Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 21. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Konya
-
Beraberlik
-
Maça çok etkili başladık ve özellikle S.Özkan'la pozisyonlar bulmaya başladık.Jefferson çok önemli bir top çıkarttı.Ondan sonra oyun kilitlendi ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti.İkinci yarıya yine ilk yarıda olduğu gibi etkili başladık.Baskının sonucunda gol geldi.Ardından yine etkili oyunumuzu sürdürdük ve önemli pozisyonlardan yararlanamadık.Daha doğrusu Jefferson başarılıydı.Penaltıyı Bobo'nun atmasını istedim.Delgado'nun kaçıracağını tahmin etmiştim.Daha öncede bir penaltı kaçırmıştı,Trabzon maçında da kötü bir penaltı kullanmıştı Tolga'nın ayağının kayması sonucu gol olmuştu.Neyse umarım bundan sonra Bobo kullanır.Zapotocny'yi anlatan en iyi kelime "sağlam" kelimesidir.Birebirde çok başarılı,fiziğini kullanmasını biliyor,müdaheleleride çok iyi.Ve en önemlisi çok iyi top kullanıyor...
Bu arada şaşırmamak elde değil.Birisi Cisse'nin ayağının kırılmasının an meselesi olduğu,Premier ligde olsa direk kırmızı kart gösterilecek bir pozisyonda müsamaa gösterilebilir diyor.Birisi Bobo'nun önce sırtından,ardından kolundan çekmesine bakmıyorda,Bobo'nun atmasına bakıyor.Bobo ha takla atmış,ha amuda kalkmış,az ve ya çok çekme var mı? var.O zaman penaltı bu kadar basit.Ceza alanı içinde eline koluna sahip çıkacaksın.İtirazlarıyla tanıdığımız İsmail Güldüren bile itiraz etmedi ellerini başına koyarak nasıl yaptım der gibi isyan etti...
Tribünü anlatmaya hiç gere yok.Ramazan'ın ilk günü.Hafta içi iş günü.Ama mükemmel bir atmosfer...
Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Uefa'da finali biz oynayacağız
Kadıköy'ü siyah beyaz boyayacağız
-
maçta nasıl oynadıgımızın dışında. planlı,programli bir Beşiktaş gormek beni fazlasıyla mutlu etmekte ve gelecek adına umutlandırmaktadır.
zapo çok saglam bir adam gibi, uzun yillar sonra defans konusunda aranan kan bulunmusa benziyor.
öyleki hiç bir zaman Beşiktaş'a yakıştırmadıgım ve takıma tekrardan dahil olmasına kahroldugum toroman bile hiç sırıtmadı. gayette uyumlu gözüktüler.
delgado kral adamsın yeminlen, amokachi ve giunti'den beri hiç bir futbolcuya boylesine hayranlık beslememiştim.
Mesaj Yetkileri