1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sorun o değil işte.Sen olaya Yattara'nın tarafından bakıyosun,ben tarafsız.Yani iyimser olmaya çalışıyosun,Yattara'nın böyle bir şey yaptığına inanasın gelmiyor,anlıyorum aslında seni ama para denen illet bazen her şeyi değiştiriyor...
    Para için gitmesi onun Trabzonsporlu olmadıgını göstermez ya da odasının bordo-mavi oldugu gerçeğini , Faroz-Kolbastıyı gönülden onynadıgı gerçeğini vs..

Sergen'de 4 büyüklerde oynadı iyi paralar kazandı ama bu onun Bjk'li oldugu gerçeğini değiştirmez .. tamam istenmeyen adamda oldu bunuda kabul ediyorum .. Sonuçta Yattara Gineli bir oyuncu önce ailesi ve kendisini düşünmesi dogal bu onun vefasız oldugunu göstermez ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Para için gitmesi onun Trabzonsporlu olmadıgını göstermez ya da odasının bordo-mavi oldugu gerçeğini , Faroz-Kolbastıyı gönülden onynadıgı gerçeğini vs..

Sergen'de 4 büyüklerde oynadı iyi paralar kazandı ama bu onun Bjk'li oldugu gerçeğini değiştirmez .. tamam istenmeyen adamda oldu bunuda kabul ediyorum .. Sonuçta Yattara Gineli bir oyuncu önce ailesi ve kendisini düşünmesi dogal bu onun vefasız oldugunu göstermez ..
    Parayı,şöhreti vs düşünmeden bir takıma bağlı olan değilmidir zaten vefalı futbolcu.Bence yapmamalıydı bunu Yattara.En azından kendisini bu kadar seven,güvenen taraftara yapmamalıydı.Ne kadar para alacak olursa olsun.Sanki Yattara fakir,aç,açıkta.Onlarda Yattara'ya ev veriyorlar,yemek veriyorlar.Böyle düşünmeyin.Ne olurdu yani Trabzon'da kalsaydı.İflas mı edecekti,evinden mi atılacaktı,ne olacaktı?Ne olurdu oradan alacağı paradan biraz daha azını burada alıp kalsaydı.Yattara zaten krallar gibi yaşıyor,ama şimdi çok daha iyi durumda olacak.Buda ona son derece cazip geldi...

Mesaj Yetkileri