Sivasspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Ben olayın gol yeme kısmında değilim. Ben olayın düşünce kısmındayım. Fenerbahçe gibi bir takım 80. dakikadan sonra 1-1'lik skora yatamaz. Gerekirse risk alır golü yer mağlup olur fakat kazanma adına teknik adam bir hamle yapmış olur. Diyebilirsin ki kazanma adına hamle yaptı da Fenerbahçe çok mu baskılı oynadı ? Hayır. Fakat Dede orda kazanma isteğini gösterdi futbolcular gösteremedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ya tamam haklı olabilirsin.En azından sonu kötü bitebiliyor.Sende haklısın risk almak lazım.Ama defansıda elden bırakmamak lazım.Mesela Tek Forvetken 2'ye döndü.Ama AMC mevkisinde olan Alex gerçekten önünden geçen topa ayak uzatamadı.Adam bi ara elini kaldırdı beni çıkar diye.Ama iş işten geçti.3 değişiklik hakkını kullandı.
Sanıyorum Dede Alex'in dayanabileceğini zannetti ve oyundan çıkarmadı. Sivas'ın bastırdığı dakikalarda Alex'in etkili paslarıyla Güiza'nın Sivasspor'un geride bırakacağı boşlukları değerlendirerek 2. golü bulmasını istedi. Gol yedikten sonra iş işten zaten geçmişti mecburen Alex'i çıkaramadı. Bence sakatlık şüphesi bulunan Alex ilk 11'de başlatılarak baştan hata yapıldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre serbest bırakılarak Alex'in görevi verilebilirdi. Emre bu göreve alışık olmasa da Emre'nin o mevkinin ağırlığını kaldıracak yetenekte olduğunu düşünüyorum. Tabi Emre de 90 dakika oynamadı orası ayrı mevzu. Semih tam hazır mıydı değil miydi onu da bilmiyoruz fakat hazır bir Semih de tam olarak Alex'in bölgesi olmasa da yerine oynayabilirdi. Geriden Emre destekli Semih ve Güiza'lı hücum hattı. Kadro fazla geniş olmasa da farklı varyasyonlar denenebilirdi. Zaten Dede geldiğinde maçtan maça göre değişik taktikler deneyeceğiz demişti. Bunca yıldır futbolun içinde olan Aragones bir çok şekilde takımı sahaya çıkarabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti