Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Bu dediğin Şike oluyor. Üstelik yapan da federasyon. Hayır ama dediğim gibi sürekli federasyonlar değişiyor sizler hala hakemlerin , federasyonun Beşiktaş'a karşı olduğunu belirtiyorsunuz. Gol verilmemiş olabilir ama sen bu maçta süper oynadık herşeyi yaptık ama hakem engel oldu diyebiliyormusun ?

Trabzon maçında da 90 dk izledim Beşiktaş'ı kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Kaleye isabet eden tek bir şut bile yoktu. Bu mu Beşiktaş'ın oldukça formda olduğu dönem ?

Antalya macı 2-0 dan 3-2 yendınız.Antalya son dakika golu kacırdığı pozisyonun üstüne maçı aldınız.Dediğin kadar yüksek form içerisinde olsa Beşiktaş bütün rakiplerini parçalar geçer.

Ayrıca Uefa maçında da hakem sayesinde Beşiktaş kazandı. UEFA öyle mi istedi Beşiktaş kazansın ??

Bunlar çok basit düşünceler.
Süper oynadık falan demiyorum ama hakem engelledi diyorum.

Trabzon maçında Trabzon'un şutu vardı da ne oldu , hepsi orta sahadan kalecinin üstüne giden toplar.Gollük şut Serkan'ınki olabikirdi.

Antalya maçı istisna , ligin ilk maçıydı.Defansta Zapo-Sivok ikilisi beraber değildi ve sağ bek Ali Tandoğan'dı.Ona rağmen Antalya son dakika golü kaçırdı da aldınız diyorsun biz daha fazla kaçırdık o maçta.Geneline bakarsak o maçı haketmiştik.

Maçı hakem sayesinde falan kazanmadık.2. yarının hemen başında gol geldi, o gol gelmese de Beşiktaş rakibi üstüne baskıyı kurar eninde sonunda açardı oyunu.Zaten rakip geriye yaslanarak oynadığı için zor maç oldu, deplasmandaki maç çok daha kolay olacak.Çünkü onlara gol gerek.Uefa maçında golümüz ofsayt doğru ama geçmiş yıllarda Avrupa'da aleyhimize yapılan hakem hatalarına da biliyoruz.Son uefa gruplarında Bükreş ve Leverkusen deplasmanlarında hediye edilen penaltılar,geçen sene Marsilya deplasmanında hakemin Beşiktaş'ı katletmesi vs.Avrupa'da lehimize 40 yılın başında hata yapılmış bu da zoruna gittiyse bilemem.Ama lig ayrı; ligde bu hatalar hep yapılıyor, geçen sene sayısız puanımız gasp edildi, bu maçta da bir tane olsa neyse de 2 tane net golümüz yendi.Ben bunun altında art niyet ararım ki umarım öyle bişey yoktur.İlerleyen haftalarda aynı senaryolarla karşılaşmayız.