Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

- FM oynamak için hergün açık olan bilgisayarımın yaktığı elektriğe gelen zam
    - FM oynarken sıcak bir ortamda durmam için harcayacağım doğal gaza gelen zam
    - FM oynarken patates kızartması yemek için kullanacağım ayçiçek yağına gelen zam
    - FM oynamak için satın alacağım orijinal oyuna vereceğim para

Sonra arkadaşlarım der tabi ne kadar cimrisin oyunculara hiç para vermiyorsun oyunlarında (Eeee tasarruf yapmak lazım )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Aslında sende haklısın Serkan abi.Bu kadar vakit geçirdiğimiz bir oyun.80 YTL az bile.Çünkü bu oyunun sonu gelmiyor.Ama şöyle birşey var Serkan abi.Ben 15 Yaşındayım.Ne bir maaş kazanıyorum nede herhangi bir gelirim var.Bunları benim yaşımdaki Fm oynayanlar için söylüyorum.Hepimiz baba parası yiyoruz şu anda.Yaşımız itibariyle.Ben babama gidip bir oyun için 80 YTL istersem vermez.Ama korsan aldığım zaman bırak babamdan para istemeyi kendi harşlığımla çok rahat gider alırım.Birde bu açıdan bak be abi.Biz daha çocuğuz.(Çoçuktan kastım hiçbirimiz çalışmıyor ve geliri yok.Kendi yaşımdakiler için söylüyorum.)
    Para biriktirme alışkanlığı kazan o zaman Veya bayramda 100-200 Ytl toplarsın zaten sorun olmaz.(:

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    - FM oynamak için hergün açık olan bilgisayarımın yaktığı elektriğe gelen zam
    - FM oynarken sıcak bir ortamda durmam için harcayacağım doğal gaza gelen zam
    - FM oynarken patates kızartması yemek için kullanacağım ayçiçek yağına gelen zam
    - FM oynamak için satın alacağım orijinal oyuna vereceğim para

Sonra arkadaşlarım der tabi ne kadar cimrisin oyunculara hiç para vermiyorsun oyunlarında (Eeee tasarruf yapmak lazım )
    Patates kızarması yerine cips olmaz mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Para biriktirme alışkanlığı kazan o zaman Veya bayramda 100-200 Ytl toplarsın zaten sorun olmaz.(:
    Ne güzel söyledin.Bugün başlarım mesela.5 YTL 5 YTL.Oldumu?Ayrıca bayramda topladığım para yüklü oluyor bi Dijital Fotoğraf Makinası alıcam.O yüzden Fm'e vereceğim 80 YTL ile çok şey yaparım.

Mesaj Yetkileri