Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • İBB

1 4.17%
  • Beşiktaş

17 70.83%
  • Beraberlik

6 25.00%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 178 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Offf Sivok sakatlandı Gökhan Zan oyuna girdi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gökhan Zan girdi ise ümitlenebilirim puan için..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Sivok un cıkması Besiktas icin kotu oLdu

Nesil
    2007
    Yer
    .

Adriano'nun kafa golüyle İ.B.B dk 56.da beraberliği yakaladı.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın sayılmayan golü cillop gibi goldü.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İ.B.B'Nin 3.Kalecisi sahada ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yine son dakika stresi bizi bekliyor.

Bu arada Bobo oyuna girdi.İnşallah atarız 1 tanede kazanırız maçı..

Verilmeyen golümüz içinse hiç bir şey söylemiyorum!
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç 1-1 bitti .fb nin ardından bjk ninde puan kaybetmesi güzel oldu bizim için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçın hakkı da beraberlikti Son 10 dakika hariç sıkıcı bir maçtı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

1. sayılmayan gol bal gibi bir goldü çok yazık oldu , E.Sağlam Metalist maçına Bobo gibi formda isimleri yedek bırakarak hazırlanamayacağını görmüştür herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    maç 1-1 bitti .fb nin ardından bjk ninde puan kaybetmesi güzel oldu bizim için
    Sizi bilmem ama biz bugun Antalya'yı yenersek Lider oLuyoruz.

Her iki takımada tebrikler Puanları paylaştıkları için =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bunları soylemek ıcın henuz erken olabılır ama nıye bız yahu nıye bız!!! hadı 1. si neyse belkı nobre kalecıye dokunmustur (kı hıc alakası yok ıyımser olaym dedım sdce) ama 2. golu neden vermezsın be hakem?!! yazık kere yazık baska bırsey demıyorum .. oynadıgımız oyun elbette bıze yakısmadı ertugrul hoca yıne golden sonra takımı gerı cektı kı nefret edıyorum bu huyundan ve olan oldu golu yıyecegımız bellı gıbıydı umarım ılerde bu puanları aramayız bundan sonra daha dıkkatlı oluruz ve galıbıyetler alırız .. tabı engellemek ısteyen olmazsa ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

2 golümüzü vermeyen Bülent Yıldırım'a tebriklerimi sunuyorum gerekeni yaptı.Fenerbahçe'nin puan kayıplarının kurbanı biz olduk.

Olsun bu sene de ancak bizi hakemlerle durdurabilirler

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Genç KartaL söyLedikLerimi tek tek ayırırken dikkatLice okusaydın maçı izLerken hakLı oLduğumu anLardın...
    Ne demiştim
    Ben pek güvenmiyorum.
    Antep maçında erken goL buLamasak ve kırmızı oLmasa neLer oLurdu kimbiLir.DeLgadosuz pas yapamıyoruz.İlk devre Antep oynadı biz kendi sahamızda izLedik maçı.Ayrıca sağ bek Serdarı Tigana gibi inatLa orta aLanda oynatıyor.Madem şovunu yapıp DeLgadoyu yedek bıraktın Uğuru niye kesersin.İnşaLLah MetaList ve Antep maçLarında oLduğu gibi şans yanımızda oLur.Çünkü ErtuğruL Hoca başımızdayken Allah'a emanet iLerLiyoruz...

-Maçın iLk yarısını izLeyemedim nasıL bir futboL vardı biLemiyorum.
    -Ekrem Dağ...Bu adamın bu takımda ne işi var yahu.AnadoLu takımının kanat oyuncusu resmen.Hadi aLdın yedekte buLunsun diye,böyLesine önemLi bir maçta ne diye 11de başLatırsın.BiLmiyorum nasıL oynadığını ama bunun bi önemi yok çünkü sonuç yok.Saçma sapan kadro seçimLerine gidiyor.Bu TeLLonun duran top atmaktan başka bir meziyeti yok maşaLLah.Yahu madem her maç oyundan aLıyasun baştan oynatma şu adamı.Kenarda Bobo gibi avrupa kLasında bir forvet var.DeLgado sıfır zaten ! Gitgide Hüseyin Çimşir gibi,MaLdonado gibi bir adama dönüşüyor.Dümdüz.Aldıgını yana,geriye oynuyor.O 10 numara ve kaptanLık sana bunLarı yap diye veriLmedi.BunLarı Cisse de yapıyor.Sen dikine gideceksin,oLmadık yerLere öLdürücü pasLar atacaksınki 10 numarasın.Aynen dediğim gibi MetaList maçında ofsayt goLü+veriLmeyen rakip penaLtısı ve rakibin direkten dönen 2 topuyLa yenmiştik.Antep maçında da kırmızı kart yetişmişti imdadımıza.BaLına gidiyorduk ve bitti.SöyLedikLerime cevap buLmak yerine sağLam kafayLa düşünseniz bana hak vereceksiniz.Gerçekten takım hakkında hiçbir düşüncem yok şuanda.HerhaLde sadece içerdeki maçLarı kazanacağız.Pardon derbiLer+Kayseri maçı hariç...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Maçın hakkı da beraberlikti Son 10 dakika hariç sıkıcı bir maçtı

Hahaha Deniz'den yılın yorumu gelmiş. Kaç tane daha gol atmamız gerekiyordu kazanmak için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tam onu soyleyecektım murat abı =) oran-orantı falan mı yapmamız lazım 3 tane atıp 1 tanesı sayılıyorsa kazanmak ıcın X kadar atmak lazım bırıncı dereceden sadece bır bılınmeyenlı bır denklem o da BARİZ HAKSIZLIK ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Denklem falan yok.Açıklaması şu Fenerbahçe puan kaybetti ve diğer takımların arayı açmaması lazım.En önde giden takımlardan biriside Beşiktaş.Her kulvarda iyi gidiyor,gol yemiyor.Neyse golümüzü yedik herkes rahatlamıştır.Puanımızı da kaybettik diğer takım taraftarları ve Federasyon'da rahatlamıştır diye umuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ya puan kaybının büyük bir etkisi hakem ama bu adamlara 4. dk da gol atıyorsak 14. , 24.dk da da atabilirdik yani bir tane attık bitti havasına kapıldık neyse bu hatalardan ders alırız umarım ayrıca 1. sayılmayan golde top ayaktan çıkınca dizi geldiğinden bunun gol olarak değer kazanmamasını gerektiren bir durum da yoktu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerin Puan kaybını bizden cıkardılar Yarında galatasaray yenıcek yine aynı puanlarda devam edilecek. 2. Sivok sakatlandıktan sonra Gökhanı alması ilginç durum birbiriyle oynamıs Toraman ve Zapo varken hiç daha yan yana oynamamış Gökhanı alıyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hahaha Deniz'den yılın yorumu gelmiş. Kaç tane daha gol atmamız gerekiyordu kazanmak için.
    Futbolda kural denen bir şey vardır Hakemde kuralları uyguladı Delgado'nun attığı golde Nobre'nin kesin faulu var bunu tartışmaya bile gerek yok Nobre'nin attığı gol yoruma bağlı sonuçta kaleci topu tutuyor ne buna müdahale var Hakem gayet doğru kararlar verdi Sen bugün oynadığın futbolla 3 puanı hak ettiğini düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et ne diyeyim sana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denız yapma be abı nolur ya kalecı tek elını zar zor topun ustune koymus ve nobre sadece topa dokunuyor ama hakem?? ne hıkmetse bır yerden gorup faul verıyor .. bu arada ılk yarıdakı ofsayt kararlarına da cok sasırdım dogrusu holoskonun bır pozısyonu kesıldı gole gıderken sızce ofsaytmıydı??

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Futbolda kural denen bir şey vardır Hakemde kuralları uyguladı Delgado'nun attığı golde Nobre'nin kesin faulu var bunu tartışmaya bile gerek yok Nobre'nin attığı gol yoruma bağlı sonuçta kaleci topu tutuyor ne buna müdahale var Hakem gayet doğru kararlar verdi Sen bugün oynadığın futbolla 3 puanı hak ettiğini düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et ne diyeyim sana
    Deniz abi Nobre'nin attığı golde kaleci topa sahip oldu ve elinden kaçırdı tekrar sahip olma mücadelesini verirken tam attığı anda nobre ayağını uzattı ve golü attı kaleciye özellikle yapılmış birşey yok Nobre'nin pozisyonundan kaynaklanan bir çarpışma bu da golün sayılmaması için geçerli bir kural değildir bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Genç KartaL söyLedikLerimi tek tek ayırırken dikkatLice okusaydın maçı izLerken hakLı oLduğumu anLardın...
    Ne demiştim

-Maçın iLk yarısını izLeyemedim nasıL bir futboL vardı biLemiyorum.
    -Ekrem Dağ...Bu adamın bu takımda ne işi var yahu.AnadoLu takımının kanat oyuncusu resmen.Hadi aLdın yedekte buLunsun diye,böyLesine önemLi bir maçta ne diye 11de başLatırsın.BiLmiyorum nasıL oynadığını ama bunun bi önemi yok çünkü sonuç yok.Saçma sapan kadro seçimLerine gidiyor.Bu TeLLonun duran top atmaktan başka bir meziyeti yok maşaLLah.Yahu madem her maç oyundan aLıyasun baştan oynatma şu adamı.Kenarda Bobo gibi avrupa kLasında bir forvet var.DeLgado sıfır zaten ! Gitgide Hüseyin Çimşir gibi,MaLdonado gibi bir adama dönüşüyor.Dümdüz.Aldıgını yana,geriye oynuyor.O 10 numara ve kaptanLık sana bunLarı yap diye veriLmedi.BunLarı Cisse de yapıyor.Sen dikine gideceksin,oLmadık yerLere öLdürücü pasLar atacaksınki 10 numarasın.Aynen dediğim gibi MetaList maçında ofsayt goLü+veriLmeyen rakip penaLtısı ve rakibin direkten dönen 2 topuyLa yenmiştik.Antep maçında da kırmızı kart yetişmişti imdadımıza.BaLına gidiyorduk ve bitti.SöyLedikLerime cevap buLmak yerine sağLam kafayLa düşünseniz bana hak vereceksiniz.Gerçekten takım hakkında hiçbir düşüncem yok şuanda.HerhaLde sadece içerdeki maçLarı kazanacağız.Pardon derbiLer+Kayseri maçı hariç...
    Ya hocam sen çok önyargılısın bir kere.Ne demek Ekrem bu takımda oynayamaz.Adam golün asistini yaptı.Bence çok iyi mücadele etti.Hiçte kötü değildi..

Tello hakkında dediklerinde haklısın.Bu sezon mumla aratıyor geçtiğimiz sezondaki performansını.Yedeğe çekilmeli böyle devam edecekse..

Golden sonra Ertuğrul Sağlam geriye çekilin,yatın mı dedi bilmiyorum ama sanmıyorum böyle bir şey yapacağını.Maalesef bu bizim takımlarımızın geneldeki büyük bir hastalığı.Golü atan geriye yaslanıyor.Saldırsana 2.gol için.Bastırsana Allah aşkına.Eğer Ertuğrul Sağlam takıma geriye yaslanın dediyse yazıklar olsun ona!

Ama şunuda göz ardı etmemek lazım.Bizim takımımız öyle çok üst düzey bir takım değil.Her maçı iyi oynayarak kazanalım,geleni geçeni 4 leyelim,5 leyelim.Sezon içerisinde mutlaka kötü olduğumuz dönemlerde olacaktır.Önemli olan bu dönemlerde en az hasarla atlatmak ama bugün Allah razı olsun hakem elinden geleni yaptı! Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum ama bu sezon geçen sezonun aynısı olacaksa hiç çıkmayalım sahaya gerek yok.Bu kadar insanın umutlarıyla oynamayın artık..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Deniz abi Nobre'nin attığı golde kaleci topa sahip oldu ve elinden kaçırdı tekrar sahip olma mücadelesini verirken tam attığı anda nobre ayağını uzattı ve golü attı kaleciye özellikle yapılmış birşey yok Nobre'nin pozisyonundan kaynaklanan bir çarpışma bu da golün sayılmaması için geçerli bir kural değildir bana göre.
    Kaleci topu kaçırmadı topla teması varken Nobre müdahale etti ben böyle gördüm ve buna göre yorum yapıyorum ama şunu söyleyebilirim ki topla kalecinin teması vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İkinci goLde hakem fauLü DeLgado vururken verdi yani ondan önce NobreyLe rakibin mücadeLesine vermedi.Zaten Nobre pası verirken rakip ayaktaydı yani ondan önce de fauL yapmadı.E pası verirkenmi yaptı bu fauLü ?
    Ya veriLmesi gereken fauLü geç verdi yani goL oLdugunu görünce verdi...
    Bu her şeyi açıkLıyor zaten...

Maç genelde ortada gibi olsada Beşiktaş ın buz gibi en az bir golü yendi.

İki takıma da tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaleci topu kaçırmadı topla teması varken Nobre müdahale etti ben böyle gördüm ve buna göre yorum yapıyorum ama şunu söyleyebilirim ki topla kalecinin teması vardı
    Kalecinin benim bildiğim kadarıyla topa hakim olması gerekiyor.Yani topun üstüne elini koyması demek değil.

vallahi hiç bir şey demiyorum, yazık sadece.
    her şey geçen seneden kaldıgı yerden devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2.yarının 10 dakikasında maçın berabere bitebileceğini düşünmüştüm çünkü Beşiktaş belki Metalist maçının etkisiyle adeta maçı orta saha mücadelesine bırakmıştı.Belediye'nin bir şans topunda gol atacağını düşünürken gol geldi.İptal edilen 2.gol %100 doğru zaten 1.gol ise tartışmalı 6 pas içinde sanırım pozisyon bu da önemli.Ayrıca konu Fenerbahçe'ye gelmiş ya pes diyorum.Öyle birşey olsa Antep ve Hacettepe maçlarından sonra niye böyle yorumlar okumuyorduk.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aynı tas aynı hamam. Biraz iyi gittiğimiz zaman hemen hakem faktörLerinin bizim maçLarımıza tesir etmesi beni artık iyice düşündürüyor.

Hadi iLk goL tamam tartışmaLı ama öyLe bir ikinci goL varki BeLediyeLi oyuncu zaten Nobre daha topa atLamadan önce kendisini yere saLıveriyor.

Diyecek birşey yok. Madem bize karşı böyLe kararLar aLınıyor bizimde yapacak tek birşeyimiz var

Oyunumuzu düzeLLtik o zaman hakemLeri de yenmesini biLeceğiz. Gerçi buz gibi goLLeri iptaL ettikLerini gördükten sonra o düşüncemde kaLmadı ya neyse.

Maçın hakkı berabereydi diyen adam kahveden çıkmış rakip takım taraftarının yorumLarına bakarak yorum yapan adamdır. Bu akşam kazanmayı hakeden tek takım Beşiktaştı. Bunu biraz maçı izLeyen herkes görebiLir.

Hem farkLı yerLere çekmeyin konuyu. Garip garip haLLer aLmaya başLıyor. Maç hakkında yazaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri