Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu forumda kimse Fenerbahçeli'liğimi tartışamaz ! Siz Güiza'ya dünya yıldızı muamelesi yapıyorsunuz diye Güiza'yı beğenmeyenleri hain ilan edemezsiniz böyle bir hakkınız yoktur !!! Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum .

...
    Kimsenin senin Fenerbahçeliliğinle işi yok. Beni de hiç ilgilendirmiyor ne kadar Fenerbahçeli olduğun. Beni ilgilendiren taraf sadece yazdıklarımın kime yazıldığına dikkat edip etmemendir. Yazdıklarımla senin uzaktan yakından ilgin yok.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Alonso için kimse Fenerin aradığı tip değil demedi tam aksine gelirse bomba olur dedi. Ayrıca Deivid gol makinesi zaten değil.
    Transfer konusunda mevcut. Alonso döneminin haberlerine bakabilirsin.

Ayrıca oyuncuları 3-5 maçla ( 1 maç ile değerlendirilenler de var ) değerlendiriyoruz ya bu Tabata acaba ilk yarının sonunda Real Madrid'e mi gider Manchester United'a mı merak ediyorum. Gökhan Güleç de Bursaspor'a 3 puanı getirdi yakındır Avrupa kulüplerine transferi.

Ek olarak; son dönemlerde lige hep kötü giriyoruz bu lige her kötü girişimizde yeni transferimizi asacak olursak ligin sonunda kendimizi astığımızı görürüz. Güiza bugün izlediğim ikinci yarıda doğru düzgün pozisyon bile bulamamışken '' Güiza bugün çok kaçırdı '' sözünde ben kasıt ararım.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Alex'in koşan haliydi
    R10 henüz Türkiye'ye uğramadı.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 24.Ağustos.2008 at 02:54
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri