Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Türkiye'nin halini söyledim abi.Hafta arası turu atlarız sonra bu maç/kötü oyun unutulur.

Erdem gerçekten maçı izledin mi bilmiyorum ama G.Antep fizik olarak gerçekten çok iyi hazırlanmış hem lige hemde bu maça..

45-65 arası çok zorlandılar tek şutu yoktu.Yani her alanda daha iyi değillerdi.Ancak çok iyi takım kurdular.

haklısın ama mücadele anlamında gerçekten çok istekliydiler..

pozisyon olarak da golü bulacak pozisyonlara girdiler ve bence Fenerbahçe den daha fazla istediler maçı..

Antep in bu fizik kondisyonunu görünce Nurullah Sağlam ın Skibbe den Aragones ten ne eksiği var diyorum kendimce..

Büyükler oyun olarak döküldü bugün..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Burada herkes G.Antepspor'un penaltısı verilmedi demiş de, acaba sorarım Güiza'ya atılan tekme nedir, penaltı mıdır değil midir? Hiç kimse bundan bahsetmemiş, işlerine gelmediğinden olsa gerek.

gel seninle tartışalım Egemen.

Güiza'nın posizyonu bana kafadan penaltı gibi geldi.Tekrar tekrar izledim ve penaltı olmadığına kanaat getirdim neden diyeceksin.Güiza topa hamle yaparken Deumi'de aynı anda hamle yapıyor ve Deumi hem topa hemde Güiza'ya vuruyor.Yani amacı Güiza'ya vurup düşürmek değil.Topu uzaklaştırmak.Bu sırada da Güiza'yada galiba hafif bir müdahalesi oluyor.Tam emin değilim şiddet derecesini.Ancak Carlos'un posizyonunda Carlos'un topla alakası yok direkt olarak rakibinin sağ kaval kemiğine vuruyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    haklısın ama mücadele anlamında gerçekten çok istekliydiler..

pozisyon olarak da golü bulacak pozisyonlara girdiler ve bence Fenerbahçe den daha fazla istediler maçı..

Antep in bu fizik kondisyonunu görünce Nurullah Sağlam ın Skibbe den Aragones ten ne eksiği var diyorum kendimce..

Büyükler oyun olarak döküldü bugün..
    Bir Avrupa Şampiyonluğu var ama onun dışında Türkiye fazlalılığı var galiba..

Mesaj Yetkileri