1 ile 30 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Ya bir şey sormuştum ama cevabını alamamıştım. Bilen biri varsa söylesin. Bu sene ilk defa mı yapılıyor "Şu tarihte özellikleri açıklayacağız" olayı?

Ayrıca, Turksportal'daki haberde "Türk Football Manager severlerde yeni açılan Football Manager 2009 Forumlarımızda oyun ile ilgili düşünceleri, olması gerekenleri kendi aralarında tartışıyor" diye yazılmış. "Sahurdan sonra yatmayıp yeniliklerin açıklanmasını beklediler" dense daha doğru olur.

İyi de zaten DVD olarak çıkıyordu. Piyasada CD ile çıkan oyun yok. Tabii zamanla DVD'den de iyi bir şey çıkacak ve DVD'nin de modası geçecek.
    dvd değil cd olarak çıktı fm hep..piyasada cd ile çıkan oyun çok az çünkü az çok grafik içeren tüm oyunlar 700 mb ı aştığı için dvd tercih ediliyor artık.ama 700 mb ı geçmiyorsa dvd olarak çıkarmanın bi avantajı yok.hatta hala cd-rom sürücülerin kullanıldığını düşündüğümüzde dezavantaj olarak bile düşünülebilir.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    dvd değil cd olarak çıktı fm hep..piyasada cd ile çıkan oyun çok az çünkü az çok grafik içeren tüm oyunlar 700 mb ı aştığı için dvd tercih ediliyor artık.ama 700 mb ı geçmiyorsa dvd olarak çıkarmanın bi avantajı yok.hatta hala cd-rom sürücülerin kullanıldığını düşündüğümüzde dezavantaj olarak bile düşünülebilir.
    Benim elime DVD olarak geldi hep, Football Manager.

Mesaj Yetkileri