1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tamam güven verecek,Barış iyi bir oyuncu ancak bu sezondan Yattara'nın yerini doldurmasını mı bekliyorsunuz ?

Önce Gökdeniz'in yerini dolduracaktı. Ne oldu bu konu kapandı ?

Şimdi de Yattara'nın yerini dolduracak öyle mi.Ne Barış'mış herkesin yerini dolduruyor
    Gecen seneki takimla bu takimi aynimi tutuon.

Baris ocaga kendini gosterme imkani bulcak, Ocaktan sonra zaten elimizdeki para ile yeni bi futbolcu alinir. Hicte sezon ortasi kimse futbolcu satmaz demeyin, Brezilyada lig ozaman basliyor. Yattara gibisinide anca orda buluruz

__________________________________________________ ________

İşte İbrahima Yattara gerçeği
    24 Eylül 2008 / 14:53
    ibrahima yattara dün ne demişti bugün ne diyor.

İbrahima Yattara, bugün Trabzonspor'dan gitmek için çaba sarfeden, Trabzon ve Trabzonspor taraftarının bağrına bastığı, kendi öz evlatlarından fazla değer verdiği Gine'li futbolcu.

haber61.net arşivini karıştırdık. Yattara dün neler söylemiş bir bakalım dedik.

İşte sizlere arşivimizde hala daha bulunan 11 Nisan 2008 tarihli bir haberden bazı başlıklar.

* Şampiyon olmadan gitmem
    * Benim için Para Önemli Değil
    * Trabzon'da mutluyum

Yattara'nın 11 Nisan 2008 tarihinde yayınladığı ve haber61.net'te ''Şampiyon olmadan gitmem'' haber başlığı ve "Trabzon'da Mutluyum" manşeti ile yayınlanan açıklaması için TIKLAYINIZ

veee 24 Eylül 2008 Aynı İbrahima Yattara'nın bugün yaptığı basın açıklamasında söylediklerinden bazı başlıklar.

* Trabzon'dan ayrılacağım için üzgünüm
    * Ben çok insana bakıyorum. Bu teklif hem Trabzonspor için hem de benim için iyi
    * Hem Trabzon para kazanacak hem de ben.
    * Bu astronomik teklifi değerlendirmek istiyorum. İnşallah Trabzonspor teklifi kabul eder. Ben de giderim"

Yattara'nın bugün (24-Eylül-2008) Trabzon gazeteciler cemiyetinde yaptığı basın açıklaması için TIKLAYINIZ

KAYNAK HABER 61
    Last edited by Bordo61Mavi : 25.Eylül.2008 at 05:19

Mesaj Yetkileri