Genç KartaL söyLedikLerimi tek tek ayırırken dikkatLice okusaydın maçı izLerken hakLı oLduğumu anLardın...
Ne demiştim
Ben pek güvenmiyorum.
Antep maçında erken goL buLamasak ve kırmızı oLmasa neLer oLurdu kimbiLir.DeLgadosuz pas yapamıyoruz.İlk devre Antep oynadı biz kendi sahamızda izLedik maçı.Ayrıca sağ bek Serdarı Tigana gibi inatLa orta aLanda oynatıyor.Madem şovunu yapıp DeLgadoyu yedek bıraktın Uğuru niye kesersin.İnşaLLah MetaList ve Antep maçLarında oLduğu gibi şans yanımızda oLur.Çünkü ErtuğruL Hoca başımızdayken Allah'a emanet iLerLiyoruz...

-Maçın iLk yarısını izLeyemedim nasıL bir futboL vardı biLemiyorum.
-Ekrem Dağ...Bu adamın bu takımda ne işi var yahu.AnadoLu takımının kanat oyuncusu resmen.Hadi aLdın yedekte buLunsun diye,böyLesine önemLi bir maçta ne diye 11de başLatırsın.BiLmiyorum nasıL oynadığını ama bunun bi önemi yok çünkü sonuç yok.Saçma sapan kadro seçimLerine gidiyor.Bu TeLLonun duran top atmaktan başka bir meziyeti yok maşaLLah.Yahu madem her maç oyundan aLıyasun baştan oynatma şu adamı.Kenarda Bobo gibi avrupa kLasında bir forvet var.DeLgado sıfır zaten ! Gitgide Hüseyin Çimşir gibi,MaLdonado gibi bir adama dönüşüyor.Dümdüz.Aldıgını yana,geriye oynuyor.O 10 numara ve kaptanLık sana bunLarı yap diye veriLmedi.BunLarı Cisse de yapıyor.Sen dikine gideceksin,oLmadık yerLere öLdürücü pasLar atacaksınki 10 numarasın.Aynen dediğim gibi MetaList maçında ofsayt goLü+veriLmeyen rakip penaLtısı ve rakibin direkten dönen 2 topuyLa yenmiştik.Antep maçında da kırmızı kart yetişmişti imdadımıza.BaLına gidiyorduk ve bitti.SöyLedikLerime cevap buLmak yerine sağLam kafayLa düşünseniz bana hak vereceksiniz.Gerçekten takım hakkında hiçbir düşüncem yok şuanda.HerhaLde sadece içerdeki maçLarı kazanacağız.Pardon derbiLer+Kayseri maçı hariç...