Originally Posted by
shamur1
Ya kardeşim bana masal anlatma.. İstanbul'dan Trabzon'a takımını desteklemeye gelen taraftarların otobüslerinde , ellerinde ne arıyor satırlar , döner bıçakları ?? acıkınca ekmek arası yapmak için mi getirdiler yoksa ??
O günü çok iyi hatırlıyorum .. maç bittikten 1 - 1.5 saat sonra Beşiktaş taraftarı staddan çıkarıldı , Trabzonspor taraftarları ise çoğu evinin yolunu tutmuştu galibiyeti kutlamak için vs.. adamlar savaşa gidiyor sanki diyorsun işte geçmişte bunu sende yapmışsın şimdi eleştirmenin hiç bir mantığı yok.. çünkü ne ekersen onu biçersin..
ayrıca şuan o video hala internette dolaşıyordur.. Beşiktaş taraftarları bundan büyük haz duymuşlardı.. bakın efendim gördünüz mü daldık kahveye satırlarla hiç kimse bize engel olamadı.. Kahramanlık gibi gösterildi , şu bi tane yazarınız vardı Atv'de ki spor programında konuşuyor hep adını unuttum şimdi .. o da satırlı taraftarlar için Cengaver demişti çok iyi hatırlıyorum..
Türkiye'de bu tür olaylar kahramanlıkla ödüllendiriliyor , yok efendim Kadıköy'ü bastık , orayı burayı bastık , şurda yürüdük kimse birşey yapamadı , bunların taraftarlıkla alakası yok.. bunu en çok yapan takımın taraftarı olmana rağmen bu tür şeylerden yakınman çok saçma.