1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Biktim artik bu karsilikli atismalardan.

Sirf bu yuzden FM 2009 icin arastirma bolumu acmamayi cok ciddi dusunuyoruz. Ingilicesine guvenen gelir SI forumlarinda yapar tartismasini...
    BöyLe birşey yapmak hiçte mantıkLıca birşey değiL. Bu araştırma bu siteye ait birşey ise bu sitede tartışıLır, konuşuLur. İyi tartışmaLarda oLacaktır, kötü tartışmaLarda, yapıcı tartışmaLarda oLacaktır, yapıcı oLmayan tartışmaLarda ama her ne oLursa oLsun burda ki kişiLerin, Fm oyuncuLarını tartışmadan mahkum edemezsiniz.

Diğer bir oLay ise eğer Ömer abi benim yazdığım mesaja arkadaş doğru bir biçimde bir yazı yazsaydı bende cevap verme gereği duymazdım. Herkesin kafasında soruLar var ve bu soruLara da cevapLar buLmak istiyor. PekaLa bende neden sürekLi kötü tarafın araştırıLdığını biLmeye hakkım var. Ama kaLkıpta bana bunun açıkLamasını yapacağına onu saygısızLık yaptığımLa yargıLarsa tabi ki cevap veririm. Diğer arkadaş açıkLama yapmaya çaLışmış ama oda farkLı boyutLara çekmiş oLayı, doğaL oLarak bir tatminsizLik var, ne yani sürekLi susaLım mı ?.

Neyse oLayLarın daha farkLı haL aLmaması açısından uzatmama kararı aLıyorum ve burda kapatıyorum konuyu kendi adıma.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BöyLe birşey yapmak hiçte mantıkLıca birşey değiL. Bu araştırma bu siteye ait birşey ise bu sitede tartışıLır, konuşuLur. İyi tartışmaLarda oLacaktır, kötü tartışmaLarda, yapıcı tartışmaLarda oLacaktır, yapıcı oLmayan tartışmaLarda ama her ne oLursa oLsun burda ki kişiLerin, Fm oyuncuLarını tartışmadan mahkum edemezsiniz.
    Arastirma bu siteye air bit sey degil. Bu arastirma gorevi bana ve Vieri'ye verildi, daha dogrusu bu gorevi biz aldik.

Vieri bu sitenin sahibi oldugu icin de arastirma ile ilgili iletisimin en kolay yapilabilecegi yerlerden birisinin burasi oldugunu goz onunde bulundurarak bu bolumu actik.

Bu forumlarda arastirma bolumunun olmasi bir hak degil, bir ayricaliktir. Karsilikli atismalara mudahale etme, sakinlestirme, tartismalari temizleme isi de arastirmaya en ufak yarar katmayan bir yuktur.

Mesaj Yetkileri