Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Var öyle bir mantık var var.. Senin o dediğin istisnadır..! Man.utd 2 golüde duran top ve kornerden atmıştı yani futbolun cilvesi budur.. Hiç gördünmü Avrupa'da bir takım 2-0 öne geçtiği zaman 2.yarı komple geri çekilsin , defansa yatsın rakibine teslim olsun.. Çek Cumhuriyeti maçını nasıl kazandığımızı bilmiyorsun heralde.. Hem bu sadece Antalya'nın yaptığı bir olay değil yıllardır ülkemizde bir Anadolu takımı güçlü rakibine karşı 1-0 öne geçse kalan dakikalarda hemen geri çekiliyor akıllarınca skoru koruyacam düşüncesiyle.. onu da başaramayıp eline yüzüne bulaştırıp sahadan farklı bir şekilde yenik ayrılıyorlar..

Ayrıca Çarşı üzerinden niye prim yapılsın ? birkaç sezon önce yani Nouma falan varken Trabzon'da 2-0 yenildikten sonra saat 9-10 civarı otobüslerden inip yaşlı insanların takıldığı ve o saatte boş olan bir kahveye satır ve bıçaklarla dalan , her yerde olay çıkaran , stadlarında insan öldürülen , artık yokuz denilip tekrar geri dönen bir taraftar grubunu kim neden kıskansın ve üzerinden prim yapmaya kalksın ? kıskanılacak şey ses rekorları kırmaksa o ayrı tabi..

AyrıntıLarını biLmediğin şeyLer hakkında yorum yazarken biraz daha araştırarak yorum yaz. Herkesin ne oLduğunu biLiyor. Hayır şaşırdığım nokta neden kanınıza dokunuyor biz kazandığımız zaman. Ben geLip Trabzonspor maçının oLduğu aLanda, Trabzon bu gün hiç birşey oynamadı. Zaten kırmızı kart oLmasaydı da puan feLan aLacakLarı yoktu. hakemin verdiği kırmızı kart kararı bir kez yaLnış bir karardı desem, 10 kişi kaLan takımı PAf takımda yener desem o zaman ne diyecektin. Biz geLipte ortaLığı buLandırmıyoruz, gidip rakipLere sataşmıyoruz ondan mı siz bizimLe uğraşıyorsunuz ? Yorum yazarsın, ama aşırıya kaçmadan, rakip takım taraftarLarına buLaşmadan yazarsın yorumunu.

Kazandık işte. Ve bunu hakederek kazandık. Neden biz her zaman kazandığımızda hakederek kazanmış oLmuyoruz.

Çarşı hakkında yaptığın yorum için ise birşey demiyorum. Sadece izLemeye devam edin diyorum.