Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

La Liga kralını 4 maçla yerden yere vuracak kadar gelişmiş bir futbolumuz, ligimiz var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Olurda Guiza ilerleyen haftalarda patlama yaparsa, Şuan hakkında atıp tutan arkadaşları görmek isterim. 4 maçta adamı yerden yere vuruyorsunuz. O defansın arasında kim olursa olsun dünyanın en futbolcusu olsun tek başına bir varlık gösteremez. Guiza'nın bugün tek hatası bence kaleciyle karşı karşıya kalıp kaleye şut atmak yerine topu içeri Burak'a çevirmesiydi.
    Güiza 25 gol atsa sevinmeyeceğimi mi sanıyorsun ? HFenerbahçe gibi bir takımda TSL gibi bir ligde çok atmak çok mu zor sanki 14 milyon euroluk bir oyuncudan tabiki patlama yaomasını 20 25 gol atasını bekleyeceğiz ama zor çok zor ? Dünya yıldızımızı eleştirmeye hakkım yokmuş bu sitede Onun hakkında daha fazla yorum yapmayacağım İnş. ben yanılırım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gaziantep haketti ve kazandı tebrikler.Maçta sadece 3 kez falan 5 er dakikalık bölümleri oynadık diğer bölümlerde bir iş yapmadık.Alex ve Semih takım için birşey yapma çabasındaki oyunculardı.Diğerleri tatilde gibiydi.Özellikle 2 bekimiz çok kötü sürekli arkalarına sarktı Yozgatlı ve Erman Özgür.

Güiza'nın kötü olduğu yok yalnız kalıyor ben onu zaten next Kezman olarak görüyorum.En yakın oyuncu Alex arada 20-30 metre fark var.Takım yine geniş alanda oynamaya başlamış zaten Edu ile Lugano yaslanmışlar arkaya bekliyorlar.

Maldonado aynı değişmemiş sürekli yan pas yan pas değişen birşey yok.Hadi pası geçtim top kapma da yok.

Bence bu takıma bir sol kanat ,bir önlibero,birde forvet lazım.

Mesaj Yetkileri