Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    2007-2008 senesinde 27 gol atıyor ama ondan önce Getafede 2 senede sadece 20 gol atıyor. O zaman sadece 1 sezondaki performanslamı ölçülür bu yetenek sizin dediğinize göre.
    Demek ki kendini geliştirmiş, üzerine birşeyler katmış. Bırakında takıma alışsın 20-25 maç oynasın ondan sonra tartışalım. Daha Bismillah ilk maçta adamı pas pas gibi çiğnediniz.

Ayrıca Guiza hakkında atıp tutanların Guiza'nın şu 4 maçı dışında bir maçını izlediğini sanmıyorum. Keşke Guiza yerine bugun ilk onbir de Semih tek forvet oynasaydı. Bakalım yere göğe sığdıramadığımız Semih tek başına ileride ne yapacaktı.

O zaman kimse Semih'i konuşmayacaktı buna eminim. Biraz objektif baksanız gerçeği göreceksiniz ama nerde.

Çünkü Güiza 27 gol atarak La Liga gol kralı olmuş bir isim. Nistelrooy,Raul,Henry,Eto'o vs vs adamlar varken bu adam çıkıp gol kralı oluyorsa, Euro 2008'de de Torres'le eşit gollere sahipse iyi bir adam diye düşündüm. Herkes süper diyordu işin doğrusu bende süper dedim.

Ama bakıyorumki hüsran.
    Abicim kaç maç izledin Güiza'yı bu 4 maçın dışında? 4 maçla adam değerlendirilecekse;

1. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre Lincoln dünyanın en iyi forvet arkası futbolcusu, uzaktan goller atıyor, bamgüm çakıyor kaleye, süper adam!
    2. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre Efe İnanç Türkiye'nin en iyi orta sahası (İBB).
    3. Geçen yıl ligin 4 haftasına göre R.Carlos futbolcu falan değil.
    4. Eveli yıl ligin 4 haftasına göre Kezman dünyanın en iyi santraforlarından, uzaktan 2 gol attı, bomba gibiydi, Randers'a attı!
    5. Eveli yıl ligin 4 haftasına göre, Deivid gol makinesi değil, bulaşık makinesi!

Sonuç?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Demek ki kendini geliştirmiş, üzerine birşeyler katmış. Bırakında takıma alışsın 20-25 maç oynasın ondan sonra tartışalım. Daha Bismillah ilk maçta adamı pas pas gibi çiğnediniz.

Ayrıca Guiza hakkında atıp tutanların Guiza'nın şu 4 maçı dışında bir maçını izlediğini sanmıyorum. Keşke Guiza yerine bugun ilk onbir de Semih tek forvet oynasaydı. Bakalım yere göğe sığdıramadığımız Semih tek başına ileride ne yapacaktı.

O zaman kimse Semih'i konuşmayacaktı buna eminim. Biraz objektif baksanız gerçeği göreceksiniz ama nerde.
    Evet Mehmet haklısın ben Güiza'yı hiç izlemedim. Ama görüşleri,yorumları filan gördüğünde sende bu adamın çok sağlam bir forvet olduğu görüşüne inanırsın ama çok kaçırdı izlediğim resmi maçlarda. MTK maçı olsun bugünki Antep maçı vs vs. Dediğim gibi yeteneklerinede yeniden alışacak değil ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bu arada eklemeden edemem. Güiza'nın pozisyonu kesinlikle penaltı ve kırmızı karttı.. maçın kaderini değiştirdi bunu vermemesi
    Katılmıyorum sana Eren bence burada hakem posizyonu çok iyi süzmüş.Devam kararıda son derece doğru.Posizyon sonrası zaten sadece Burak itiraz ediyor o da 5 saniye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alonso için kimse Fenerin aradığı tip değil demedi tam aksine gelirse bomba olur dedi. Ayrıca Deivid gol makinesi zaten değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sonuç basit adamın üzerindeki forma sarı lacivert ise golcülüğü de tartışılır, La Liga krallığı da tartışılır İspanya Milli Takım oyuncusu olması da tartışılır. Tıpkı Xabi Alonso haberleri çıktığında Alonso Fenerbahçe'nin aradığı tip adam değil Fenerbahçe'ye Senna gibi adam lazım denildikten sonra Senna haberi çıktığında Senna yaşlı, çok para, Aurelio'dan farkı yok yorumları gibi. Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum.
    Bu forumda kimse Fenerbahçeli'liğimi tartışamaz ! Siz Güiza'ya dünya yıldızı muamelesi yapıyorsunuz diye Güiza'yı beğenmeyenleri hain ilan edemezsiniz böyle bir hakkınız yoktur !!! Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum .

Diğer yazdıklarıa gelince eğer takımının iyi bir taraftarıysan transfer iyi ve kötü yönlerini beraber düşünüceksin Bu böyle olması gerekir

Senna gelse yapabileceğimiz en iyi transfer olurdu ama 32 yaşına gelmiş bir oyuncuya 20 milyon euro bonservis verirsende akıllarda soru işareti kalır ok

Xabi gelse defansif yönünün çokta iyi olmadığını bütün dünya biliyor bunu yazmak fenerbahce formasına ihanet midir ?

Ayrıca bu yazdıkların tüm takımlar için geçerli . Zapatocny geldiğinde kariyeri tartışılmadı mı ? Alex geldiğinde Parma kariyeri tartışılmadı mı ? Kewell geldiğinde fazla sakatlanması konuşulmadı mı ? Veya Nonda geldiğinde sakatlıkları tartışma konusu olmadı mı ? Bu çok doğal bi durumdur fazla hassas olmama gerekir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Aragones: "Ciddi iyileştirmeler yapmalıyız"

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aragones, takımda her mevkii de ciddi iyileştirmeler yapılması gerektiğini belirtti.

Luis Aragones, Fenerbaçhe'nin bugün yeterince hızlı bir şekilde top çeviremediği, sadece ileri uçta değil, takım içinde her mevkii de ciddiyetle iyileştirmeler yapmaları gerektiğini söyledi.

Maç sonrası açıklamalar yapan Aragones, "Bugün, bizim alışık olduğumuzdan farklı bir oyun sergiledik. Topu, istediğimiz kadar hızlı çeviremedik. Maç aslında dengeli gitti. İki ekip de maçı çevirebilirdi. Aslında sadece Fenerbahçe gol pozisyonu bulmakta zorlanmadı. İki ekip de gol pozisyonu sıkıntısı çekti. Tabii ki ben, Fenerbahçe'nin daha fazla gol pozisyonuna girmesini isterim. Sadece ileri uçta değil, her alanda ciddiyetle iyileştirmeler yapmalıyız. Sadece ileri uçta değil, defansta ve orta sahada da iyileştirmeler yapmalıyız" diye konuştu.

Aragones, transfer konusundaki soruları ise, "Transfer konusunda çok fazla söylenecek bir şey yok. Tabii ki takımı güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Ama bu konu tamamen bana bağlı bir konu değil" diye cevap verdi.

-------------------------

Alex: "Bu mağlubiyeti unutturacağız"

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, Çarşamba günü oynayacakları Partizan maçıyla taraftarlarına bu mağlubiyeti unutturacaklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan kaptan Alex, Partizan maçıyla taraftarlara bu maçı unutturacaklarını belirterek şunları söyledi: "İki ekip adına sıkıntılı bir maçıt. Bizim de onların da yakaladığı şanslar vardı. Bunlardan birsini değerlendiren Gaziantep oldu. Zemin çok kuru olduğu için paslarımız istediğimiz hızda gitmiyordu. Ama tabi bahanelerin arkasına sığınmamak gerekiyor. Çarşamba günü taraftarımız stadı doldurursa onlara bu mağlubiyeti unutturacağız."

Nesil
    2007
    Yer
    34

Çok kötüydük ..
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ronaldinho gelse, ilk maçta sahaya çıksa, normal oynasa, o bile eleştiriler, yok Ronaldinho bitti, eski R10 yok artık gibisinden, tabii giydiği formadan dolayı; ama 2 yıldır sakatlıktan oynamayan Kewell "adam olacak çocuk" olur, Lincoln ile Ricardinho zaten Alex'ten iyiydiler.

Neyse fazla söze gerek yok, yıllardır bu ülkeye 10 numara alınıyor, hepsi de Alex'ten iyi oluyor (Delgado, Carrusca, Ricardinho, Lincoln, Marcelinho) ama bir şeylerini göremedik. Şimdi de Güiza o eleştirilere maruz kalıyor ama ben eminim ki La Liga gol kralı, İspanya Milli Takımının golcüsü bunların karşılığını en güzel şekilde verecek.
    Evet Ronaldinho gelse ve kötü oynasa ben eski R10 yok artık derdim. İyi oynasa eski R10'u yeniden izleyebiliriz derdim. 2 yıldır sakatlıktan oynamayan Kewell o kondisyon eksikliğiyle bomba gibi oynuyorsa adam olacak çocuktur. Hiç alışma filan demeyin yetenekli adam herşeyi yapar. Bak Torres geldiği gibi attı Liverpool'da.

Hiç mazeret olamaz bu alışma süreci. Lincoln'e gelirsek Ayrıca saha içine bakıldığında Lincoln Alex'in koşan haliydi ama Beşiktaş maçında kadro dışı oldu bitti gitti. Bugünki Galatasaray maçını izlediysen Lincoln'ün nasıl oynadığını görürdün. Bu Galatasaray-Lincoln'ü hiç açmamaya çalıştım ama ısrarla açtırdın.

Görelim Güiza'yı göstersin bakalım maarifetlerini.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Katılmıyorum sana Eren bence burada hakem posizyonu çok iyi süzmüş.Devam kararıda son derece doğru.Posizyon sonrası zaten sadece Burak itiraz ediyor o da 5 saniye.
    Dizin üstüne direkt inen taban darbesini saymaz isek dediklerin doğru..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu forumda kimse Fenerbahçeli'liğimi tartışamaz ! Siz Güiza'ya dünya yıldızı muamelesi yapıyorsunuz diye Güiza'yı beğenmeyenleri hain ilan edemezsiniz böyle bir hakkınız yoktur !!! Anlatmak istediğim anlaşılmıştır sanıyorum .

...
    Kimsenin senin Fenerbahçeliliğinle işi yok. Beni de hiç ilgilendirmiyor ne kadar Fenerbahçeli olduğun. Beni ilgilendiren taraf sadece yazdıklarımın kime yazıldığına dikkat edip etmemendir. Yazdıklarımla senin uzaktan yakından ilgin yok.

Alonso için kimse Fenerin aradığı tip değil demedi tam aksine gelirse bomba olur dedi. Ayrıca Deivid gol makinesi zaten değil.
    Transfer konusunda mevcut. Alonso döneminin haberlerine bakabilirsin.

Ayrıca oyuncuları 3-5 maçla ( 1 maç ile değerlendirilenler de var ) değerlendiriyoruz ya bu Tabata acaba ilk yarının sonunda Real Madrid'e mi gider Manchester United'a mı merak ediyorum. Gökhan Güleç de Bursaspor'a 3 puanı getirdi yakındır Avrupa kulüplerine transferi.

Ek olarak; son dönemlerde lige hep kötü giriyoruz bu lige her kötü girişimizde yeni transferimizi asacak olursak ligin sonunda kendimizi astığımızı görürüz. Güiza bugün izlediğim ikinci yarıda doğru düzgün pozisyon bile bulamamışken '' Güiza bugün çok kaçırdı '' sözünde ben kasıt ararım.

Alex'in koşan haliydi
    R10 henüz Türkiye'ye uğramadı.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 24.Ağustos.2008 at 02:54
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gaziantepspor kesinlikle haketti ve kazandı. Tabata'ya Fm'de bakmak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kötü oynadık ve kaybettik.Bir tek Maldonado'yu beğendim.Eskisi gibi sürekli sağ sola pas atmadı, ileriye oynadı, araya pas attı, şut çekti...
    Tebrikler Antep..

Bu manzarayı geçen da gördük. Muhammed dediklerinde sonuna kadar haklı, Tabata konusunda tamamen katılıyorum ve bir örnek daha vermek istiyorum.

Geçen yıl Ağustos'un bir cuma gününde oynanan İBB-Fenerbahçe maçının sonunda İBB galip gelen taraftı ve göklere çıkarılan bir isim vardı, Efe İnanç. Yine bir maçla futbolcu değerlendirenler iş başındaydı ve Efe'yi göklere çıkarıp ileride milli takıma bile gireceğini iddia ettiler. Ben de aksini savundum, Efe'yi daha gençken çıplak gözle izlediğimi ve abartıldığı kadar iyi bir futbolcu olmadığını söyledim ve sonuç olarak haklı da çıktım. Dileyen arşivden geçen yılki o konuyu bulup bakabilir.

Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.

Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basın tarafından insan dışı bir varlık olarak gösterilince Guiza insanllarında beklentileri farklı oluyor ve bir maçta yerden yere vuruyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

İlk maç, Antep sıcağı, sahanın aşırı kuruluğu, yeni teknik direktör gibi etmenler bir tarafa dursun yenilgimizin nedenini Antep takımının geçen yıl Fenerbahçe'ye kendi sahasında üstelik paf takımına 5-0 yenilmesinin bilinç altında yarattığı etki artı lig öncesi ilk ve en önemli müsabakalardan biri olan bu maçta alınacak puanın son derece ehemmiyetli olduğunu bilerek çıkıp sağlam bi defansif anlayışla oynamalarına bağlamaktayım .. Bu maçı Antep Fenerbahçe değil de başka takımla oynasaydı bence yenilirdi : ) Ama bence bizim için iyi oldu ben hep kötü başlamaktan yanayım, insan kendi hatasını görmeli eksiğini görmeliki ona göre kapatsın açığını gediğini..

Guiaza'ya verilen paranın son derece anlamsız olduğunu savunan insanlardan biri de bendim, ama bir futbolcu 3-5 maç ile yargılanamaz ..

Maldonadoya şans verilmesinden yanaydım ben , bilenler bilir , yine aynı şeyi düşnüyorum , bence alıcaksak sol kanada bir adam almalıyız uğur istikrarlı bi şekilde solda oynayamaz ..

Semih'e de gerçekten üzülüyorum Almanya maçını hatırlarsanız o kadr uzun boylu ve sayıca fazla olan defansın arasından tüm topları indirmiş çalmıştı , bugün bi guizadan bunları göremedik ve bu adam oturup üzülmez mi morali bozulmaz mı, adamın suçu ne ya Türk olmak mı ? gol atıyor mu atıyor .. oyuna girerken ki yüz halini hatırlıyorsanız bana hak verirsiniz ..

Antep'i tebrik eder ve bu galibiyetle rehavete kapılmamalarını tavsiye ederim..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Basın tarafından insan dışı bir varlık olarak gösterilince Guiza insanllarında beklentileri farklı oluyor ve bir maçta yerden yere vuruyor..
    Kesinlikle katılıyorum sana bu kadar abartılırsa ilk maçlarda golde beklenir herşey beklenir.

Ek olarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmesine gerek yok Alex'in koşan hali çok var Türkiyede kaptan kafanı yorma sen. (Duran toplar hariç tabi.)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu manzarayı geçen da gördük. Muhammed dediklerinde sonuna kadar haklı, Tabata konusunda tamamen katılıyorum ve bir örnek daha vermek istiyorum.

Geçen yıl Ağustos'un bir cuma gününde oynanan İBB-Fenerbahçe maçının sonunda İBB galip gelen taraftı ve göklere çıkarılan bir isim vardı, Efe İnanç. Yine bir maçla futbolcu değerlendirenler iş başındaydı ve Efe'yi göklere çıkarıp ileride milli takıma bile gireceğini iddia ettiler. Ben de aksini savundum, Efe'yi daha gençken çıplak gözle izlediğimi ve abartıldığı kadar iyi bir futbolcu olmadığını söyledim ve sonuç olarak haklı da çıktım. Dileyen arşivden geçen yılki o konuyu bulup bakabilir.

Şimdi de aynı yanılgıya düşülüyor ve 1 maçla bir oyuncu (Tabata, M.Ceylan, Beto vs.) göklere çıkarılırken, 1 maçla da bir oyuncu (Güiza) yerden yere vuruluyor. Bunun önüne geçmek imkansız herhalde Türkiye'de.

Güiza süperman veya robocop ya çıkıp 4 tane gol atacak zaten, insan bu insan, robot değil! İnsanlara özgüdür bazı şeyler ve bugün Güiza'nın yaptığı da insana özgü şeylerdir, eğer robot olsaydı ve 14 milyon Euro verilseydi o zaman eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz.
    Bak mesela bugün Antep'te Erman diye bir adam var çok güzel oynadı benim düşüncem gayet yetenekli biri. Tabata'da öyle. Ama önemli olan istikrar. Bak mesela Yattara süper yetenek ama istikrarı yok.
    Last edited by gerrrard : 24.Ağustos.2008 at 03:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Antepin maca asilacagini biliyodum ama boyle bi skor beklemiyodum. Fenerbahce toparlar haftaya ve ondan sonra yoluna devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

antep hakettiği bir galibiyet aldı tebrik etmek gerek.. fenerbahce hftaya evınde telafı edecektır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak yine aynı yanılgıya düşüyorsun 1 ay önce seninle Güiza transferini sayfalarca tartışmadık mı yazılanları arattırma bana o zaman söylediklerimle bu zaman söylediklerim arasında ne değişti söyler misin farklı bir şey sölüyor muyum ??

Güza ilk geldiğinde onun formasını alıcam , o bir dünya yıldızı , Güza geldi bir maçta 6 gol atar gibi naralar atsam ve bugün Güiza'yı eleştirsem söylediklerinde sonuna kadar haklısın dersin ki skora göre yorum yapıyorsun ama kusura bakma ben dün söylediklerimi 1 ay öncede eksiksiz söylüyordum ve 1 ayda değişen hiçbir şey olmadı

sakary Ali Misafir

Antep Fenere oranla daha fazla kazanmak istedi daha iyi oynadı aslında skor daha farklı olabilirdi FB nin şöle güzel hiçbir pozisyonu yoktu Antep'in direkten dönen topu o topun dönüşünde boş kaleye kaçan pozisyon Volkan'ın kurtardığı toplar bence Antep hakettli ve kazandı...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ek olarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmesine gerek yok Alex'in koşan hali çok var Türkiyede kaptan kafanı yorma sen. (Duran toplar hariç tabi.)
    .
    Haklısın Alex Türkiye'de artık sembol olduğundan her gelen direk Alex ile kıyaslanıyor. Artık sadece Alex ile kıyaslamak da kesmiyor yanına bir de koşan hali, uçan hali ekleniyor. Lakin sezon sonu ortada ne uçan oluyor ne koşan.

____

Geçen yılın gol kralı, EURO 2008'de de Milli Takım'ın kralıydı. Hazırlık maçlarında banko oynadı, MTK karşısında tarihe geçti ama lig başlayınca gerçek yerine geri döndü!

Onun adı 'Nöbetçi golcü'ydü. Ağzıyla kuş tutsa, hiçbir teknik adamın gözüne giremedi. Gol kralı oldu, Euro 2008'de harikalar yarattı, hazırlık maçlarının gözdesiydi, hatta Şampiyonlar Ligi elemesinde şov yaptı ama o unvanından kurtulamadı bir türlü. Çoğu maçta yedek kalmasına rağmen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Semih, aynı görevi Milli Takım'da da başarıyla yerine getirdi. Hep son anda kurtarıcı oldu, asla 'as' olamadı. Herkes ona güvendi, ama onbirde forma verecek kadar güvenemedi!

MAKUS TALİHİ BIRAKMADI

Aragones'in de gözbebeği oldu sezon öncesi. Hatta MTK karşısında 4 gol atıp, bir Avrupa Kupası maçında rakip fileleri en çok havalandıran futbolcu olarak Fethi Heper'le beraber Sarı-Lacivertli kulübün şanlı tarihine geçti... Ama ne zaman ki sezon başladı, gerçeklerle yüz yüze geldi 'Nöbetçi golcü'. İspanyol teknik adam ligin ilk maçında yine takımın en golcü ismini kulübeye gönderdi. O da makus talihine razı olmuş bir şekilde yerine geçti, dergisini okuyup zamanının gelmesini bekledi.

Fanatik

Dün kanatlarımızın çalışmadığını, kanat oyuncularımızın istikrarsız olduğunu bir kez daha gördük. Bu saatten sonra hem sol kanat hem sağ kanat hem defansif orta saha alınamayacağına göre Semih'i, Alex'i, Güiza'yı bir arada oynatmak için 4-3-1-2 sistemine geçilmesi gerekiyor. Fakat bunun için de ortasahaya alınacak adamın çok iyi olması gerekiyor. Yılların tecrübesi Aragones umarım bu işe bir çare bulur çünkü Semih'in yedek kalması can sıkıcı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O biraz zor bence.Eğer Nurullah Sağlam ile istikrar sağlarlarsa bu sezon düşmezler diye düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
    Antep ile ilgili maç öncesinde yaptığım tahminlerde haklı çıktım.Fenerbahçe'yi zorladılar,hatta beklemiyordum ama kazanmayı başardılar.Antep Nurullah sağlam ile bu takımın temelini geçen sezon devre arasında atmıştı.Antep Nurullah Sağlam ile ne olursa olsun yolları ayırmamalı.Çünkü 2 side birbirini çok iyi tanıyor,tamamlıyor.İstikrar sağlanırsa Antep bir kaç sene öncesinde yaşadığı büyük çıkışı tekrardan yakalayabilir.Anadolu takımları bunun farkına yavaş yavaş varmaya başlıyor gibi.Bu güzel bir haber.Antep birazda rakibinin Fenerbahçe olmasından dolayı iyi bir görüntü vermiş olabilir ama bence bu takım iyi yolda.Yeterki istikrar sağlansın.

Fenerbahçe son senelerdeki serisini devam ettirdi.İlk maçta hep kaybediyorlar.Ama birde Antep ile bir serileri vardı.Antep'i hep rahat yeniyorlardı ama bu sefer olmadı.Aragones yönetimindeki Fenerbahçe henüz hazır olduğuna dair bir görüntü sergileyemedi.Bunun olmasıda gayet normal.Çünkü Aragones Fenerbahçe'nin yıllardır alıştığı şablondan farklı bir sistem oturtmaya çalışıyor takıma.Aragones'in elinde İspanya milli takımı olmadığı için elindeki oyuncuların istediklerini yapmaları zaman alacaktır.

Güiza ile eleştiriler olmasıda gayet normal.Evet doğrudur 4-5 maçta bir adamın iyi olup olmadığı yargılanmaz ama kamuoyunda Güiza hakkındaki yorumlar beklentileri artırdı.Haliyle gol atamadığı içinde eleştiri alıyor.Bugün Güiza gol atıp takımının yenilgisini engelleseydi büyük ihtimal göklere çıkartılacaktır.Taraftarın hemen sevgilisi olacaktı ama gol atmadığındada tabii ki eleştiri olacak.Zaman her şeyin ilacı.Güiza'nın neler yapacağını/yapabileceğini zamanla göreceğiz..
    So what?
    Saike

Oldukça kötü bir oyun oynadık,Gaziantepspor'u çok beğendim,oldukça iyi hazırlanmışlar hem lige hem de maça.Galibiyeti hakeden taraf Antep'ti.

Oyuncuların bireysel performanslarının 1-2 maçla değerlendirilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.Sonuçta lig daha yeni başladı,ilerleyen haftalarda bu konuştuğumuz oyuncuların performanslarında değişiklikler görebiliriz.(iyi veya kötü)

Bu mağlubiyetin Fenerbahçe açısından ilerleyen maçlar için iyi olacağını düşünüyorum.En azından daha iyi toparlanıp,iyi maçlar çıkarmak için.Hafta arasında Partizan'ı eleyip,bu mağlubiyeti unuttururuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antep harika bir kadro ve oyuncular kurmuş yani böyle oynarlarsa ilk 3 girebilirler Tabata inanılmaz bir oyuncu keşke lincoln yerine bizde olsa Beto da kaka gibi oynuyor fiziği olsun hızı olsun..Murat ceylanda çok iyidi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alex'i savunmayın lütfen. Alex bu sistemde de forvet arkasında oynadığı yerden başka yerden oynayınca Fenerbahçe golü yedi.

Buyrun:

Görüntüde Alex'in olması gerektiği yerde olmadığını görüyoruz. Tabata'yı rahatsız edebilecek bir tane bile oyuncu yok.

Bu resimde de Alex'in sadece izlediğini, savunma adına birşey bile yapmadığını Fener'in golü yediğini görüyoruz.

Tamam, Alex'in rolü o değildir ancak porfesyonel futbolcu sahada oynadığı bölgenin hakkı verecek. MC oynatılıyorsa rakibinin peşinden biraz koşacak. Bunu yapmazsa, ne yaparsa yapsın profesyoneliğinden şüphe ederim.

Bunda Aragones'in de hatası var tabii.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GAntep maçı haketti diye düşünyorm çok akıllı oynadılar takım savunmasını iyi yaptılar kazandılar tebrikler

Geçen yılki orta saha çok kaliteliydi, rakibe bu tarz pozisyonlar verilmiyordu. Deniz-Aurelio ikilisi orta alanı inanılmaz kapatıyorlardı. Dün Maldonado elinden geleni yaptı, yukarıda İlhan abinin gösterdiği pozisyona bakarsak Maldonado'nun suçu yok, tek başına 2-3 adamla uğraşmak zorunda kalıyor, Emre'nin desteğe gelmesi, hatta Alex ile Semih'in de yardım etmesi gerekirdi.

Fenerbahçe'nin ilerleyen zamanlarda bence tamamen orta alana yönelik oyun oynaması gerekiyor. Yani orta alan (göbek) kalabalık olacak, kanatlar boş olsa da olur nasıl olsa iki kanat da hiçbir şey yapmıyor, bu sayede hem defansif hem ofansif etkinlik artacak.

Deivid ile Vederson gelirse takıma bence bu sorun çözülür. Vederson orta alanı çok iyi kapatıyor, sağda da Deivid dikine oynadığında, forvet oyuncusu ve Alex ile çok sık verkaç denediğinden kilidi açıyor. Umarım ikisi de bir an önce iyileşir. Uğur'a nasıl tahammül ediliyor, anlamıyorum, bu adam yerine Gürhan oynasın, ona sabredilir, anlayış gösterilir ama artık milli takıma kadar yükselmiş, birçok Avrupa maçında forma giymiş bir oyuncu daha hırslı, istekli, yırtıcı futbol oynamalı. Dün 5-10 tane top kaybetti herhalde Uğur, inanılmaz fazla top kaybı yaptı. Geçen yıl da Zico 60'lı dakikalarda her maçta Uğur yerine Vederson'u oyuna alıyordu ve sonuç birden Fenerbahçe lehine dönüyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben gaziantep in iki yabancısı olan beto ve tabata'ya dikkati çekmek istiyorum . anadolu takımlarının da kaliteli yabancı adam alabileceklerini gösterdiler . cidden ikisine de hayran kaldım . eğer fener maçındaki ciddiyetleri devam ederse (ki mutlaka fark olur) çok can yakar bu ikili .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kötü oynadık ve yenildik.Buna etkisi olan oluşumlar var tabi(sıcak,isteksizlik,sistem) ama büyük takım olmak bunları olumlu hale dönüştürerek maçı kazanabilmektir.Bunu bu maç yapamadık ama ömür boyu yapamayacağımız anlamınada gelmez.

Çoğu kişi G.Antep bu sene çok iyi iyi yerlere gelecekler falan yazmış.Antep bu sene önceki senelerden farklı olmayacak.Gelecek hafta Ankaraspor ile deplasmanda oynacaklar bide o maça veya 4.Hafta BJK maçı var bide o maça bakın.Görecekseniz ki bu maçtaki G.Antep'i sezon boyunca bir daha zor göreceğiz.Bunun nedeni ise belli.Bir hafta önce 5 gol yiyen takım bile sırf üzerinden prim yapabilmek için veya geçmişten gelen kuyruk acısı nedeniyle Fener'e karşı hayatlarının maçını oynarlar.Bunun bir çok örneği var ilk aklıma gelen geçen sene Kayserispor.Galatasaray karşısında pozisyonları yoktu orta sahayı geçemediler birkaç hafta sonra Kadıköy'deki maçı herkes hatırlıyodur.

Güiza olayına gelince 4 maçta adam yargılanmaz ama bence kumaşı iyi olan oyuncu istedeği kadar olumsuzlukla savaşsın yine kendini belli eder.Tamam o pozisyonda Burak'a pas vermesi doğru olanı ama pas vereceği takım arkadaşı ile arasında iki tane rakip futbolcu varsa ve o pası veriyorsa bence sıradan bir futbolcudur.Bakın Kewell ne kadar sakatlıktan yeni çıkmış olsada adam sahada kendini belli ediyor.Kezman'ın geçen sene Denizli maçında kaçırdığı gol hala alay konusu iken attığı gol onun ne kadar kaliteli bir tek vuruş oyuncusu olduğunu belli ediyordu.Ama malesef Güiza'da bunlara benzer hiç bir özellik göremiyorum.Transfer bölümünde de Güiza'nın beni tatmin etmediğini belirtmiştim zaten.Umarım yanılırım ve Güiza istenilen performanssı gösterir.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri