-
Abi ilk 11'im ikinci sezonda şöyleydi..
Kalede İvankov ve Sinan paylaştılar
Kaebi-Valery-Nahao-Ömer Erdoğan-Herrera
Veli Acar-Mustafa Sarp-Wijnaldum-Eren Albayrak
Mehmet Yıldız-Sercan Yıldırım.
İşte böyleydi.. Valla bende Veli'nin bu kadar istekli oynamasına çok şaşırıyorum.. ÖZellikleri çok sıradan ama özellikle içeri yaptığı driplinglerle coşturuyor.. 16 asit'in hiçbiri kornerden de değil.. Hepsini kendi başına yaptı, topu alıyor, rakiplerini geçiyor ve ortasını yapıyor ama devamlılığı yok. Her maç bu performasını sergileyemiyor. Şu anki değeri 3 M pound oldu.. Onu satıp iyi bir kanat oyuncusu alabilirim..
Sercan ve Mehmet gerçekten iyiler. Mehmet'i pivot olarak oynatmıyorumda görevi o oluyor, sercan ise cezasahası dışından alıyor topu ilerliyor, beklenmedik vuruşlarla gol atıyor.. Top kapıyor, böyle şeyleri çok yapıyor.. Özellikle Sercan'ı büyük takımlar istiyor ama herhangi bir teklif yok.. her maç onu izlemeye iki üç takımdan geliyorlar.. Elimizde tutmaz gittikçe zorlaşıyor.. Seneye bu ikilinin yanına birde Batuhan eklenince tadından yenmez diye düşünüyorum.
Eren Albayrak ise daha 18 yaşında.. O da çok iyi. Son vuruşları başarılı.. Benim takımımda bano oynayacak isimlerden birisi..
Mustafa Sarp çok kaliteli bir isim.. Murat Duruer formayı kapamadı ondan.. Takıma sonradan girmeye devam ediyor ayrıca Murat'ın kondisyon problemi var.. çabuk yoruluyor..
Wijnaldum daha çok genç ve takıma çok şeyler kattı. Şu anda kulüpten ayrılmak istiyor.. İyi bir teklif gelirse satabilirim..
İşte tek sorun defans hattında gözleniyor.. Herrera denilen adam kanatların heryerinde oynuyor ve Bursa'ya ayak uyduramamıştı, inşallah seney ayak uydurur.. Sol bek tam sorun oldu çünkü.. Defansın ortasındaki isimleri değiştiricem.. Valery sağ tarafta da oynayabiliyor.. kaebi ise gerçekten iyi bir oyuncu.
Takımda Fatih Kurtuluş ve Duruer murat'tan başka kaliteli yedeklerim yok. Bu sene bunun eksikliğini hissettik. Seneye takımda çok iyi kaliteli oyuncular var...
Tr kupasını da alamadık zaten. Çok umutlanmıştım.. Gs ile grupta falan da maçlarımız olmuştu takımlarını biliyorum ama Skibbe gidiyor genç oyuncuları oynatıyor.. Forvette falan Cem Sultan'ı oynattı, o da çok iyi oynadı valla.. Ama harbiden Lincoln'den vazgeçemiyor 
Fener açık ara şampiyon olup beni şaşırttı valla..
Sentugo.
Mesaj Yetkileri