1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: Total Dominasyon Summer [8.0.2 versiyonu için] - Deniz, Kum, Güneş, FM...

Hybrid View

Merhaba İlhan Bey; Öncelikle Şunu Söyleyeyim Taktiğinizi Galatasarayda Denedim(Editörden Yeni Transferleri Koyarak Ör: Baros, Kewell,..) Gerçekten Güzel Sonuç Aldım Sadece 1 Transfer Yaptım Oda Sağ Açığa Marvin Angulo. İlk Senemde UEFAda Yarı Finalde Elendim Super Lig Şampiyonu Oldum ve Fortis Türkiye Kupasını Aldım.

Şimdi Benim Sorum Şu Olacak; Ben Gaziantepspor' u Çalıştırıyorum Sizce Gaziantepspor İçin İyi Bir Orta Saha(MC) ve Forvet(FC & ST) Olarak Kimi Transfer Edebilirim..?

Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum.. ve Bu Oyunu Ne Kadar İyi Bildiğinizi Bu Taktikle Göstermişsiniz Devamını Diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FaLconi View Post
    Sevgili İlhan abi, (güzin abla girişi )
    8.02 yi yükleyip yeni bir oyun açıp taktik hakkında yorum yaparsanız yardımcı olabilirim demişsiniz. Ancak 8.02 yüklendiğinde maç motoru da 8.02 olmaz mı ? Benim bildiğim kayıtlı oyunda veritabanı 8.00 kalır ancak maç motoru 8.02 nin maç motoru olarak değişir. Yani yeni oyun açılmasına gerek kalmaz. Yanlışsam düzeltin Sayın Aydoğan. Sevgiler,saygılar.
    Doğrudur ancak korsan oyun kullanıyorsa değişik sorunlar yaşayabilir. Onun için en temizi yeni oyun açmak.

Quote Originally Posted by uaeren1905 View Post
    Merhaba İlhan Bey; Öncelikle Şunu Söyleyeyim Taktiğinizi Galatasarayda Denedim(Editörden Yeni Transferleri Koyarak Ör: Baros, Kewell,..) Gerçekten Güzel Sonuç Aldım Sadece 1 Transfer Yaptım Oda Sağ Açığa Marvin Angulo. İlk Senemde UEFAda Yarı Finalde Elendim Super Lig Şampiyonu Oldum ve Fortis Türkiye Kupasını Aldım.

Şimdi Benim Sorum Şu Olacak; Ben Gaziantepspor' u Çalıştırıyorum Sizce Gaziantepspor İçin İyi Bir Orta Saha(MC) ve Forvet(FC & ST) Olarak Kimi Transfer Edebilirim..?

Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum.. ve Bu Oyunu Ne Kadar İyi Bildiğinizi Bu Taktikle Göstermişsiniz Devamını Diliyorum.
    Öncelikle başarılarınız için sizi tebrik ederim. UEFA'da elenmeniz eminim ki şanssızlık olmuştur.

Antep için sağ MC istiyorsanız Bursaspor'dan Mustafa Sarp iyi bir isim olabilir. Sol MC için de Piatti gayet iyi bir isim. Forvete de Stancu'yu alabilir veya Everton'dan Anichebe'yi kiralayabilirsiniz.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Taktik diziliş aynı fakat ufak komut değişiklikleri ile iyi bir taktik oturttum

total domineyşın herzaman lider. Sayın Aydoğan daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
    Thanks
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri