1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Semih Nereye Koşuyor...?

Threaded View

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Ülke takımlar 4+2 şeklinde savunma yapsın sen de ki çalım atsın şunu yapsın bunu yapsın!Boş konuşuyorsun.Ben ceza alırım bu mesajdan ama hak ediyorsun bunları arkadaşım.Bu sitede ilk defa böyle mesaj yazıyorum,hiç bu kadar futbolu bildiğini düşünerek konuşan görmedim.Burada futbol adına sayfalarca yazı yazacak,Türk futbolunu fikirleri ile kurtaracak insanlar varken onlar böyle konuşmuyorken

Bu cümleleri sarfediyorsan bence üslup olarak yanlış yerdesin.
    Ayrıca senin durumun fanatiklikde değil.
    Uslubumu 'şansına' olarak değiştirseydim de yorumlarında değişen birşey olmayacaktı!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Öyle olsalardı Semih de Barca'da oynardı. Nistelrooy da 5 adamı çalıma dizip gol atmıyor, Nistelrooy da sık sık uzaktan denemiyor ama dünyanın en iyi golcülerinden biri. Sana göre dünyanın en balık adamlarından biri..
    R.V.N. bence düyanın en teknik ve en bitirici futbolcularından biri.Semih'le kıyaslamanı anlayamıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gaziantep maçında Semih vardı.50. dakikadan itibaren 9 kişilik I.B.B. karşısında da Semih vardı ve Güiza'nın çevirdiği topu boş kaleye gönderdi ki, golü attıktan sonra bu gol onun dercesine Güiza'yı işaret etti.Ermenistan maçında Semih vardı karamboldeki topu yine 'şansına' pardon 'olması gerektiği yeri bilerek' ağlara gönderdi.Belçika maçında yine Semih vardı ve hiç bir varlık ortaya koyamadı.Bu sezon için yeterli kanıt olmuştur umarım.
    Last edited by pogobass : 14.Eylül.2008 at 04:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri