Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sabit fikirli olmak değilse ne senin yaptığın?

O kadar abartılmış ki değil abartanlardan, daha doğrusu övgüler düzenden biri de sendin, herhalde ya o zaman ne dediğini bilmiyordun ya da şimdi ne dediğini bilmiyorsun, zira aradan en fazla 1 ay (4 maç) geçti.
    Çünkü Güiza 27 gol atarak La Liga gol kralı olmuş bir isim. Nistelrooy,Raul,Henry,Eto'o vs vs adamlar varken bu adam çıkıp gol kralı oluyorsa, Euro 2008'de de Torres'le eşit gollere sahipse iyi bir adam diye düşündüm. Herkes süper diyordu işin doğrusu bende süper dedim.

Ama bakıyorumki hüsran.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Çünkü Güiza 27 gol atarak La Liga gol kralı olmuş bir isim. Nistelrooy,Raul,Henry,Eto'o vs vs adamlar varken bu adam çıkıp gol kralı oluyorsa, Euro 2008'de de Torres'le eşit gollere sahipse iyi bir adam diye düşündüm. Herkes süper diyordu işin doğrusu bende süper dedim.

Ama bakıyorumki hüsran.
    Abicim kaç maç izledin Güiza'yı bu 4 maçın dışında? 4 maçla adam değerlendirilecekse;

1. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre Lincoln dünyanın en iyi forvet arkası futbolcusu, uzaktan goller atıyor, bamgüm çakıyor kaleye, süper adam!
    2. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre Efe İnanç Türkiye'nin en iyi orta sahası (İBB).
    3. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre R.Carlos futbolcu falan değil.
    4. Eveli yıl ligin 4 haftasına göre Kezman dünyanın en iyi santraforlarından, uzaktan 2 gol attı, bomba gibiydi, Randers'a attı!
    5. Eveli yıl ligin 4 haftasına göre, Deivid gol makinesi değil, bulaşık makinesi!

Sonuç?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sonuç basit adamın üzerindeki forma sarı lacivert ise golcülüğü de tartışılır, La Liga krallığı da tartışılır İspanya Milli Takım oyuncusu olması da tartışılır. Tıpkı Xabi Alonso haberleri çıktığında Alonso Fenerbahçe'nin aradığı tip adam değil Fenerbahçe'ye Senna gibi adam lazım denildikten sonra Senna haberi çıktığında Senna yaşlı, çok para, Aurelio'dan farkı yok yorumları gibi. Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum.
    Bu forumda kimse Fenerbahçeli'liğimi tartışamaz ! Siz Güiza'ya dünya yıldızı muamelesi yapıyorsunuz diye Güiza'yı beğenmeyenleri hain ilan edemezsiniz böyle bir hakkınız yoktur !!! Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum .

Diğer yazdıklarıa gelince eğer takımının iyi bir taraftarıysan transfer iyi ve kötü yönlerini beraber düşünüceksin Bu böyle olması gerekir

Senna gelse yapabileceğimiz en iyi transfer olurdu ama 32 yaşına gelmiş bir oyuncuya 20 milyon euro bonservis verirsende akıllarda soru işareti kalır ok

Xabi gelse defansif yönünün çokta iyi olmadığını bütün dünya biliyor bunu yazmak fenerbahce formasına ihanet midir ?

Ayrıca bu yazdıkların tüm takımlar için geçerli . Zapatocny geldiğinde kariyeri tartışılmadı mı ? Alex geldiğinde Parma kariyeri tartışılmadı mı ? Kewell geldiğinde fazla sakatlanması konuşulmadı mı ? Veya Nonda geldiğinde sakatlıkları tartışma konusu olmadı mı ? Bu çok doğal bi durumdur fazla hassas olmama gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu forumda kimse Fenerbahçeli'liğimi tartışamaz ! Siz Güiza'ya dünya yıldızı muamelesi yapıyorsunuz diye Güiza'yı beğenmeyenleri hain ilan edemezsiniz böyle bir hakkınız yoktur !!! Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum .

...
    Kimsenin senin Fenerbahçeliliğinle işi yok. Beni de hiç ilgilendirmiyor ne kadar Fenerbahçeli olduğun. Beni ilgilendiren taraf sadece yazdıklarımın kime yazıldığına dikkat edip etmemendir. Yazdıklarımla senin uzaktan yakından ilgin yok.

Alonso için kimse Fenerin aradığı tip değil demedi tam aksine gelirse bomba olur dedi. Ayrıca Deivid gol makinesi zaten değil.
    Transfer konusunda mevcut. Alonso döneminin haberlerine bakabilirsin.

Ayrıca oyuncuları 3-5 maçla ( 1 maç ile değerlendirilenler de var ) değerlendiriyoruz ya bu Tabata acaba ilk yarının sonunda Real Madrid'e mi gider Manchester United'a mı merak ediyorum. Gökhan Güleç de Bursaspor'a 3 puanı getirdi yakındır Avrupa kulüplerine transferi.

Ek olarak; son dönemlerde lige hep kötü giriyoruz bu lige her kötü girişimizde yeni transferimizi asacak olursak ligin sonunda kendimizi astığımızı görürüz. Güiza bugün izlediğim ikinci yarıda doğru düzgün pozisyon bile bulamamışken '' Güiza bugün çok kaçırdı '' sözünde ben kasıt ararım.

Alex'in koşan haliydi
    R10 henüz Türkiye'ye uğramadı.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 24.Ağustos.2008 at 02:54
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri