Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 50.00%
  • Berabere sonuçlanır

12 28.57%
  • D.Kiev kazanır

9 21.43%
1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Fenerbahçe - D.Kiev [ Şampiyonlar Ligi 2. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin ön liberoları hücuma yeterince faydalı olamıyor. Veya Aragones ileri çıkmayın talimatı veriyor. Her maçını kazanmak için sahaya çıkan teknik adam cesur olup tek ön libero, çift santrafor ve arkasında Alex ile oynamasını bilir. Veya şu ön liberolara hücuma çıkma talimatı verir.

Fener geçen maçtaki sistemle devam ederse Kiev'e karşı sahasında hezimete uğrar.

Ben Aragones olsam, bu maç Alex'ten feragat edip, çift forvetle sahaya çıkardım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Fenerbahçe'nin ön liberoları hücuma yeterince faydalı olamıyor. Veya Aragones ileri çıkmayın talimatı veriyor. Her maçını kazanmak için sahaya çıkan teknik adam cesur olup tek ön libero, çift santrafor ve arkasında Alex ile oynamasını bilir. Veya şu ön liberolara hücuma çıkma talimatı verir.

Fener geçen maçtaki sistemle devam ederse Kiev'e karşı sahasında hezimete uğrar.

Ben Aragones olsam, bu maç Alex'ten feragat edip, çift forvetle sahaya çıkardım.
    bizim ön liberolar defansta da faydalı olamıyor zaten...Gülermisn ağlarmısın tam o durumu yaşıyorum resmen.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post

Maldonado bunu açıkladı, ben defans oyuncusuyum ileri çıkış yapmam yoksa defans'da eksiklik olur bir rikse giremem dedi. Maldonado hızlı bir oyuncu olmadığından ileri çıkarsa geri dönemsi zor olur ama; Maldonado ileriye geldiğinden beri iki defa çıktı birinde asist yaptı diğerinde de tek topla pozisyona girdi.

Semih sakat, İlhan & Güiza çift forvette oynaması sorun yaratabilir. Birbirleri ile daha önce maça çıkmadılar. Tabii Burak veya Kazım'ı forvet olarak oynatabiliriz. Kazım veya Burak'dan birisini forvet yaparız. Maldonado ön libero Alex ise iki forvet arkasında oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sabah gazetesinin spor müdürü Serdar Ali Çeliker Aragones'in Kiev maçından sonra büyük bir ihtimalle bırakacağını söyledi.

Mesaj Yetkileri