Quote Originally Posted by prceXtu View Post
Dostum hangi oyunda İngilizce'den başka bir dil ekleniyor ki. Almanlar,Fransızlar hep orjinal alıyorlar diye biliyorum. Hangi oyunda Almanca veya Fransızca desteği var
orjinal oyun fiyatı oradaki insanların kazandıkları paraların kaçta biri ülkemizdekilerin kaçta biri. ben de diyorum ki ya oyuna Türkçe dil desteği koyun bir çekiciliği olsun bu sayede satışlarınız artsın ya da ülkelerin asgari ücretlerine göre bir ayarlama yapın.

bakın size bir alıntı yapayım. bu yazıyı sabah.com.tr sitesinden copy paste yapıyorum.

1 Ocak 2007 tarihinden itibaren 16 yaşından büyükler için brüt 562.50 YTL, net 403.03 YTL olarak belirlenen asgari ücret, açlık sınırının altında, Avrupa standartlarının da çok gerisinde kaldı. Avrupa İşverenler Federasyonu'nun verilerine göre, Türkiye'de 310.92 Euro olarak belirlenen asgari ücret, Lüksemburg'da 1.503 Euro, İrlanda'da 1293 Euro, Hollanda'da 1273 Euro, İngiltere'de 1269 Euro, Belçika'da 1234 Euro ve Fransa'da 1218 Euro düzeyinde bulunuyor.

haberin tam metni ise http://arsiv.sabah.com.tr/2006/12/27/eko95.html burada.

bu oyun Fransa'da 80 ytl'ye denk geliyor ise Türkiye'de de 20 ytl olmalı ki denge olsun. eğer olmazsa o oyunda Avrupa ile aynı satış rakamlarının yakalanması beklenmemeli.