Everton da Şok !
Başkan Bill Kenywright ve manager david moyes un aralarında uzun zamandır devam eden anlaşmazlık en sonunda son buldu.Bu sabah itibari ile başkan bill kennywright takım manageri moyes ile olan birlikteliklerini karşılıklı anlaşarak fes ettiklerini açıkladı.Gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen ayrıntıları açıklamayan bill kennywright yeni bir manager ile en kısa zamanda anlaşacaklarını açıkladı.Yeni manager hakkında bilgi vermekten kaçınan başkan sadece farklı ve büyük hedefleri olan bir manager ile anlaşmak istediklerini söyledi.
Everton da söylentiler
Everton un yeni managerinin kim olacağı hakkında söylentiler devam ediyor.Basında sven Goran eriksson ve martin jol un isimlerinin ön plana çıkmasına rağmen başkan bill kennywright ın bir süpriz yapıp farklı bir manager ile anlaşabileceği kulislerden gelen haberler arasında.
Everton un yeni manageri belli oldu.
Evet sonunda beklenen açıklama bizzat başkan Bill kennywright tarafından geldi .Klübün resmi sitesine bir açıklama yapan başkan yeni managerimiz orhan aker AKTUKMAK dır dedi.Açıklamasında ; İki haftadır yürüttüğümüz çalışmalarımızın sonunda gördükki bize şu an en faydalı olabileceğini düşündüğümüz profesyonel futbol yaşantısındanda kendisini tanıdğımız uzun süredir yönetim kurulu olarak takip ettiğimiz sayın orhan aker AKTUKMAK ile anlaşmamızın mutluluğu içerisindeyiz.Bu birlikteliğin uzun yıllar boyu başarılı ve saygılı bir şekilde devam etmesini temenni ediyoruz.İfadeleri kullanıldı.
Goodison Park
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64027
kuralları okudum onaylıyorum