1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Everton FC

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bu taktikle cok iş yaparsın okları mutlaka hep öyle kalsın yoksa kanatlar cok bos kalıyor ayrıca modric transferi cok ii olmus
    TariboWest

Default Teşekkürler

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    bu taktikle cok iş yaparsın okları mutlaka hep öyle kalsın yoksa kanatlar cok bos kalıyor ayrıca modric transferi cok ii olmus

Sağol arkadaşım zaten genelde çalışdığım her takıma nutlaka oturtmaya çaılmışımdır bu taktiği veya transferleri ona göre yaparak mutlaka oturtmuşumdur şuan sadece iyi bir ön liberaya ihtiyaçım var onu da ara transferde halledecem.

Default Evet bi kaç gündür evde yokdum kusura bakmayın maç ss lerine başlıyalım artık

Belki rakip biraz bize göre değildi ama ilerisi için umut verici güzel bir oyun

güzel bir karşılaşma oldu

Topla az oynayan taraf olmamıza rağmen net bir sonuç
    Hazırlık maçlarında gol yemememiz güzel savunma düzeni yavaş yavaş oturuyor

Default Premier league başlıyor

Evet lige deplasmanda blackburn le başlıyoruz son hazırlık maçımızda 0-5 galip gelmiştik ama bu maç daha farklı olacaktır.

istediklerimizi sahaya yansıtamadık başlangıcta olur telaşa gerek yok

2. haftada kendi evimizde derby i ağırlıyoruz ilk galibiyetimizi alalım

oyun olarak üstündük net bir skorla galibiyete ulaştık

3.haftada New castle depslammındayız zor gibi gözüksede takımıma güveniyorum

yakubu sayesinde kolay bir hafta sonu

Default Arkadaşlar kusura bakmayın puan durumu biraz geçikecek ilk başlarda almamıştım da :)

4.haftada evimizde middlesbrough u ağırlıyoruz

fazla pozisyon vermeden iyi oynadık savunmada lescott ve yobo iyi bir ikili oldular

5.haftada tothenham deplasmanındayız zor bir hafta sonu

deplasmanda geriden gelip kazanmak güzel fazla pozisyon vermemeye başladık

6.haftada evimizde wigan ı ağırlıyoruz

Evet iyi başladık ve iyi devam ediyoruz ilk başlarda cahill,baines,ve james vaughan sakat olduğundan özellikle cahill in yokluğu biraz etkiler diye düşünmüştüm ama en az kayıpla atlattık

Default Uefa da ilk tur

hollandanın utrecth takımıyla gruplara kalmak için mucadele ediyoruz

Mucadeleyi gol yemeden tamamlayabilsek iyi olacaktı ama neyse turu geçecek inanca sahipiz

lige 7.haftada aston villa deplasmanıyla dönüş yapıyouz

Bazen iyi giderken böyle sonuçlar olabilir belki berberlik iyi olabilirdi ama telafisi lig içinde var

Lig kupasına newcastle ile deplasmanda başlıyoruz

kupadan elendiğimiz kötü oldu ama fazla üzülmedim lig sonunda şamp.ligi biletini alacağımdan eminim tabi önce ocak ara transfer döneminde bir ön libero almam lazım

Mesaj Yetkileri