@Emrah abi

Antalyaspor taraftarı hep böyledir.Bütün rakip taraftarlarına böyle horozlanırlar bunlar.Bir tek Kocaeli hariç.Ve her seferindede böyle horozlanmalarıyla kalırlar.Dün güya bize neler yapacaklardı ama tık yok.Anca atıp tutmasını bilirler.

Ayrıca bütün taraftar grupları işin cılkını çıkarmış durumdalar.Ben şehrimde takımımı seyretmeye takımımım formasını rahatça giyip gidemiyorsam lanet olsun bu düşüncedeki bütün herkese.Ben ülkemizde sırf üzerindeki formadan dolayı kavga çıkmasına çok sinirleniyorum ve bir o kadarda üzülüyorum.Benim düşüncem ülkemizin bu hale gelmesinde dış mihraklarında etkisi var.Dün bir arkadaşım Trabzon deplasmanının çok zor bir deplasman olduğunu,oradada öyle takımın formasını giyip tek başına ortalarda dolaşamayacağını felan söyledi.Ne kadar doğru bilemem ama bir şeyler yazarken kendi takımının taraftarlarınada bakacaksın.Çok iyi hatırlıyorum seneler önce Fenerbahçe-Trabzon maçına Trabzonlu birisi samuray kılıcı getirmişti.Neyse bu zihniyetten bir an önce kurtulmamız lazım."Spor dostluk ve kardeşliktir" ve "Sporda yenmekte var yenilmekte" gibi zihniyete sahip olmamız ülke birlik beraberliği adına çok iyi olacaktır diye düşünüyorum ama nerde...