Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • İBB

1 4.17%
  • Beşiktaş

17 70.83%
  • Beraberlik

6 25.00%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default İBB - Beşiktaş [ TSL 5. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olimpiyat stadında bir maç ve saat 21:45'te,Trabzon'a gittim bir daha giderim ama o saatte Olimpiyat stadına gitmek gerçekten zulüm...(Unutmadan Hacettepe maçımızda Pazartesi günü)

Biraz daha geç yapalım hatta şiddet ve cinsel içerikli ibaresi koyalım fikri konuşulmuş olacak ki 21.45'te zülumpiyat stadına gidecek olanlar için iftar - teravih - sahur üçü bir arada bedava,üstüne dürbünle maç izleme keyfi de yanında hediyesi tarzı yaklaşımlar,neden sadece bu camiayı onikiden vurur anlayabilmiş değiliz...
    Başvuru yapıldı 19:00'da oynanması için ve bugün TFF toplanacak,karar verecek.Merakla bekliyoruz...

Maça gelince İBB'den geçen yıldan kalan hesabımızı alırız...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Her maç daha iyiye gidiyoruz. Bu maçta da son oyunun üzerine birşeyler koyarız kanısındayım.

Maçın saatde değiştirilir umarım. Olimpiyat stadına gitmek gelmek bir işkence zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rakibin sağ kanadında sanırım Kerim Zengin var. Eğer solda yine Üzülmez'i oynatırsak sıkıntı yaşarız. Üzülmez'in oynadığı her maç bizim solumuz için defansif bir zafiyet.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beişktaşı Belediyespor değilde Zulümpiyat stadının şartları zorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Zulümpiyatı da Belediye'yi de üst üste koyar , yenerizAma İbrahim Üzülmez oynamaz umarım...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gaziantep maçındaki gibi kontrollü oynarsak büyük ihtimalle alırız , inşallah çift forvet çıkarız , çift forvet ile ne kadar bol pozisyon yakaladığımızı gördük ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İBB geçen seneki performansını bu sene gösteremiyor.Geçen sene büyükleri çok zorlamış,bize şampiyonluk yolunda fena bir çelme takmışlardı.Bir nevi bu maç o maçın rövanşıda sayılır.Sezona çok iyi başladık ve öyle gidiyoruz.Bence bu maçı daha güçlü ve daha formda olmamız sayesinde kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maç saat 19:15'e alındı...

Antrenman Notları

Futbol Takımımız, Cumartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü.
    İdmana düz koşu ile başlayan Siyah Beyazlılarımız bir süre pas çalışması yaptı ve antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana Holosko, Serdar Özkan, Uğur İnceman ve Bobo katılmadı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Holosko ve Uğur İnceman’ın yarın (25 Eylül) takımla çalışacağını söyledi.
    Bobo’nun durumunun yarın netlik kazanacağını belirten Optur, Serdar Özkan’ın durumunun ise Cuma günü belli olacağını söyledi.

Takımımız yarın (25 Eylül) saat 17.00 de basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
    Last edited by anilton : 24.Eylül.2008 at 14:59

sakary Ali Misafir

Bu sezon 21.45 maçlarına mahkum edilen Beşiktaş´ı, cumartesi gecesi oynanacak İstanbul Belediye sınavında ayrıca ‘Olimpiyat´ eziyeti de bekliyor.

Dönüş sahura doğru
    Kara Kartal, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi 21.45 maçlarından çektiği kadar... Ramazan ve yaz nedeniyle tüm Turkcell Süper Lig maçları geç saatlerde başlıyor, ama en geç oynayan hep Siyah-Beyazlılar oluyor. Antalya, Trabzon ve Gaziantep 90 dakikalarına 21.45’te çıkan Beşiktaş’ın Konyaspor’u ağırladığı 2. hafta karşılaşması ise 21.00’de başlamıştı. Yetmezmiş gibi, bu cumartesi gecesi saat 21.45’teki başlayacak İstanbul BŞ Belediye maçında buna bir de Olimpiyat Stadı’nın yol işkencesi eklenecek.
    Federasyona başvuruldu
    Böyle olunca da, Beşiktaş Yönetimi sonunda patladı. Antalya, Trabzon ve Gaziantep’ten sonra hafta sonundaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının da 21.45’te oynayacak olması, camiada adaletsizlik olarak nitelendiriliyor. Kulüp yetkilileri ve teknik ekip, bu durumdaki rahatsızlığını federasyona sözlü olarak bildirdi. Federasyon, programların önceden yapıldığını ve değişikliğin mümkün olmadığını belirtip ilerleyen haftalarda bu haklı serzenişi göz önüne alacaklarına dair garanti verdiler.

fanatiğin haberi maç 21.45 diyor hala değiştirmediler haberi

BJK Resmi Sitesindeki Haber
    Büyükşehir Belediyespor Maçı 19.15’te
    24.09.2008 11:01

Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Cumartesi günü Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı karşılaşma 19.15'e alındı.

maça gelirsek bence rahat kazanacağız ve skorda 2-0 falan olur iBB çok kötü başladılar kazanamayacaklardır biz Antep maçındaki oyunu oynarsak kazanırız çünkü ibb antep kadar cesaretli olamaz
    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, daha önce 27 Eylül Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacağı açıklanan Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş mücadelesi aynı gün saat 19.15'e alındı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu kadar iyi başladıktan sonra net favori olduğu maçlarda puan kaybetmemesi lazım Beşiktaş'ın.
    İBB'nin oynadığı oyunu beğenmiyorum.Beşiktaş ikinci yarıda da olsa sonuca gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın 19:15'e alınması hem maçı seyrecek olanlar için hemde maçı televizyon,internet vs.den takip edecekler için iyi olmuş.Yazda bitti hala 21:45 veriyorlar.Amaç nedir anlayamadım ama hatalarından dönmüş olmalarıda sevindirici..

sakary Ali Misafir

ya hayda dademin sevindiğim habere şimdi üzülüyorum
    hoca beni iftara çağırdı c.tesi günü o günde iftar 18.59 gibi birşey herhalde of of:S

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Formdayız, kazanacak güçteyiz zaten, geçen yıLdan kaLma bir husumet te var. İnşaLLah kazanır, yoLa kayıpsız devam ederiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yürüyelim Arkadaşlar!

Maç içinde aklımdaki 2 tip kadro var, tek forvet oynarsak

Rüştü
    Toraman
    Zapo
    Sivok
    Seric(Deli İbo)
    Uğur
    Serdar K.
    Holosko
    Tello
    Delgado
    Nobre(Bobo)

Bobo ilk 11 olursa Seric yedek başlayabilir,Ertuğrul Hoca ikisini de yedek bırakıp Cisse'yi oynatabilir.Bu zaman da Toraman kulübeye gider.Sol bek Deli İbo olur.
    Çift forvet çıkarsa hoca değişik şeyler deneyebilir o yüzden bir kadro yazmak istemiyorum.Delgado, Holosko, Bobo kim yedek kalır bilinmez

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kadro ya bak. DeLgado,HoLosko,Bobo arasında kim yedek kaLsa diye tartışıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne guzel ıste hayrettın abı tatlı dert bunlar =) umarım kazanır 'yüksekten ucmaya' devam ederız ayrıca bobo'dan cok sey beklıyorum bu macta gecen sene olanları unutmadık!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo sanırım yedek başLayacak gibi duruyor. AsLında tam Bobo Luk maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Bobo'nun maçı olabilir bu maç geçen seneki yaşananlardan sonra.Ertuğrul hocaya çıkaracağı kadro konusunda güveniyorum.Bu maça çıkılabilecek en iyi kadroyu çıkartacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ertuğrul hocaya çıkaracağı kadro konusunda güveniyorum.
    Ben pek güvenmiyorum.
    Antep maçında erken goL buLamasak ve kırmızı oLmasa neLer oLurdu kimbiLir.DeLgadosuz pas yapamıyoruz.İlk devre Antep oynadı biz kendi sahamızda izLedik maçı.Ayrıca sağ bek Serdarı Tigana gibi inatLa orta aLanda oynatıyor.Madem şovunu yapıp DeLgadoyu yedek bıraktın Uğuru niye kesersin.İnşaLLah MetaList ve Antep maçLarında oLduğu gibi şans yanımızda oLur.Çünkü ErtuğruL Hoca başımızdayken Allah'a emanet iLerLiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antep maçında erken goL buLamasak
    Antep'e o kadar çok oynama şansı vermezdik.

kırmızı oLmasa neLer oLurdu kimbiLir
    Kırmızı olmasaydı rahat bir galibiyet alamazdık o kadar.Yine kazanırdık.Zira ilk yarıda 11 kişilerdi ama net pozisyonları yoktu.

Ayrıca sağ bek Serdarı Tigana gibi inatLa orta aLanda oynatıyor.
    Bende bir çok kişi gibi Serdar'ın orta sahada çok başarılı olduğunu düşünüyorum.Hatta orta sahada daha iyi oynuyorda diyebiliriz..

İlk devre Antep oynadı biz kendi sahamızda izLedik maçı.
    Antep oynadı ama o kadar net pozisyona giren tarafta bizdik.Eğer o pozisyonlar değerlendirilseydi fark olurdu.Ha Antep sağlı sollu ataklarla defansımızı zorlasa,bize ecel terleri döktürse dediğinde haklı olabilirdin ama adamlar orta sahada çok pas yaparak topa sahip oldular.Gerisini getirtmedik..

Madem şovunu yapıp DeLgadoyu yedek bıraktın Uğuru niye kesersin.DeLgadosuz pas yapamıyoruz.
    Bu konu hocanın kararı.Bunu şov olarak nitelendirmek doğru değil bence.Geçen sene aynı oyuncularla devam ede ede belli bir süre sonra çöküşe geçmiştik.(Devrenin sonlarına doğru) Hoca bundan ders almışki elindeki alternatifli kadroyu kullanıyor.Delgado yokken pozisyon sıkıntısı çekseydik bir şey diyemezdim ama o maçta eksikliğini hissetmedik.Ayrıca Delgado'yada formasının her zaman garanti olmadığını göstermek açısından bence olumlu bir hamleydi.Zira çok iyi başladığı ligde hafif performans düşüklüğü yaşamaya başlamıştı..

İnşaLLah MetaList ve Antep maçLarında oLduğu gibi şans yanımızda oLur.
    Metalist maçında şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz ama Antep maçında bunu söylemek yanlış bence.Ne yani adamların üst üste net pozisyonları,direkten dönen topları,çizgiden çıkarılan toplarımı vardıda böyle düşünüyorsun? Ortasahada topa sahip olup,daha çok pas yaptıkları için böyle düşünmek yanlış..

Çünkü ErtuğruL Hoca başımızdayken Allah'a emanet iLerLiyoruz...
    Allah'a emanet ilerliyoruz ve şu an takım ligde lider,Avrupa'da 3 te 3 yapmış.Son 5 resmi maçta gol yememişiz.Allah bizi bu sene baya kolluyor anlaşılan.

Yine yanlış düşünüyorsun bence.Ertuğrul hoca performansını istikrarlı bir şekilde yükseltiyor.Bu sezon geçen sezondan dersler almış görüntüsü veriyor.Her sene üstüne koyarak böyle devam ettiği takdirde Beşiktaş'ın Ferguson'u olacağını düşünüyorum.Tabii büyük kulüplerin dikkatini çekmezse..

Bu sene tek hatasını Trabzon maçında beraberliğe razı olmakla yaptı ama Trabzon deplasmanında 1 puanlık sonuçta fena sayılmaz hani.Takım bu kadar iyi giderken böyle olumsuz düşüncelere sahip olman beni şaşırttı açıkcası..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJK bu sene en iyi gördüğüm takımlardan birisi bu maçıda rahat kazanacaktır İBBnin durumu ortada zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beni düşündüren tek bir şey var.Oda hava koşulları.Dün televizyonda İstanbul'un halini gördüm.Rüzgar çok şiddetliymiş.Olimpiyat'ın durumuda malum.Şu an son durum nedir bilmiyorum ama hava koşulları işimizi zorlaştırabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Olumsuz düşünmemin sebebi geçen sene,Geçen seneye de çok iyi başLamıştık.Sonrası geLmemişti.Bu senede özeLLikLe son iki maçı görünce her şeyin iyi gitmediğini görüyorum.İlk yarı goLden sonra nerdeyse top göstermediLer bize.Aldığımız topu tesLim ettik Antepe.Çıldırdım iLk yarı.İkinci yarı kırmızı kart deyim yerindeyse imdadımıza yetişti.BunLarı görmemek hayaLciLiktir hocam.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bjk rahat kazanır.. Fenerbahçe'nin bu haliyle yendiği bir takım....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk 11 ler belli oldu..

İSTANBUL B.B
    Mehmet Ali
    Marcin Kus
    Metin
    Barbosa
    Ekrem
    Kerim
    Efe
    Raşit
    Zeki
    Adriano
    İbrahim Akın

BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    Serdar Kurtuluş
    Sivok
    Zapotocny
    İbrahim Üzülmez
    Cisse
    Ekrem
    Tello
    Holosko
    Delgado
    Nobre
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ekrem nerde oynıycak acaba hem Tello hem Holosko.Heralde Holosko Nobre çift forvet oynayacak.Ekrem'de sağda.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Holosko Attı..DK 4..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yine erken bulduk golü.Artık geçen seneki gibi gol ne zaman gelecek sıkıntısı yaşamıyoruz.Umarım maçı farklı kazanarak geçen senenin rövanşını farklı kazanarak almış oluruz..

Bu arada tribünde 1000 kadar Beşiktaş taraftarı var.Çok az sayı gerçekten ama stad konumunu ve hava koşullarını göz önünde bulundurursak bu sayıya hoşgörü ile yaklaşmamızı sağlayabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İBB atıyor yan hakem kaldırıyormuş ..

İlk atılan gol kesin ofsayt fakat diğer ofsaytlık pozisyonu görmedim ..

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri