Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Ya kardeşim bana masal anlatma.. İstanbul'dan Trabzon'a takımını desteklemeye gelen taraftarların otobüslerinde , ellerinde ne arıyor satırlar , döner bıçakları ?? acıkınca ekmek arası yapmak için mi getirdiler yoksa ??

O günü çok iyi hatırlıyorum .. maç bittikten 1 - 1.5 saat sonra Beşiktaş taraftarı staddan çıkarıldı , Trabzonspor taraftarları ise çoğu evinin yolunu tutmuştu galibiyeti kutlamak için vs.. adamlar savaşa gidiyor sanki diyorsun işte geçmişte bunu sende yapmışsın şimdi eleştirmenin hiç bir mantığı yok.. çünkü ne ekersen onu biçersin..

ayrıca şuan o video hala internette dolaşıyordur.. Beşiktaş taraftarları bundan büyük haz duymuşlardı.. bakın efendim gördünüz mü daldık kahveye satırlarla hiç kimse bize engel olamadı.. Kahramanlık gibi gösterildi , şu bi tane yazarınız vardı Atv'de ki spor programında konuşuyor hep adını unuttum şimdi .. o da satırlı taraftarlar için Cengaver demişti çok iyi hatırlıyorum..

Türkiye'de bu tür olaylar kahramanlıkla ödüllendiriliyor , yok efendim Kadıköy'ü bastık , orayı burayı bastık , şurda yürüdük kimse birşey yapamadı , bunların taraftarlıkla alakası yok.. bunu en çok yapan takımın taraftarı olmana rağmen bu tür şeylerden yakınman çok saçma.

Trabzonspor taraftarı bunu hiç yapmadı demi. Hiç bir maçta oLay çıkarmadı, hiç bir maç sonunda rakip takım taraftarına çıkışta daLmadı, gittiği depLasmanLarda hep adam gibi oturup maçını mı izLedi. Yahu yapmayın. Biz diyoruz ki geçmişte bazı şeyLer oLmuştur doğrudur. Diyorsun ki ne ekersen onu biçersin. Hadi bu son zamanda oLan oLayLarı Trabzon taraftarı yapsa tamam dicem, geçmişin acısını aLıyor, GS taraftarı yapsa tamam dicem ama aLakasız işte Bursa taraftarı yok AntaLya taraftarı yapıyorsa geLipte bana geçmişin bedeLini ödüyorsun diyemezsin. Yani oLayLarı kendi tarafınıza çekmeyin. Yani yazdıkLarın gerçekten yakından uzaktan aLakası oLmayan şeyLer.

Hadi dün akşam Trabzon taraftarı yapsa neyse de yahu bizim AntaLya iLe ne işimiz oLursa Bursa iLe ne işimiz oLur, diğerLeri iLe ne işimiz oLur