir oyun oynasaydı maç böyle bitmeyebilirdi
Ayrıca ;
@Emurafu
Guiza konusunda haklısın bazı yerlerde bencillik yapmayayım dedi ama doğrusu vurmaktı..
Aragones nerede yanlış değişiklikler yaptı anlamadım.
Kazım ile Uğur sahada yoktu, Gökhan da milli takımdan yorgun döndüğü ve varlık gösteremediği için oyundan alındı. Bence yerinde ve zamanında değişiklikler yaptı.
Oyuna gelirsek; Fenerbahçe adeta döküldü ileri uçta çaresiz kaldı bu da tek forvet ile bu işlerin yürüyemeyeceğine dahir gösterge Semih ve Burak girdikten sonra oyun biraz hareketlendi golüde bulabilirdik ama olmadı.
Gaziantepspor da Beto ve Tabata'yı çok beğendim, bu sezon cok can yakacaklar belli oldu.
Her sezon oldugu gibi yine mağlübiyet ile başladık umarım toparlarız, Tebrikler Gaziantep'e.
Bu nasıl bir takım yahu...
Bu Antepspor bizim bildiğimiz Antep değilmi ? Adamlar ne top oynadı öyle yahu.
Fenerbahçeye adeta top yüzü göstermedi desek yeridir.Müthiş oynadılar müthiş.Her maç böyle oynasınlar yemin ederim şampiyon olur bu takım.
Maça iyi hazırlanmışlar bu çok belli.Evlerinde ve büyük bir takıma karşı oynamanın da verdiği bir gazla inanılmaz mücadele ettiler.
Hele hele sahada Tabata,Erman,Beto ve İvan gibi kusursuz 4 oyuncu var ki aman diyim.Beto ve Tabata belkide Türkiye'de olmayan bir forvet ikilisi olmuş.Erman desen her yerde oynadı.Bir ara solda bir ara göbekte...Heryerde vardı.Beto desen sürekli fırsat kolluyor defansın arkasına fırlamak için.Kısacası Antepspor çok iyi bir takım olmuş ve bugünde müthiş oynadılar.Maçı Fenerbahçeden daha çok kazanmak istediler ve kazandılarda tebrikler ve alkışlar Antep'e.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşım 2 MTK, 1 Partizan ve 1 G.Antepspor maçlarıyla Güiza'nın iyi bir golcü olup olmadığına ne de çok karar verdin. Geleceği gören birisin herhalde.
Yahu 4 maçta adam yargılanıyor, akıl alır gibi değil.
Benden bir iki örnek, umarım bu "önyargı" tavrı değişir.
1) Kezman ilk geldiğinde bomba gibi bir oyun sergilemişti. İlk maçında gol atamadı, ikinci maçında Sivasspor'dan 20 metreden, üçüncü maçında ise Konyaspor'da 20-25 metreden aşırtma gol attı ve sonra da kesildi, berbat oynadı.
2) Deivid ilk geldiğinde rezaletti, golcü değil deniliyordu ama adam ikinci sezon resmen patlama yaptı ve Avrupa'da muhteşem gollere imza attı.
Yani böyle bir şey olmaz, Robbie Keane'i aldı Liverpool 20 küsür milyon Pound'a, adam 1-2 maçta mı yargılanıyor acaba orada?
Taktik kurbanıyız. Yeni taktiği hala futbolcular öğrenemedi ve tam alışamadılar.
Katılmamak elde degil. Maç 0-0 ken bi poziyon vardı. Güiza karsı karsıya kaldı kaleci ile. Vurması gerekirken pas atmayı denedi cok kötü bi pas attı ve Antep savunması araya girdi. La Liga gol kralı adam bence orada pas degil direk vuracak golü atacaktı. Bence maçın dönüm noktasıydı. Güiza golü yapsa 3 puan Fener'e gelirdi.
Bilmem farkettin mi ama Maldonado birçok topu kesti, ayrıca eskiye nazaran çok da cesurdu, yani yan oynamadı, dikine de paslar çıkardı, uzaktan şut attı, kısacası eski Maldonado'ya göre hem savunmada hem oyun kurmada çok daha iyiydi. Ben azından Selçuk'tan çok daha iyi buldum. Maçı izlerken Selçuk'a istemdışı kötü sözler söylüyordum ama Maldonado'nun yaptığı bir hareket nedense bugün bana batmadı ve beğendim, sırıtmadı.
Bu arada Gaziantepspor'un çok net bir penaltısıda verilmedi diye düşünüyorum.R.Carlos'un sanıyorum Ahmet Arı'ya yaptığı hareket.
Bu konuda oyumu beraberlikten yana kullanmıştım ancak Antep beni yanılttı.Rakip olarak gördüğüm bir takımın da puan kaybetmesine sevindim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yav Güiza dediğin nedir Egemen adamın 1 senelik kariyeri var 27 gol attı diye adamı dünya markası yaptınız Güiza için baştan beri söylüyorum sıradan bir forvet oyuncusu hiçbir artı özelliği olmayan bir isim çaresizlikten midir nedir aldık ve adama dünya markası muamelesi yapyıoroz o bile şaşıyor bu duruma verdiği ilk röportajı hatırlayın![]()
tek forvet oynamak çok kolay değil arkadaşlar..şuana kadar eve güiza beklenenin çok altında kaldı ama tek forvet oynamak öyle kolay birşey değil..
forvet arkasındaki hücum attının çok aktif olması gerekiyor..bence Fenerbahçe deki asıl sorun orda bunun asıl nedeni de Aragones in orta sahaya güvenemeyip takımı çok ileri çıkarmaması..
şayet senna gelirse Fb nin taktiği Güiza yı daha iyi besler..