1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Arkadaşlar WideScreen ne oluyor acaba?
    WIDESCREEN = Geniş ekran

normal ekran 4:3 iken widescreen 16:9 dur
    yani diz üstünün ekranı Widescreense (ki artık pek çok pc monitörüde böyle) oyun daha rahat oynanır sorun olmaz demek istenmiştir heralde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir ilquer View Post
    benim uzun süredir aklımda olan antrenmanlarla ilgili, şöyle ki;
    yeni bir oyuncu aldığımızda oyuncu özelliklerinden az çok anlayabiliyoruz ama herşey maç içerisinde belli oluyor mesela bazı oyuncuların ayağına top resmen yapışıyor ya da bazıları sert şurtlar çekerken bazıları genellikle plase şutlarla deniyor, defans oyuncuları içinde hamle yapma zamanlamaları maç motorunda anlaşılıyor güvenip güvenemeyeceğiniz bir defans oyuncusuna 10 maç üstü şans veriyoruz. bunun antrenmanla ne alakası var dediğinizi duyar gibiyim kısaca şöyle açıklayabilirim düşündüklerimi;

mesela gerçek hayattaki gibi antrenman bölümünü de maç izler gibi izleyebilmeliyiz oyunculara neler yapacaklarını seçeneklerden seçerek antrenmanları yönetebilmeliyiz böylelikle maç motorunda nasıl bir oyuncumuz olduğunu, hangi bölgede eksiğimiz olduğunu daha rahat kestirebiliriz ki bu çok büyük bir avantaj olur kanımca. kısaca böyle özetleyebilirim.

çoğu kişi işin bu kısmına girmek istemeyebilir bunu anlarım bunun içinde oyuna başladığımızda bize soru şeklinde gelebilir mesela antrenmanları sadece baş antrenör mü yönetsin tarzında veya sadece izle seçeneği eklenebilir müdahale etmeden veya tüm kontrol sizde olabilir. bu şekilde herkes istediği tarzda bu duruma yön verebilir.

çok mu şey istiyorum acaba
    katılıyorum böyle birşey olmalı bence de
    Last edited by qOnT : 07.Eylül.2008 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri