-
Türkiye datası fm 2008 için konuşuyorum bence çok kötüydü çünkü
1- Bazı oyuncuların özellikleri çok abartılmış exe serkan çalık kezman ( adam süper goller atıyo ya kafayı yedircek bana)
2- Genç yetenek diye bir şey yok oyunda galatasaray için konuşuyorum galatasarayın alt yapısından yetişmiş olan oyunculardan sadece arda turan ve aydın yılmazda biraz idare eder ki arda kötü o kadar iyi değil pa sı ve ca sı yüksek olmasına rağmen aydın yılmaz sürekli sakatlıklarla uğraşıyor uğraşmasa en az arda kadar yetenekli ki oyundada biraz iş yapıyor bir de mehmet güven birazcık iş yapıyor onun dışında cafercan aksu özgürcan özcan zafer sakar semih kaya erhan şentürk gibi oyuncular bırakın galatasarayı bank asya 1 lig takımlarında oynucak kadar bile yetenekleri yok galatasarayın alt yapısında olupda pa sı yüksek 2 oyuncu var irfan başaran ve cem sultan bu oyuncular dışındaki tüm oyuncular 5 para etmez ki galatasarayın alt yapısı beşiktaşla beraber türkiyenin en iyi alt yapısı desek doğrudur
3-Sadece galatasaray değil tüm türkiyedeki gençler çok kötü inanın mesela bu sene galatasarayın aldığı yaser yıldız çok kötü oyunda geçen sene az çok 1 lig maçlarını takip ettim kendisi gayet yetenekli bir oyuncu
4- Türkiyede öne çıkan 3-4 tane genç yetenek var bunlar cem sultan irfan başaran sercan yıldırım barış memiş batuhan karadeniz bu kadarcık işe yarıcak genç yetenek var oyunda ama gerçekte türkiyede binlerce genç yetenek var umarım az da olsa gençler üzerinde iyileştirmeler yapılır
5- Oyunda umarım 1 lig a katogoresi ve 1 lig b katogoresi yazmaz artık 1. ve 2. lig diye yazar
Not: Gerçek yaşamda ve oyunda da olduğu gibi türkler gene 1 sınıf aşağıda olarak görülüyor çünkü çok iyi alt yapıya genç tesislerine sahip olan türkiyeden 2015 senesine gelsenizde düzgün oyuncu çıkmıyo
Mesaj Yetkileri