1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: FM2009 - 3D Maç Motoru (Yeni Özellik)

Hybrid View

Peki 3D ne kadar sistem gereksinimi gerektirecek bize.3D maç motoru güzel olacaktır ama işin bir de bu yönü var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    Peki 3D ne kadar sistem gereksinimi gerektirecek bize.3D maç motoru güzel olacaktır ama işin bir de bu yönü var.
    Sistem gereksinimleri açıklanmadı ama bence 512 Ram yeter oyunu açmak için.Ekran kartı ise 64 mb yeterli olacaktır.Çok bir özellik istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Sistem gereksinimleri açıklanmadı ama bence 512 Ram yeter oyunu açmak için.Ekran kartı ise 64 mb yeterli olacaktır.Çok bir özellik istemez.
    Ben o kadar iyimser değilim doğrusu. Bu normal bir oyun değil, oyunu açtıktan sonrası asıl önemli olan.. Acaba tek lig ile bile oynanamayacak kadar yavaş olur mu göreceğiz. Benim sistem 512 mb ram, 64 mb ekran kartı ve inşallah oynayabilirim, FM 2010 2 gb ram ister herhalde.. Daha erken ama 3D ye geçildiği için artık düşük sistemler oyundan uzaklaşır gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ben o kadar iyimser değilim doğrusu. Bu normal bir oyun değil, oyunu açtıktan sonrası asıl önemli olan.. Acaba tek lig ile bile oynanamayacak kadar yavaş olur mu göreceğiz. Benim sistem 512 mb ram, 64 mb ekran kartı ve inşallah oynayabilirim, FM 2010 2 gb ram ister herhalde.. Daha erken ama 3D ye geçildiği için artık düşük sistemler oyundan uzaklaşır gibime geliyor..
    Elbette bunun için de çalışmalar yapılıyor Emrahcığım ama zaten 2010 yılına geldiğimizde 512 ram tarihi geçmiş bir ram olarak görülecek
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 yıllık bir çalışma olması, firmanın kendinden emin olmadan 3D olayını piyasaya sunmadığını gösteriyor.Bence başarılı olacaktır.

Mesaj Yetkileri