Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Porto

21 43.75%
  • Beraberlik

12 25.00%
  • Fenerbahçe

15 31.25%
Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 239 sonuç

Konu: Porto - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 1. Maç ]

star bu seneki maçları biss sifreleme sistemiyle sifreliyecek örneğin atv nin euro 08 de yaptıgı uygulamayı yapacakmış....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    star bu seneki maçları biss sifreleme sistemiyle sifreliyecek örneğin atv nin euro 08 de yaptıgı uygulamayı yapacakmış....
    Bir bu eksikti. D-Smart ve Lig TV'den bıkmaya başladım artık. Çekin ellerinizi futbolun üzerinden.
    I'm back...

star uydudaki yayınları sifreleyecek işte acıklaması :

Avrupa Birliğinin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı Şampiyonlar Ligi Maçlarının yayın hakları‚ yayınların Türksatın iz düşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiyeyi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

Doğan TV de‚ Türkiye haklarına Star Tv için 2012 yılına kadar sahip olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında‚ Geo Blocking (bölgesel sınırlama) adı verilen bu sınırlamayı saygı ile karşılamış‚ bu nedenle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlamaya karar vermiştir."

lanettt olsun yaaa.....zorla d-smart aldıracaklar....almıommm yaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Offff bu haber gerçekten kötü oldu.Seyredemeyeceğiz yani maçı.(şifre olayı yok bizim uyduda.)
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

iyiki dzmart aldım zamanında.. düşündüm çok bunlara para kazandırma eren diye ama yine de lazımdı. zaten maç harici tv izlediğim yok 4 senedir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

alayının bisini misini hallederiz. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bi de bizim kahveci halledebilse şu biss işini.. Onun yüzünden belçika maçını izleyemedik zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani şampiyonlar ligi maçları şifresiz olmak zorundaydı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

fenerın bu macı almasını canı gonulden ıstıyorum artık ulke sıralamasında ılerlıyoruz burda kaybederse kotu olur bızım ıcın seneye 1 takım dırek gıdıo ama olsun daha fazla olsun.

porto ılk maclarda 7 yıldır kazanamıyormus.bu bı avantaj olabılır fener ıns doru oyuncu tercıhlerıyle maca cıkar ve 3 puan olmadı en az 1 puanla doner

Nesil
    2006

Geçen yıl, Digitürk'de bulunan İtalyan kanallarıda şifre koyuyordu. Çünkü; orada da Şampiyonlar Ligi maçı vardı. Yani uydu üstünden yayın yapan bütün kanallar şifre koymak zorunda kalıyor. Çünkü; ben burada oturup başka bir ülkenin kanalında o maçı izleme imkanım duruyor. İtalya'da RAI 1 yayınlıyor. Uydusu olan açsın baksın saat 21.45'de o kanalda şifreli olacak.

Bu arada maç şifreli değil, uydusu olanlar zorunlu oluyor. Çünkü; elin İtalyanı, Fransızı STAR'ı açıp Fenerbahçe maçını izleyebilir. Bunu engellemek zorunda kalıyor. O nedenle Kablolu TV, Çanak Anteni veya Digitürk'ü olan izleyebiliyor.

Fenerbahçe UEFA Katsayısında rahat. Çünkü; 5 yıl önce Avrupa'da yoktu ve bu nedenle bu sezon bu grupta sıfır çekse bile Ön elemelerde gelen puanlar yüzünden puanı artacak. O nedenle Fenerbahçe bu yıl ne toplarsa büyük bir sıçrama yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buluruz bissi :=)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Arkadaşlar benim çanak antenim bile yok , anten giriş kablosunu takılı sadece ve onsekiz kanal çekio, izleyebilirim değil mi?
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Geçen yıl, Digitürk'de bulunan İtalyan kanallarıda şifre koyuyordu. Çünkü; orada da Şampiyonlar Ligi maçı vardı. Yani uydu üstünden yayın yapan bütün kanallar şifre koymak zorunda kalıyor. Çünkü; ben burada oturup başka bir ülkenin kanalında o maçı izleme imkanım duruyor. İtalya'da RAI 1 yayınlıyor. Uydusu olan açsın baksın saat 21.45'de o kanalda şifreli olacak.

Bu arada maç şifreli değil, uydusu olanlar zorunlu oluyor. Çünkü; elin İtalyanı, Fransızı STAR'ı açıp Fenerbahçe maçını izleyebilir. Bunu engellemek zorunda kalıyor. O nedenle Kablolu TV, Çanak Anteni veya Digitürk'ü olan izleyebiliyor.

Fenerbahçe UEFA Katsayısında rahat. Çünkü; 5 yıl önce Avrupa'da yoktu ve bu nedenle bu sezon bu grupta sıfır çekse bile Ön elemelerde gelen puanlar yüzünden puanı artacak. O nedenle Fenerbahçe bu yıl ne toplarsa büyük bir sıçrama yapabilir.
    Ya iyide sonuçta bütün ülkelerede ŞL maçları Şifresiz platformdan verilmiyo mu?Yani ben italya'da yaşasam ŞL maçları için Rai kanalına Digitürk gibi paramı ödeyeceğim? Evet olay buysa uygulama doğru ama orda da bizim Star gibi herhangi bir ulusal kanal yayınlıyorsa olay çok saçma.Adam deli mi ki kendi dilinde yayın varken başka ülkenin kanalını izelsin.Neyse Allahtan EURO 2008 zamanında halletmiştim o işide bu maçı izleyebileceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Arkadaşlar benim çanak antenim bile yok , anten giriş kablosunu takılı sadece ve onsekiz kanal çekio, izleyebilirim değil mi?
    Normal anten gösterir. Karasal yayını şifrelemiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Evet olay sadece uydu antenler için geçerli.Yerel anten,Kablolu,Digitürk,D-Smart kullanıcılarında herhangi bir sorun olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Ya iyide sonuçta bütün ülkelerede ŞL maçları Şifresiz platformdan verilmiyo mu?Yani ben italya'da yaşasam ŞL maçları için Rai kanalına Digitürk gibi paramı ödeyeceğim? Evet olay buysa uygulama doğru ama orda da bizim Star gibi herhangi bir ulusal kanal yayınlıyorsa olay çok saçma.Adam deli mi ki kendi dilinde yayın varken başka ülkenin kanalını izelsin.Neyse Allahtan EURO 2008 zamanında halletmiştim o işide bu maçı izleyebileceğim.
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Normal anten gösterir. Karasal yayını şifrelemiyorlar.

Cidden karasal yayın şifrelemiyorsa arkadaşın dediği gibi uyduda neden şifrelenir tuhaf.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sanırım bu reklamlarla alakalı bir durum. Gerçi ŞL maçlarında maç esnasında reklam çıkmıyor ekranda diye biliyorum.

Bir de İtalya'da bugün İtalya takımlarının maçları verilir açık kanaldan. Diğerli D Smart'ın yaptığı gibi şifreli olabilir. Nasıl ki bugün Fenerbahçe maçı hariç diğer maçlar D Smart'tan şifreli verilecek, Fenerbahçe maçı da orada şifreli veriliyordur, şifresiz uydudan izlenmesin diye de bu uygulama yapılmış olabilir.

Yabancı örnekler olmasa bunu D Smart bilerek yapıyor diyecektim ama yabancı örnekler de varsa UEFA'nın vardır bi bildiği.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Cidden karasal yayın şifrelemiyorsa arkadaşın dediği gibi uyduda neden şifrelenir tuhaf.

Uydu aracılığı ile yabancı ülkedeki insanlar star tv den izleyebilirler.. Bunu engellemek için uyduya biss koyyolar.. Karasal yayına koymazlar çünki bu sadece türkiyede yayın yapıyor

Nesil
    2006

RAI'de bizim Star gibi kanal ama; şu var Türkiye'de oturan bir İtalyan düşünelim, oturupda RAI'da maç izlemesin diye şifreliyorlar. Çünkü; Star TV'yi tercih etmemiş olacak. Aynısı İtalya'da ki Türkler gibi. Mesela İngiltere'de ligi Sky Sports yayınlıyor ama; Türkiye'de bu kanal izlenmesin diye uyduda bir şekilde şifre koyuyorlar. Çünkü; burada o ligin yayın hakkını almış bir kanal var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bu arada gazetede Aragones'in sırasıyla Maldonado-Selçuk-Josico-Emre ortasahasıyla çıkacağını okudum...Nerde kazım ve uğur... :S
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Azerbaycan kanalı şifresiz veriyor bildiğim kadarıyla ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hangi azerbeycan kanalı o ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ans TV

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih, Edu, Deivid, Vederson, Tümer, Can ve Deniz Portekiz'e götürülmemiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kafilemizde bulunan oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Yasin, R.Carlos, Selçuk, Josico, Maldonado, Burak, Kazım, Alex, Emre, Uğur, Güiza, Lugano, İlhan, Ali, Gürhan.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Lugano bu maçta oynuyor değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kafile ile götürüldüğüne göre oynuyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan
    Gökhan Yasin Lugano Carlos
    Josico Emre
    Kazım Alex Ugur
    Güiza

Muhtemelen bu 11 ile çıkarız maça. Yasin yerine Önder'i acaba oynatırmı Aragones?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Cidden Deniz niye yok ? Geçen sene çok iyi işler yapmıştı, sakatlığı geçmedi mi acaba hala..Yoksa Aragones takımını mı tanımıyor hala..!
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri