bncede özellikle son maçtan sonra yedeklerin pek iç açıcı gözükmüyor.yani en azından as kadronun bi alternatifleri olabilir transfer olarak
bncede özellikle son maçtan sonra yedeklerin pek iç açıcı gözükmüyor.yani en azından as kadronun bi alternatifleri olabilir transfer olarak
para yokki aslında transfer yapaacaktım para olmayınca yapmıyorum
para yokk!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uefa Kupası 2.Tur 1.Maç
Goller:Nunez Dk.45 / Rafael Bastos Dk.63 / Escudero Dk.88
Maçın Yıldızı:Rafael Bastos
Maç Sonrası Basın Toplantısı
Ali Göçmen:Mükemmel bir futbol mükemmel bir sonuç.Turu geçtik denebilir.Oyunumuzdan çok memnunum bütün oyuncular mükemmeldi.Böyle devam edersek bizi kimse tutamaz.
Maç Sonrası Gazeteler
Karşınızda Braga..
Braga Uefa Kupası karşılaşmasında Elfsborg'u 3-0 ile geçti.Mükemmel futbol oynayan Braga turun kapısınıda araladı.Rakiplerini korkutan bir futbol sergileyen Braga bu performansını sürdürürse onları kim durduracak bakalım
Ali açıkçası transfersiz bu sezon beklentilerim pek büyük değil.Neden transfer yapmadığını da anlayabilmiş değilim doğrusu...İnşallah beni şaşırtırsın...Başarılar...
inşallah
uefa kupası için diyorsun 3-0 dan verirsek kendime yuh derim ve çeker giderim
transfer yapacak param olsa yaparım niye yapmayım param sadece 450B di
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bwin Liga 2.Hafta
Goller: Kondaponi Dk.84 * Nunez Dk.6 / Anilton Junior Dk.45 / Douglas Dk.58
Maçın Yıldızı : Leonel Nunez
Maç Sonrası Basın Toplantısı
Ali Göçmen:Ligteki ilk galibiyetimizi aldık.Güzel maç oldu.Rakibimiz yeni yükselen bir ekip kazanmassak ayıp olurdu.Kazandık önümüzde Uefa Kupası Maçı var o maçıda kazanıp turu geçeceğiz.Bu sene her kulvarda hedef yapabildiğimizin en iyisi.
Maç Sonrası Gazeteler
Braga Lige Yeni Başladı.
Braga Aves'i deplasmanda 3-1 ile geçti ve ligteki ilk galibiyetini aldı.Maçta üstün oynayan ancak 3-0 dan sonra kontorlü tamamen kaptıran Braga Aves'tek golüne engel olamamasına rağmen 3 puanı aldı.Hafta içi Elfsborg maçı içinde morallenmiş oldular.
Uefa Kupası 2.Tur 2.Maçı Az Sonra!!!