Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

7 15.56%
  • Beşiktaş

34 75.56%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    78 dakika kendi evinde 2-0 önde olupta 2 dakika da 2 gol yiyen bir takım Turkcell Süper Ligde oynamamalı..!

umarım maç 2-3 olur o da yetmez 2-4 olsun.
    Böyle bir mantık yok.Şampiyonlar ligi finalinde de Man UTD Bayern Münih'i 89 ve 90.dk attığı iki golle 2-1 yendi ne yani Bayern bir daha Şampiyonlar ligine alınmamalı mı.Bu ülkede ilk 45 dk'yi 3-0 önde kapatıpta yenilen takımları gördük 2-0'dan 3-2 futbolda olağan bir sonuç artık.Her bu skordan yenileni men edeceksek Çek Cumhuriyeti milli takımda sahaya çıkmasın.

Maça gelince maçtan çok küfür şov vardı.Antalya tafatar grupları aklınca Çarşı üzerinden prim yapmaya çalıştı.Gelecek hafta sahası kapatılır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Böyle bir mantık yok.Şampiyonlar ligi finalinde de Man UTD Bayern Münih'i 89 ve 90.dk attığı iki golle 2-1 yendi ne yani Bayern bir daha Şampiyonlar ligine alınmamalı mı.Bu ülkede ilk 45 dk'yi 3-0 önde kapatıpta yenilen takımları gördük 2-0'dan 3-2 futbolda olağan bir sonuç artık.Her bu skordan yenileni men edeceksek Çek Cumhuriyeti milli takımda sahaya çıkmasın.

Maça gelince maçtan çok küfür şov vardı.Antalya tafatar grupları aklınca Çarşı üzerinden prim yapmaya çalıştı.Gelecek hafta sahası kapatılır.

Var öyle bir mantık var var.. Senin o dediğin istisnadır..! Man.utd 2 golüde duran top ve kornerden atmıştı yani futbolun cilvesi budur.. Hiç gördünmü Avrupa'da bir takım 2-0 öne geçtiği zaman 2.yarı komple geri çekilsin , defansa yatsın rakibine teslim olsun.. Çek Cumhuriyeti maçını nasıl kazandığımızı bilmiyorsun heralde.. Hem bu sadece Antalya'nın yaptığı bir olay değil yıllardır ülkemizde bir Anadolu takımı güçlü rakibine karşı 1-0 öne geçse kalan dakikalarda hemen geri çekiliyor akıllarınca skoru koruyacam düşüncesiyle.. onu da başaramayıp eline yüzüne bulaştırıp sahadan farklı bir şekilde yenik ayrılıyorlar..

Ayrıca Çarşı üzerinden niye prim yapılsın ? birkaç sezon önce yani Nouma falan varken Trabzon'da 2-0 yenildikten sonra saat 9-10 civarı otobüslerden inip yaşlı insanların takıldığı ve o saatte boş olan bir kahveye satır ve bıçaklarla dalan , her yerde olay çıkaran , stadlarında insan öldürülen , artık yokuz denilip tekrar geri dönen bir taraftar grubunu kim neden kıskansın ve üzerinden prim yapmaya kalksın ? kıskanılacak şey ses rekorları kırmaksa o ayrı tabi..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Var öyle bir mantık var var.. Senin o dediğin istisnadır..! Man.utd 2 golüde duran top ve kornerden atmıştı yani futbolun cilvesi budur.. Hiç gördünmü Avrupa'da bir takım 2-0 öne geçtiği zaman 2.yarı komple geri çekilsin , defansa yatsın rakibine teslim olsun.. Çek Cumhuriyeti maçını nasıl kazandığımızı bilmiyorsun heralde.. Hem bu sadece Antalya'nın yaptığı bir olay değil yıllardır ülkemizde bir Anadolu takımı güçlü rakibine karşı 1-0 öne geçse kalan dakikalarda hemen geri çekiliyor akıllarınca skoru koruyacam düşüncesiyle.. onu da başaramayıp eline yüzüne bulaştırıp sahadan farklı bir şekilde yenik ayrılıyorlar..

Ayrıca Çarşı üzerinden niye prim yapılsın ? birkaç sezon önce yani Nouma falan varken Trabzon'da 2-0 yenildikten sonra saat 9-10 civarı otobüslerden inip yaşlı insanların takıldığı ve o saatte boş olan bir kahveye satır ve bıçaklarla dalan , her yerde olay çıkaran , stadlarında insan öldürülen , artık yokuz denilip tekrar geri dönen bir taraftar grubunu kim neden kıskansın ve üzerinden prim yapmaya kalksın ? kıskanılacak şey ses rekorları kırmaksa o ayrı tabi..

AyrıntıLarını biLmediğin şeyLer hakkında yorum yazarken biraz daha araştırarak yorum yaz. Herkesin ne oLduğunu biLiyor. Hayır şaşırdığım nokta neden kanınıza dokunuyor biz kazandığımız zaman. Ben geLip Trabzonspor maçının oLduğu aLanda, Trabzon bu gün hiç birşey oynamadı. Zaten kırmızı kart oLmasaydı da puan feLan aLacakLarı yoktu. hakemin verdiği kırmızı kart kararı bir kez yaLnış bir karardı desem, 10 kişi kaLan takımı PAf takımda yener desem o zaman ne diyecektin. Biz geLipte ortaLığı buLandırmıyoruz, gidip rakipLere sataşmıyoruz ondan mı siz bizimLe uğraşıyorsunuz ? Yorum yazarsın, ama aşırıya kaçmadan, rakip takım taraftarLarına buLaşmadan yazarsın yorumunu.

Kazandık işte. Ve bunu hakederek kazandık. Neden biz her zaman kazandığımızda hakederek kazanmış oLmuyoruz.

Çarşı hakkında yaptığın yorum için ise birşey demiyorum. Sadece izLemeye devam edin diyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AyrıntıLarını biLmediğin şeyLer hakkında yorum yazarken biraz daha araştırarak yorum yaz. Herkesin ne oLduğunu biLiyor. Hayır şaşırdığım nokta neden kanınıza dokunuyor biz kazandığımız zaman. Ben geLip Trabzonspor maçının oLduğu aLanda, Trabzon bu gün hiç birşey oynamadı. Zaten kırmızı kart oLmasaydı da puan feLan aLacakLarı yoktu. hakemin verdiği kırmızı kart kararı bir kez yaLnış bir karardı desem, 10 kişi kaLan takımı PAf takımda yener desem o zaman ne diyecektin. Biz geLipte ortaLığı buLandırmıyoruz, gidip rakipLere sataşmıyoruz ondan mı siz bizimLe uğraşıyorsunuz ?

İyide ben Beşiktaş top oynamadan kazandı demedim ki .. Bundan önceki mesajlarıma bakabilirsin bu maç 3-2 de olacak dedim.. Benim eleştirdiğim şey Çarşı'nın burda çok masum gösterilmesi.. bugüne kadar yaptıkları da ortada öyle değil mi ?

Ayrıca kırmızı kart yanlış dersen komik olurdu abi .. bütün tv yorumcuları o harekete direk kırmızı dediler zaten..

Sizlerle uğraştığımız falan yok dediğim gibi sadece kendi taraftar grubunuzu kusursuz bulmanız.. bir takımın taraftarı deplasmana satır ve döner bıçaklarıyla geliyorsa bunun amacı sadece adam gibi maç izlemek , takımına destek vermekmidir ??

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyide ben Beşiktaş top oynamadan kazandı demedim ki .. Bundan önceki mesajlarıma bakabilirsin bu maç 3-2 de olacak dedim.. Benim eleştirdiğim şey Çarşı'nın burda çok masum gösterilmesi.. bugüne kadar yaptıkları da ortada öyle değil mi ?

Ayrıca kırmızı kart yanlış dersen komik olurdu abi .. bütün tv yorumcuları o harekete direk kırmızı dediler zaten..

Sizlerle uğraştığımız falan yok dediğim gibi sadece kendi taraftar grubunuzu kusursuz bulmanız.. bir takımın taraftarı deplasmana satır ve döner bıçaklarıyla geliyorsa bunun amacı sadece adam gibi maç izlemek , takımına destek vermekmidir ??
    Benim demek istediğim şu. Çarşı da çok temiz bir taraftar grubu değiL. OnLarı da defaLarca oLay çıkartıp, ortaLığı yargaraya verdiği zamanLarı hepimiz biLiyoruz ve inkar etmiyoruz. Ama son zamanLarda dikkat ediyorum biz birşey yapmadan geLip bizimLe uğraşıyorLar. Bu gerçeği de inkar etmemiz gerek.

Hem kırmızı kart oLayında anLatmak istediğim şuydu. Tamam orda kırmızı kart var ama ben sırf oLay karışsın diye kırmızı değiLdi diyebiLirim. O zaman senin canın sıkıLırdı değiLmi ?

İşte şimdi de Çarşı grubunun hiç bir suçu yokken onLarLa uğraşıLması ve haLa oLayLarda sorumLu Çarşının tutuLması da benim canımı sıkıyor.

Yoksa probLem yok

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Her yerde olay çıkarııldığı falan yok, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Trabzon'da demek ki bizim taraftara saldırı olmuş, taşlarla sopalarla saldırılmış ki onlar da bir kahveyi basmışlar.Ki asla doğru olduğunu savunmuyorum, her grubun yanlışları vardır.Her yerde olay çıkarmak falan hikaye, Konya'ya gideriz Nalçacılar saldırır, , Bursa'ya gideriz Texas, Ankara'ya gideriz Gecekondu.Şimdi biz mi suçlu oluyoruz?Sen Antalya taraftar forumlarında Beşiktaş maçına nasıl hazırlandıklarını biliyor musun?Adamlar savaşa gidiyor sanki.Stadda ölüdürülen kişinin Çarşı ile alakası yok , çekilmenin de geri dönmenin de gerekçeleri anlatılmıştır.Bir zahmet edip de okusaydın....Çarşı verdiği takıma verdiği destekle, sosyal meselelerdeki duyarlılığyla kendini Türkiye'ye ve Avrupa'ya kanıtlamış bir taraftar grubudur.Bu senin her ne kazar zoruna gitse de durum böyle.Gidip Çılgınlar üzerinden mi prim yapmaya çalışcaklardı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Her yerde olay çıkarııldığı falan yok, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Trabzon'da demek ki bizim taraftara saldırı olmuş, taşlarla sopalarla saldırılmış ki onlar da bir kahveyi basmışlar.Ki asla doğru olduğunu savunmuyorum, her grubun yanlışları vardır.Her yerde olay çıkarmak falan hikaye, Konya'ya gideriz Nalçacılar saldırır, , Bursa'ya gideriz Texas, Ankara'ya gideriz Gecekondu.Şimdi biz mi suçlu oluyoruz?Sen Antalya taraftar forumlarında Beşiktaş maçına nasıl hazırlandıklarını biliyor musun?Adamlar savaşa gidiyor sanki.Stadda ölüdürülen kişinin Çarşı ile alakası yok , çekilmenin de geri dönmenin de gerekçeleri anlatılmıştır.Bir zahmet edip de okusaydın....Çarşı verdiği takıma verdiği destekle, sosyal meselelerdeki duyarlılığyla kendini Türkiye'ye ve Avrupa'ya kanıtlamış bir taraftar grubudur.Bu senin her ne kazar zoruna gitse de durum böyle.Gidip Çılgınlar üzerinden mi prim yapmaya çalışcaklardı ?
    Birincisi Keremcim Trabzon'daki döner bıçaklarıyla stadın yanındaki olayda Trabzonsporlu taraftarların hiçbir ilgisi yoktu.Bunu çok rahat söyleyebilirim..Saldırılan kahvehane boştu ve bizim taraftar toplulklarının bulundugu bir yer değildi..Eger biz olay çıkarırsak Faroz diye bir mekan vardır bilirsin belki bilen arkadaşlar vardır orada olay çıkar ve oradan bi olay sırasında da olabilecekleri tahmin edemezsin..Zaten sende tasvip etmiyorsun bu davranışı..Ne güzel..

Birde son cümle gibi kışkırtıcı mesajlar yazmak isek forumda da herhangi bir karışıklıga megil vermemiş oluruz..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Birde ben saha oLayına da takıLdım. AntaLya yönetimi herhaLde sezon arasında o sahada patates yetiştirip, ithaLat yapmışLar. Yahu sen birinci Lige çıkmışsın, gözönünde oLacaksın, insan sahasını yapmaz mı yahu ? Bu kadar zor bir oLay mı ? Sonra neden bize Dünya kupası veriLmiyor, Avrupa Şampiyonası veriLmiyor, OLimpiyat veriLmiyor. VeriLmez tabi.
    Bu olayın kasıtlı olduğunu düşünüyorum..Antalya ligden düştüğü sezon açık ara ligin en iyi zeminine sahip takımdı diyebilirim..Beşiktaş'ı oynatmamak adına yapılan bir hamle oldugunu düşünüyorum..Bunu diğer maçlarda da sıkça görebiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Birincisi Keremcim Trabzon'daki döner bıçaklarıyla stadın yanındaki olayda Trabzonsporlu taraftarların hiçbir ilgisi yoktu.Bunu çok rahat söyleyebilirim..Saldırılan kahvehane boştu ve bizim taraftar toplulklarının bulundugu bir yer değildi..Eger biz olay çıkarırsak Faroz diye bir mekan vardır bilirsin belki bilen arkadaşlar vardır orada olay çıkar ve oradan bi olay sırasında da olabilecekleri tahmin edemezsin..Zaten sende tasvip etmiyorsun bu davranışı..Ne güzel..

Birde son cümle gibi kışkırtıcı mesajlar yazmak isek forumda da herhangi bir karışıklıga megil vermemiş oluruz..

Murat haklısın , mesajımı kışkırtıcı bulmuş olabilirsin ama sen de görmüşsündür ki ilk Çarşı'ya laf atan Shamur1Hem de durup dururken, olayın Trabzon ile alakası bile yok iken ortalığı karıştıran kendisi.Neyse...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Hele golden sonra bizim tribünde yaşanan sevinç hayatımda yaşadığım en mutlu olaylardan birisiydi.
    Demek sen de o sevinci yaşadın sonunda.O sevinç paha biçilemez.Gol olduğunda tanımadığın taraftarlara sarılırsın, 3-5 sıra aşağıya düşersin, kendinden geçersin.Bak duygulandım gene 2 sene kombine de yok zaten.Özleyeceğim o atmosferi(öss sağolsun ).Umarım İnönü'de maç izlemek nasip olur sana da Şemsi...He unutmadan Avrupa Maçları, Derbi maçlar ve son dakika golleri bunların sevinci bir ayrı olur
    Last edited by BlackEagle19o3 : 25.Ağustos.2008 at 16:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post

Ya kardeşim bana masal anlatma.. İstanbul'dan Trabzon'a takımını desteklemeye gelen taraftarların otobüslerinde , ellerinde ne arıyor satırlar , döner bıçakları ?? acıkınca ekmek arası yapmak için mi getirdiler yoksa ??

O günü çok iyi hatırlıyorum .. maç bittikten 1 - 1.5 saat sonra Beşiktaş taraftarı staddan çıkarıldı , Trabzonspor taraftarları ise çoğu evinin yolunu tutmuştu galibiyeti kutlamak için vs.. adamlar savaşa gidiyor sanki diyorsun işte geçmişte bunu sende yapmışsın şimdi eleştirmenin hiç bir mantığı yok.. çünkü ne ekersen onu biçersin..

ayrıca şuan o video hala internette dolaşıyordur.. Beşiktaş taraftarları bundan büyük haz duymuşlardı.. bakın efendim gördünüz mü daldık kahveye satırlarla hiç kimse bize engel olamadı.. Kahramanlık gibi gösterildi , şu bi tane yazarınız vardı Atv'de ki spor programında konuşuyor hep adını unuttum şimdi .. o da satırlı taraftarlar için Cengaver demişti çok iyi hatırlıyorum..

Türkiye'de bu tür olaylar kahramanlıkla ödüllendiriliyor , yok efendim Kadıköy'ü bastık , orayı burayı bastık , şurda yürüdük kimse birşey yapamadı , bunların taraftarlıkla alakası yok.. bunu en çok yapan takımın taraftarı olmana rağmen bu tür şeylerden yakınman çok saçma.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya kardeşim bana masal anlatma.. İstanbul'dan Trabzon'a takımını desteklemeye gelen taraftarların otobüslerinde , ellerinde ne arıyor satırlar , döner bıçakları ?? acıkınca ekmek arası yapmak için mi getirdiler yoksa ??

O günü çok iyi hatırlıyorum .. maç bittikten 1 - 1.5 saat sonra Beşiktaş taraftarı staddan çıkarıldı , Trabzonspor taraftarları ise çoğu evinin yolunu tutmuştu galibiyeti kutlamak için vs.. adamlar savaşa gidiyor sanki diyorsun işte geçmişte bunu sende yapmışsın şimdi eleştirmenin hiç bir mantığı yok.. çünkü ne ekersen onu biçersin..

ayrıca şuan o video hala internette dolaşıyordur.. Beşiktaş taraftarları bundan büyük haz duymuşlardı.. bakın efendim gördünüz mü daldık kahveye satırlarla hiç kimse bize engel olamadı.. Kahramanlık gibi gösterildi , şu bi tane yazarınız vardı Atv'de ki spor programında konuşuyor hep adını unuttum şimdi .. o da satırlı taraftarlar için Cengaver demişti çok iyi hatırlıyorum..

Türkiye'de bu tür olaylar kahramanlıkla ödüllendiriliyor , yok efendim Kadıköy'ü bastık , orayı burayı bastık , şurda yürüdük kimse birşey yapamadı , bunların taraftarlıkla alakası yok.. bunu en çok yapan takımın taraftarı olmana rağmen bu tür şeylerden yakınman çok saçma.

Trabzonspor taraftarı bunu hiç yapmadı demi. Hiç bir maçta oLay çıkarmadı, hiç bir maç sonunda rakip takım taraftarına çıkışta daLmadı, gittiği depLasmanLarda hep adam gibi oturup maçını mı izLedi. Yahu yapmayın. Biz diyoruz ki geçmişte bazı şeyLer oLmuştur doğrudur. Diyorsun ki ne ekersen onu biçersin. Hadi bu son zamanda oLan oLayLarı Trabzon taraftarı yapsa tamam dicem, geçmişin acısını aLıyor, GS taraftarı yapsa tamam dicem ama aLakasız işte Bursa taraftarı yok AntaLya taraftarı yapıyorsa geLipte bana geçmişin bedeLini ödüyorsun diyemezsin. Yani oLayLarı kendi tarafınıza çekmeyin. Yani yazdıkLarın gerçekten yakından uzaktan aLakası oLmayan şeyLer.

Hadi dün akşam Trabzon taraftarı yapsa neyse de yahu bizim AntaLya iLe ne işimiz oLursa Bursa iLe ne işimiz oLur, diğerLeri iLe ne işimiz oLur

Mesaj Yetkileri