Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

36 87.80%
  • Denizlispor

3 7.32%
  • Beraberlik

2 4.88%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 144 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Denizlispor [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet spikerin yanındaki yorumcu her fırsatta galatasarayı eleştirdi bende gıcık oldum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    sadece 2 şey söyleyeceğim 1.aykut artık kaleyi de sanctis'e bırakmalı
    2.mustafa denizli'yi galatasaray maçlarında istemiyorum . benim gibi düşünen herkesin de ligtv'ye bu konu hakkındaki şikayetini bildirmesini istiyorum .

+1905

ben ligtv ye fikrimi belirttim..biz oraya mustafa denizli nin durmak bilmeyen çoğu da asılsız eleştirilerini dinlemek için mi para veriyoruz..adamın yorumları yüzünden kazandığımız maça sevinemedim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

pardon arkadaşlar ama mustafa denizli orda neden oturuyor ?

artıları,eksileri söylesin diye dimi..takımı pohpohlasın diye oturmuyor..

dünkü maça kimi koysan güzel birşey konuşmazdı zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    pardon arkadaşlar ama mustafa denizli orda neden oturuyor ?

artıları,eksileri söylesin diye dimi..takımı pohpohlasın diye oturmuyor..

dünkü maça kimi koysan güzel birşey konuşmazdı zaten..
    eleştirmek ayrı durmadan gereksizce her konuya sazanlama atlamak ayrı..maçı izlerken aradaki farkı aylayamamışsanız sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

takımı pohpohlasın demiyorum zaten . bir kere çoğu pozisyonu spiker anlatamadı mustafa denizli yüzünden özellikle ilk yarıda . ikincisi takımın hiç bir iyi yönünü söylemedi sürekli kötü yönlerini söyledi . üçüncüsü bence pozisyon tahlillerinde çoğu kez yanlış bir şekilde denizli tarafını tuttu(bence diyorum dikkat) . dördüncüsü denizli çok kötü oynamasına rağmen gereksiz yere övüp durdu denizliyi . beşincisi galatasarayda hızlı adam yok diyebilecek kadar abarttı olayı (ki sabri gibi ligin en hızlı adamlarından biri o sırada takımdaydı topal,barış gibi adamlar da cabası ayrıca çok hızlı olmasalar da servet,arda,kewell gibi adamlar da oldukça çabuk adamlar .) . altıncısı sürekli yanlış analizler örn:galatasaray taktik kullanmıyor serbest vuruşları sadece orta atıyor cinsinden bir şey söyledi . ki biz o dakikaya kadar her içeriye ortaya kafa vurmuştuk . onun dediği atakta tak gol oldu biz taktik kullanmadık hem de . daha vardır aklıma bu kadar geldi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar aslında gs iyi oynamış, kötü oynamış farketmiyor. Farkındaysanız GS'nin kazanma alışkanlığı var. Takım olarak.
    Avrupa da böyle olmasa bile ligde bu var. KAZANMA ALIŞKANLIĞI.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stadın boş olması konusuna deyinecegim . Dünkü macta gördük ki stadda tas catlasa 14bin kişi falan vardı. Yeni düzenlenen, tadilat yapılan "Kapalı alt" neredeyse bomboştu. Bunun nedeni asagıda belli...

Bilet Fiyatları:
    Numaralı Grup1: 250,00 TL
    Numaralı Grup2: 200,00 TL
    Kapalı Alt Grup1: 350,00 TL
    Kapalı Alt Grup2: 250,00 TL
    Yeni Açık Üst: 50,00 TL
    Yeni Açık Alt: 50,00 TL
    Eski Açık: 50,00 TL

En ucuz bilet 50 TL . Türkiye ligi için hemde derbi olmayan bir mac için cok cok yüksek fiyatlar. Peki neden fiyatlar böyle ? Cevabı basit. Taraftarı Kombineye tesvik etmek. Dünkü macta da tribünde olanların %95 i kombine sahipleriydi. Tabii ki fiyatlar böyle olmayacak. Kombine satışı bittiginde fiyatlar düşecek. Kombineler de bitti bitecekmiş sanırım. Bir dahaki macta fiyatların bu denli yüksek olacagını sanmıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Stadın boş olması konusuna deyinecegim . Dünkü macta gördük ki stadda tas catlasa 14bin kişi falan vardı. Yeni düzenlenen, tadilat yapılan "Kapalı alt" neredeyse bomboştu. Bunun nedeni asagıda belli...

Bilet Fiyatları:
    Numaralı Grup1: 250,00 TL
    Numaralı Grup2: 200,00 TL
    Kapalı Alt Grup1: 350,00 TL
    Kapalı Alt Grup2: 250,00 TL
    Yeni Açık Üst: 50,00 TL
    Yeni Açık Alt: 50,00 TL
    Eski Açık: 50,00 TL

En ucuz bilet 50 TL . Türkiye ligi için hemde derbi olmayan bir mac için cok cok yüksek fiyatlar. Peki neden fiyatlar böyle ? Cevabı basit. Taraftarı Kombineye tesvik etmek. Dünkü macta da tribünde olanların %95 i kombine sahipleriydi. Tabii ki fiyatlar böyle olmayacak. Kombine satışı bittiginde fiyatlar düşecek. Kombineler de bitti bitecekmiş sanırım. Bir dahaki macta fiyatların bu denli yüksek olacagını sanmıyorum...
    İnşallah düşer. Yoksa böyle zevkli olmuyor maçlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    eleştirmek ayrı durmadan gereksizce her konuya sazanlama atlamak ayrı..maçı izlerken aradaki farkı aylayamamışsanız sorun yok.
    sana göre öyle olabilir ama bence çok önemli noktalara değindi Mustafa hoca bu benim fikrim ..saygılıyım fikrine

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakın eleştirmesine bir şey demiyoruz ama adam art niyetli yahu bi olumlu yönünü söylemez galatasarayın bu maçtan önceki yorumlarınıda biliyorum ben sadece bu maça özel değil..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hele Maçtaki 3. Golü Attığımızda, Mustafa Denizli'nin Galatasaray Çok Kötü Demesine Bir Hayli Gülmüştüm.. Kuyruk Acısı bu Olsa Gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bakın eleştirmesine bir şey demiyoruz ama adam art niyetli yahu bi olumlu yönünü söylemez galatasarayın bu maçtan önceki yorumlarınıda biliyorum ben sadece bu maça özel değil..
    Meira'ya kötü transfer diyen sözüm ona yorumcu(!) Bıraksın bu işleri yada destursuz Galatasaray ismini agzına almasın o şahıs...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ligin ilk maçı,takımların geneli tam olarak hazır değil ve havalar oldukça sıcak..ama mustafa denizli beyfendi Galatasaray ı eski dönemlerin en iyi takımı olan ajaxla karşılaştırıyor heralde hemde ligin ilk maçında..ona göre takımdaki futbolcuların hepsi onun istediği gibi oynayacak,%100 hazır olacaklar,bütün pozisyonları çözecekler..vs..yok nonda ile bu iş olmazmış yok meira iyi değilmiş,galatasaray golleri herzaman kanatlardan gelerek basit atıyormuş gibi komik,komik olmasıyla beraber sinir bozucu yorumlar yapmıştır.

mustafa denizlinin dengesiz fikirlerinden 2sonuç çıkıyor:

1-yorumcu Galatasaray futbolcularını robot sanıyor
    2-yorumcunun Galatasaray a garezi var.

son olarak da adama şu soruyu sorarlar:

futboldan bu kadar iyi anlıyordun;neden hala üst düzey bir takımı çalıştırmıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu güvenlik elemanları insan olabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Bu güvenlik elemanları insan olabilir mi ?
    offff... acı veren bir görüntü... hakikaten de engelli bir insana böyle yapmalarını sindiremiyorum... (çünkü bende özürlüyüm...)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnsan olamaz onlar. Devre arası olmuş bu olay, olaya Arda müdahale etmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu durum neden dolayı oluşmuş arkadaşlar bilen var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu durum neden dolayı oluşmuş arkadaşlar bilen var mı?
    Devre arasında sahaya girdiği için diye yazıyordu gazetede...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Statda olan bir taraftar olayın çarpıtıldığını söylüyor..

arkadaşlar bu haber kesinlikle çarpıtılmıştır olay aynen şöyle engelli arkadaş sahaya tekerlekli sandalyesiz atlamış ve ardayı öpmek istemiş g.görevlileride onu ardanın yanına götürmüştür o sandalyeyide görevliler verdi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir takım iyi hücum ederek kazanır, yok oLmaz o kadar adam ofansif oynamaz cart curt, bir takım savunma yapar, kazanır. Yok oLmaz bu kadar defansif oynarsa bir takım başarıLı oLamaz cart curt. Bizim takımLarımız nasıL oynayacak da başarıLı oLacak ben haLa anLamadım.

Bir takım ya çok iyi hücum yapar, hücum feLsefesi daha ön pLandadır goL de yer ama yediğinin fazLasını rahatLıkLa atar. Ya da savunma anLayışı daha ön pLandadır ama gittiğini atar kazanır. GS çok iyi hücum oyunu oynuyor ve adamLarın sistemi bu yani gidipte yok çok ofansifmiş biLmem ne diye eLeştirmek yersiz. AdamLar oynuyor işte başarıLı oLuyor daha neyini eLeştiriyorsun anLamadım

AğızınLa kuş tutsan misaLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

arkadaşlar bu haber kesinlikle çarpıtılmıştır olay aynen şöyle engelli arkadaş sahaya tekerlekli sandalyesiz atlamış ve ardayı öpmek istemiş g.görevlileride onu ardanın yanına götürmüştür o sandalyeyide görevliler verdi
    Bu dahada mantıklı çünkü öbür türlü adamların yüzünde bir öfke bir sinir olurdu bunda gayet rahatlar sandalyeyi tutan adamda gayet rahat. Olayı çarpıtmışlar gene !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

mustafa denizlinin yorumları cok saçmaydı şöyle ki hala modern futbolu bilmiyor mustafa denizli.O iyi bu kotu diye yorum olmaz.Galatasaray takımının eleştirilebilecek binbir tane yonu vardı ama mustafa denizli şu iyi şu kötü demekten eleştirlecek yerleri kaçırdı kanımca.Kısaca dogru tespitler yapamadı.Rıdvan Dilmen dışında iyi bir yorumcu da görmedim zaten pek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rıdvan Dilmen halen yorumculuk yapıyor mu Lig Tv'de? Sanırım Euro 2008'den sonra tamamen NtvSpor'a geçti.Bu yorumcu sıkıntı Beşiktaş maçındada yaşanmış.Bir çok Beşiktaş'lı Oktay Derelioğlu'nun yorumlarını beğenmemiş.Lig Tv spiker ve yorumcu konusunda kan kaybı yaşıyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lincoln - Hasan Şaş - Harry Kewell Muhteşem üçlü

Ve ayrıca Meira

Tebrikler Galatasaray Tebrikler Aslanlar !

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri