Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • İBB

1 4.17%
  • Beşiktaş

17 70.83%
  • Beraberlik

6 25.00%
1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [ TSL 5. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben açıklayayım Eren.

Fenerbahçe puan kaybetti ve eğer Beşiktaş kazansa idi bu hafta da puan farkı açılacaktı.Beşiktaş'ta oldukça formda olduğu bir dönemde,Fenerbahçe ise aksine kötü bir dönemdeydi.Puan farkı daha da açılabilir,kapanmayabilirdi.Bu yüzden bana göre Federasyon bu duruma el attı ve Beşiktaş'ın arayı açmasını engelledi.Yani demek istediğim şu ki Fenerbahçe kazanmış olsaydı Beşiktaş'ın bu akşam attığı 2 golden en az 1 tanesi verilidi.

Bu dediğin Şike oluyor. Üstelik yapan da federasyon. Hayır ama dediğim gibi sürekli federasyonlar değişiyor sizler hala hakemlerin , federasyonun Beşiktaş'a karşı olduğunu belirtiyorsunuz. Gol verilmemiş olabilir ama sen bu maçta süper oynadık herşeyi yaptık ama hakem engel oldu diyebiliyormusun ?

Trabzon maçında da 90 dk izledim Beşiktaş'ı kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Kaleye isabet eden tek bir şut bile yoktu. Bu mu Beşiktaş'ın oldukça formda olduğu dönem ?

Antalya macı 2-0 dan 3-2 yendınız.Antalya son dakika golu kacırdığı pozisyonun üstüne maçı aldınız.Dediğin kadar yüksek form içerisinde olsa Beşiktaş bütün rakiplerini parçalar geçer.

Ayrıca Uefa maçında da hakem sayesinde Beşiktaş kazandı. UEFA öyle mi istedi Beşiktaş kazansın ??

Bunlar çok basit düşünceler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belgelerle ispatlayamacağınız konularda eminmiş gibi konuşmayınız. Devamı halinde gerekli işlem uygulanacaktır. Bilginize...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Belgelerle ispatlayamacağınız konularda eminmiş gibi konuşmayınız. Devamı halinde gerekli işlem uygulanacaktır. Bilginize...
    Burada uyarı verilmesine rağmen hala devam ediyorsunuz. Düşüncelerinizi dile getireceksiniz ama boyunuzun aştığı yerlerde ispat sunmanız gerekli. Bundan sonra şu şike muhabbetini uzatmazsanız sevinirim. Aksi takdir de mesajlarınızı sileceğim, o da yetmezse gerekli yaptırımlar uygulanır elbette.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu dediğin Şike oluyor. Üstelik yapan da federasyon. Hayır ama dediğim gibi sürekli federasyonlar değişiyor sizler hala hakemlerin , federasyonun Beşiktaş'a karşı olduğunu belirtiyorsunuz. Gol verilmemiş olabilir ama sen bu maçta süper oynadık herşeyi yaptık ama hakem engel oldu diyebiliyormusun ?

Trabzon maçında da 90 dk izledim Beşiktaş'ı kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Kaleye isabet eden tek bir şut bile yoktu. Bu mu Beşiktaş'ın oldukça formda olduğu dönem ?

Antalya macı 2-0 dan 3-2 yendınız.Antalya son dakika golu kacırdığı pozisyonun üstüne maçı aldınız.Dediğin kadar yüksek form içerisinde olsa Beşiktaş bütün rakiplerini parçalar geçer.

Ayrıca Uefa maçında da hakem sayesinde Beşiktaş kazandı. UEFA öyle mi istedi Beşiktaş kazansın ??

Şikeyse şikedir.

Benim tepkim başa kimin gelip geçtiği değil.Yaptığı görev.Görüyorsunuz geçen sene de hakemler bizle uğraşıyordu bu senede eee.Ne yapalım biz.Başta A var B var.Bu bizim sorunumuz değil.İsterse başa X geçsin ama haksızlık olmasın.Gol atıyosak verilsin.

Bu maçta süper oynamadık ama tekrar ediyorum 3 gol atabildik.

Trabzon maçına gelince izlemedim yorum yapamayacağım.İstatistiklerden gördüm şut atamadığımızı.

Antalya maçına gelince yorgun takım 2-0 geriye düşmüş ama maçı bırakmamış 3-2 çevirmiş bence bu iyi olduğunun kanıtı.

Uefa maçına gelince haklı olabilirsin.Orada da hakem hatası var.Ama lehimize olsun ama alehimize hata olsun istemiyorum ben.Eğer o maçta kötüysek eyvallah yenilelim ama bu şekilde puanları bırakmayalım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Süper oynadık falan demiyorum ama hakem engelledi diyorum.

Trabzon maçında Trabzon'un şutu vardı da ne oldu , hepsi orta sahadan kalecinin üstüne giden toplar.Gollük şut Serkan'ınki olabikirdi.

Antalya maçı istisna , ligin ilk maçıydı.Defansta Zapo-Sivok ikilisi beraber değildi ve sağ bek Ali Tandoğan'dı.Ona rağmen Antalya son dakika golü kaçırdı da aldınız diyorsun biz daha fazla kaçırdık o maçta.Geneline bakarsak o maçı haketmiştik.

Maçı hakem sayesinde falan kazanmadık.2. yarının hemen başında gol geldi, o gol gelmese de Beşiktaş rakibi üstüne baskıyı kurar eninde sonunda açardı oyunu.Zaten rakip geriye yaslanarak oynadığı için zor maç oldu, deplasmandaki maç çok daha kolay olacak.Çünkü onlara gol gerek.Uefa maçında golümüz ofsayt doğru ama geçmiş yıllarda Avrupa'da aleyhimize yapılan hakem hatalarına da biliyoruz.Son uefa gruplarında Bükreş ve Leverkusen deplasmanlarında hediye edilen penaltılar,geçen sene Marsilya deplasmanında hakemin Beşiktaş'ı katletmesi vs.Avrupa'da lehimize 40 yılın başında hata yapılmış bu da zoruna gittiyse bilemem.Ama lig ayrı; ligde bu hatalar hep yapılıyor, geçen sene sayısız puanımız gasp edildi, bu maçta da bir tane olsa neyse de 2 tane net golümüz yendi.Ben bunun altında art niyet ararım ki umarım öyle bişey yoktur.İlerleyen haftalarda aynı senaryolarla karşılaşmayız.

Mesaj Yetkileri