1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Hybrid View

New star soccer da olduğu gibi hayattan küçük uyarlamalar yapılırsa güzel olur hani mesela oyuncular evlensin , doğum günleri kutlansın birbirlerinin karılarıyla yatıp kavga falan çıksın vs.
    Arasıra deprem savaş falan olsa da olur.
    Ama gerçekten yapılabilecek birşey olarak medya eleştirileri alalım mesela medya benim oynattığım sistemi beğenmesin maçtan sonra bana kaysın ya da büyük başarılar yakalayınca beni göklere çıkarsın vs.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

Quote Originally Posted by sertk10 View Post
    New star soccer da olduğu gibi hayattan küçük uyarlamalar yapılırsa güzel olur hani mesela oyuncular evlensin , doğum günleri kutlansın birbirlerinin karılarıyla yatıp kavga falan çıksın vs.
    Arasıra deprem savaş falan olsa da olur.
    Ama gerçekten yapılabilecek birşey olarak medya eleştirileri alalım mesela medya benim oynattığım sistemi beğenmesin maçtan sonra bana kaysın ya da büyük başarılar yakalayınca beni göklere çıkarsın vs.

Lütfen yazdığımız ifadelere özen gösterelim...

ama gerçekten harbiden bildiğimiz orjinal bi gazete sayfası olsun 1 sayfada olsa ana kapak ta haftanın macları en iyi oyuncusu falan yazsa kıytırıktan 3-5 haber yazsa cok daha maceralı olur gazeteye cıkmak için oyuncularına ceza veren TD ler bilem olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [quote=ersinizm;1236417]Fm de arkadasların dediği gbi kulübenin kenarında biz de olmalı ve adımız yazmalı
    Sora Semih e artık hak ettiği özellikler verilmeli o basit bir oyuncu deil kii
    Kulübn başkanı 3 yılda bi yeniden seçilmeli hep aynısı olmamalı
    Transferde daha rahat olunmalı yani astonvilla'dan kayserispora veya antepe veya gençlerbirliğine oyuncu gelebilmeli
    .
    .arkadasım hiç öyle şey olurmu yavvvv aston villa nerde g.birliği nerede düşünsene carev e teklif eriyosun kabul ediyo ne tadı kalırki o zaman git kariyere baslar baslamaz fener bahce ye galatasaray a beşiktas a falan ronaldinho yu getir ne anlamı varki önemli olan onu kazanmak için çaba harcaman ben mesela bıkmadan usanmadan 1 oyuncuya 50 kere teklif yolluyorum klübüne:d adamlar cıldırıyo sonunda ortada bulusup anlasıyoruz
    ikna kabiliyeti
    Last edited by El Barto : 01.Eylül.2008 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri