ArsenaL ne yapmış öyLe yahu.ManU iyi başLamış.İlk derbi kaçıncı hafta ve kimLer arasında oLucak ?
Vaart & De La Red Arsenal'de
Real madrid'in 2 genç orta saha oyuncuları Rafael V.d Vaart ve Ruben De La Red klübümüz tarafından 1 yıllığına kiralanmıştır.
Maxi Rodriguez Arsenal'de
38 Trilyon karşılığında takımımıza katılmıştır camiamıza hayırlı uğurlu olsun.
Chelsea'da Bombalar Patlamaya Devam Ediyor!
Alınan son dakika haberine göre Chelsea takımı Werder Bremen'in 1.98 boyundaki dev stoperi Naldo'yu kadrosuna kattı.Bu transfer Chelsea taraftarlarını heyecanlandırdı.Havaalanında birçok kişi tarafından karşılanan Naldo'nun transferi
teknik direktör Mehmet Topçu'ya olan memnuniyeti arttırdı.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
VAN NİSTELROOY VE MORİENTES Manchester United Da!!
Manchester United Teknik Direktörü Yağız Varol,Van nistelrooy adlı eski oyuncumuzu takıma geri döndürdü.Takımda büyük bir ekonomik zarar yaşansa da[48 M YTL] Çok büyük bir yıldız takıma tekrar kazandırıldı.
Morientes ise 21 M YTL[3 milyon peşin,Aylık 1 m$] Karşılığında klübümüze transfer olmuştur.
Şu anda listemizin başında Bir sol bek bulunmakta.Nijeryalı ve gelecek vaadediyor.Şimdilik bu kadar![]()
Last edited by Estranged : 29.Ağustos.2008 at 03:24
Çok para veriyosunuz transfere çookkk bosingwa 10 trilyona geliyor..morientes 21 trilyon çook çook yağız umarım taye taiwo ya 40 trilyon falan vermezsin
Sol bekin de Taiwo olduğunu anlamamız zor olmadıNistelrooy neyse de Morientes biraz gereksiz olmuş...
ya zaten nijeryada kaç genç dl var ki
Morientes şu an için Nistelrooyun yedeği,ikisi için de çok para verdiğimi kabul ediyorum
Not:Bosingwa Chelsea de,nasıl 10 m Ytl ye geliyor![]()
oyun başında chelseadeydigerçek hayat parasından mı bahsediyorsun?
Tamam ya pardon ben 802 oynuyosunuz sandımözür dilerim
![]()
Takım kötü gitmeye başladı, bunda sakatlıkların payı büyük.
Terry, Rafinha, Deco, Anelka gibi futbolcular kayıp.
Kayıp derken sakat demek istedi yanlış anlamayın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞL ön eleme ilk maçları
Last edited by nerazzuri : 29.Ağustos.2008 at 04:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Telekom sorunları nedeniyle bir süre oynayamadık,şimdi devam ediyoruz..
Arsenalle epey kariyer açmışımdır. Oyunculara çok iyi para veriyorlar insanında satası geliyor. Ayrıca satılan oyuncuların yerine onlardan kat kat daha kaliteli ve ucuza oyuncular alınabiliyor. Bence Serkan! ın yaptıkları çokta kötü değil. Hatta iyi... Herkese başarılar. Favorim Arsenal...
Sekoyu öven sayılı kişilerden birisin
TAİWO DA GELDİ!
Takımımıza 14.5 M YTL ye mâlolmuştur.Hayırlı olması dileğiyle.
Not:Evranın sakatlığı yüzünden alınmıştır,değişmeli olarak oynayacak,böylece iki oyuncu da takıma kazandırılcaktır.
Çok önemli bir sürpriz sizi bekliyor.Yıldız bir Amc.Her klüp peşinden koşuyor.Klübü de o paraları daha cazip gördü,Ve artık bizimle.Sizce bu kim?
Matias Fernandez
Arsenal de ilk sene olmasa bile 2. sezon takımı komple değişiyorum![]()
Ricardo Montolivo olmasın ?![]()
(/s)
Yok onlar beni aşar
2 tahmin yeter
Diego Manchester United'da!
27m$+%20 sonraki satış maddesi ile takımımıza katıldı.Süper Kupa maçı itibari ile bizlerle.
Serkan'ın son transferlerini beğendim Arsenal daha iyi transferler yaptı gibi geldi şimdi bana![]()
FazLasıyLa iLginç oLacak,4 takımmda 12den vuracak transferLer yapmadıLar.MenajerLik yeteneği ve taktik şampiyonu beLirLeyecektir.
Premier Lig 2.Hafta
Not: Arsenal ve Liverpool ŞL ön eleme maçları olduğu için 2.hafta maçları ileri bir tarihe
ertelenmiştir.
Premier Lig 3.Hafta
Buradan Chelsea menajerini istifaya davet ediyorum. Batırdın takımı be?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Chelseaye ne oldu ya böyle
Takımların transfer ekranlarını ve kadrolarını görsek çok iyi olur benceBu arada 4 arkadaşa da başarılar diliyorum ve favorim Arsenal diyorum...
Last edited by nerazzuri : 29.Ağustos.2008 at 12:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)