Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Basın tarafından insan dışı bir varlık olarak gösterilince Guiza insanllarında beklentileri farklı oluyor ve bir maçta yerden yere vuruyor..
    Kesinlikle katılıyorum sana bu kadar abartılırsa ilk maçlarda golde beklenir herşey beklenir.

Ek olarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmesine gerek yok Alex'in koşan hali çok var Türkiyede kaptan kafanı yorma sen. (Duran toplar hariç tabi.)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu manzarayı geçen da gördük. Muhammed dediklerinde sonuna kadar haklı, Tabata konusunda tamamen katılıyorum ve bir örnek daha vermek istiyorum.

Geçen yıl Ağustos'un bir cuma gününde oynanan İBB-Fenerbahçe maçının sonunda İBB galip gelen taraftı ve göklere çıkarılan bir isim vardı, Efe İnanç. Yine bir maçla futbolcu değerlendirenler iş başındaydı ve Efe'yi göklere çıkarıp ileride milli takıma bile gireceğini iddia ettiler. Ben de aksini savundum, Efe'yi daha gençken çıplak gözle izlediğimi ve abartıldığı kadar iyi bir futbolcu olmadığını söyledim ve sonuç olarak haklı da çıktım. Dileyen arşivden geçen yılki o konuyu bulup bakabilir.

Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.

Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.
    Bak mesela bugün Antep'te Erman diye bir adam var çok güzel oynadı benim düşüncem gayet yetenekli biri. Tabata'da öyle. Ama önemli olan istikrar. Bak mesela Yattara süper yetenek ama istikrarı yok.
    Last edited by gerrrard : 24.Ağustos.2008 at 03:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri