Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Arkadaşlar burada herkes birşeyler söylüyor ama kimse net kuralları bilmiyor. Değişen kurallara göre kaleci topa deyiyorsa orada kaleciye ya da topa müdahale yapamazsın, bu faul olur. Bu nedenle Nobre'nin attığı gol geçersizdir.
Diğer pozisyonda da eğer maçı canlı izlediyseniz daha top Delgado'ya gelmeden hakemin düdüğü duyuldu. Orada da Nobre'nin müdahalesi var.
Hakem düdüğü çalıp oyunu durdurduktan sonra atılan golü golümüz verilmedi diye hesap ediyorsanız o zaman mesela ofsayt diye verilmeyen gol olduğunda da golümüz verilmedi diyelim.
Hakemden şikayet edilecekse bence Nobre'nin penaltı pozisyonundan dolayı olabilir bu. Ben maçı tarafsız gözle izledim ve dedim ki eğer hakem Beşiktaş'ı yakıyorsa ne olur, İBB'nin maç içersinde galip gelmesini sağlayacak pozisyonlar olabilirdi ama hakem kimisinde faul verdi oyunu durdurdu, eğer maçı Beşiktaş'ın kaybetmesini istese bunu çok rahat yapardı.
Hani engellenemez diyorsunuz ya bence engelleyen Ertuğrul Sağlam. Sezona Beşiktaş iyi başladı ama son maçlarda hem kadro çok değişmeye başladı hem de Beşiktaş o havasını kaybetti. Ertuğrul Sağlam sezona başladığı gibi devam etse bugün kazanırdı Beşiktaş.
Attık ama verilmedi şeklindeki isyanlarınızı puan kaybetmenin verdiği sinirle anlayışla karşılamak istiyorum ama olmuyor, İBB'de attı ama verilmedi örneğin golleri ama kurallara göre o ofsayttı ve çıkıp da İBB'liler biz attık ama verilmedi diyemezler. Beşiktaş'ınkiler de fauldü ve oyun durdu goller verilmedi.
Mesaj Yetkileri