Antrenörlerin ve doktorların özelliklerinin daha iyi olmasını bekliyorum. Oyunda yıllardır, Türk antrenör ve doktorların özellikleri çok kötü. Bilindiği gibi Türkiye tıpta çok gelişmiş bir ülke ve çoğu tıp dalında da lideriz. Bu oyuna göre böyle değil. Doktorlarımız yetersiz.

Antrenörler ise daha gelişmiş olmalı. Artık çoğu Üniversitemizde antrenörlük bölümleri açılmaya başladı ama; gelin görünki on-yirmi antrenörümüz dışında takıma antrenör alınamaz durumda. Hep dışarıdan almak zorunda kaılıyorum.

Ligde takım dengesi yok. FM 08'de, Türkiye'de lig düşen Manisaspor oyunda çok iyi olup ilk üçe girerken şampiyon olan Galatasaray ligde ilk beşe giremiyor. Kasımpaşaspor lige galibiyet almadan veda etti.

İkinci liglerde de bu fark böyle devam ediyor. GASKISpor takımı TFF2'de Şampiyonlar Grubuna kalıp oradan da Bank Asya'ya yönelebilinir. Bank Asya'da ise son dört beş haftaya girilirken 15. olan takım ile 6. olan takım arasında 10 puan fark oluyor.

Detaylar eksik, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların yönetim kadrosu yok. Mesela yıllardır Fenerbahçe'de görev yapan Volkan Ballı oyunda personel kısmında gözükmüyor. Personeller kısmında kulüp yöneticilerin daha fazla olmasını bekliyorum.

Transfer bütçelerini yüksek bekliyorum. Fenerbahçe bu yıl transfere büyük paralar harcadı, eski yıllarda olduğu gibi ama; oyunda bize yönetim Fenerbahçe'nin harcadığı parayı vermiyor. Bu yıl en az transfer bühtçesi olarak 20-25 milyon € gibi para bekliyorum.

Türkiye Milli Takımı ve kulüp takımlarının popülaritesinin artmasını bekliyorum. Çünkü; bu yıl arttı. Milli Takımımız EURO 2008'de ki gösterdiği performans lig kalitemizi arttırdı. İsmini duyurdu ve takip edilen bir lig haline geldi. Mutlaka bu oyuna yansımalı ve yabancı yıldız oyuncular ben Türkiye ligine giderek hata yapmak istemiyorum mesajı vermemesi gerekiyor.