Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Besiktas bu maci kazanmayi haketmedi bence,Ibb Besiktas´tan daha iyi oynadi maci.Cok iyi mücadele ettiler.Tebrik ediyorum ibbyi.

Besiktas ise bana göre kötü oynadi,sayilmayan goller de bana göre dogruydu.ilk pozisyonda kaleci topun üzerine atliyor,eliyle topu tutuyor,Nobre ise hem eline hem de topa vurarak golü atiyor.Bu bariz fauldür.
2.golde ise Nobre rakibine arkadan hamle yapiyor,rakibte düsüyor.Zaten hakem faul düdügünü calmis,Delgadonun topa vurup,vurmamasi önem kazandirmiyor o andan sonra.

Besiktasli arkadaslarim olay hemen kötüye gidince hakeme atmayin sucu,bi bakin hatayi kendi takiminizda arayin.Gercekten kabak tadi vermeye basladi,her hakem hatasinda "yeter artik,TFF bizi engelliyor,hakemler bize karsi",ama lehinize olunca bisey diyen yok,zaten kazanirdik o maci falan ...
Ne güzel memleket yahu ...
Baran'ın dediğine harfi harfine katılıyorum. Her puan kaybedilen maçtan sonra Beşiktaşlı arkadaşlarım büyük bir yaygara koparıyor. Anadolu Takımları şikeden yakınır. Hatırlatırım ki siz 3 Büyük'ten birinin taraftarısınız. Bu ülkede 3 Büyükler'e karşı şike yapacak hakem henüz yok.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Kaleci topu mu tutuyorElini üstüne koyuyor o kadar.Golde Nobre kalecinin eline vurdu diyen adam maçı nasıl izledi acaba 2. golde bana göre faul yoktur sana göre faul vardır, tartışılır ama ilk gol %100 nizamidirYok kuralmış öyleymiş , böyleymiş , nasıl bir kural bu acaba?

Gs'nin aleyhine böyle bariz hakem hataları olmadığı için böyle rahatsın sen, aksine lehinize olur hatalar sizin. inşAllah Allah size de böyle hakem hataları gösterir de bu kadar rahat görürüm seni.Beşiktaş lehine olan hakem hatalarınını şu son 2 yılda kaç tane sayabilirsin, ama ben sana aleyhimize olan hakem hatalarını o kadar çok sayarım kiBazıları hakemle kazansın , diğerleri hakemle kaybetsin.Ama haksızlığa uğrayanlar susturulmaya çalışılsın.
Ne güzel memleket yahu...!

Şöyle bir kural ki kalecinin kontrol ettiği topa (ki tek eliyle zemine bastırarak kontrol ettiği çok açık) padişahın oğlu gelse vuramaz. Vururken eline ve kafasına gelen darbeler de cabası zaten.

2. paragraftaki bir lafına takıldım. "Bazıları hakemle kazansın" derken kimi kastettiğini açık bir şekilde söyleyebilir misin?