Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 50.00%
  • Berabere sonuçlanır

12 28.57%
  • D.Kiev kazanır

9 21.43%
Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 242 sonuç

Konu: Fenerbahçe - D.Kiev [ Şampiyonlar Ligi 2. Maç ]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ya arkadaşlar bir kez daha soruyorum Aragones olmasında Dünyanın en iyi hocası olsun aklınıza kim geliyorsa ... Maldonado "bu"dur Ferguson gelse Maldonado Vieira filan mı oalcak ? Selçuk Kazım Uğur "bu" yani anlamıyorum Dünyanın en iyi teknik direktörü gelse bunlar çok mu farklı oynayacak ? Elde malzeme yok aşçı ne yapsın ? Ha tabiki Aragones'in çok büyük yanlışları var 3 aydır herkes bunları konuşuyor zaten bir de olayın bu yönüne bakın Adamın elinde Senna İniesta varda oynatamıyor mu ?
    Maldonado,Selçuk,Emre bu üçünü bi arada oynatırsan sen kazanamazsın kazanmayı bırak pozisyon bile bulamazsın adamlar ikinci yarıda tamamen kapandılar sahalarından bi tek su içmek için çıktılar ama Dedemiz bunu göremedi maçı 2 ön liberoyla bitirdi.
    Şu Uğur Boral napsın adam daha ya ortalarını bekleyen Drogba olsa yıldız olur.Hatırlayın attığımız son gollere bakın asistler kimden topu ileri götürecek oyunu hızlandıracak bi adamı 85 te oyuna alırsa bu adam bu işten anlamıyor demektir.
    Kağnı gibi yavas oynadık yavas oynayanda su anki futbolda kazanamıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maldonado,Selçuk,Emre bu üçünü bi arada oynatırsan sen kazanamazsın kazanmayı bırak pozisyon bile bulamazsın adamlar ikinci yarıda tamamen kapandılar sahalarından bi tek su içmek için çıktılar ama Dedemiz bunu göremedi maçı 2 ön liberoyla bitirdi.
    Şu Uğur Boral napsın adam daha ya ortalarını bekleyen Drogba olsa yıldız olur.Hatırlayın attığımız son gollere bakın asistler kimden topu ileri götürecek oyunu hızlandıracak bi adamı 85 te oyuna alırsa bu adam bu işten anlamıyor demektir.
    Kağnı gibi yavas oynadık yavas oynayanda su anki futbolda kazanamıyor...
    Siz Fenerbahçe'nin kurtuluşunu Selçuk'un çıkıp İlhan Veya Ali Bilgin'in kadroya girmesinde görüyorsanız bir şey diyemeyeceğim Evet Aragones hatalıdır Volkan Demirel'i oynatması bile hatadır bana göre ama ondan daha hatalılar var ben özellikle bunu vurguluyorum Yani Selçuk'u oynatması hata tamam ee Adam ne yapsın İlhan'ı Veya Ali'yi koyacak 11e o zaman Fenerbahçe böyle kazanacak yani

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

alex in olduğu takım diyorsun.şöyle düşün guiza ve alex.geriye kaldı 8 oyuncu.4 lü de defans yapsan.kaldı 4.sen 4 tane orta sahayla alex in arkasını kapatamıyor musun?maldona donun yanına o kadar adam saymışsın.sence emre oynayamaz mı selçuk yerine?böylece açığa da uğur boral ı alırsın hücum gücün artar.yani bu maçta,selçuk ve maldona do yu beraber oynatmanın bir mantığını kimse açıklayamaz.aragones te dahil,o da ne yaptığının farkında değil ki.o hala bildiği şeyler de ısrar ediyor başka birşey bildiği de yok.

kendini guiza nın yerine koy.ispanya da gol kralı olmuşsun,buraya çok yüksek bir bonservisle gelmişsin,bir tek pozisyona giremiyorsun.bunun suçlusu kim?bir de guiza ya 14 milyon avro verildi,fiorentina aynı paraya gillardino yu aldı.verilen bu parada tartışılabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Deniz nerde ? Neden küstüler deniz'e cidden merak ediyorum... Eminim ki Maldonado ve Selçuktan daha etkili olur..

Evet Aragonesin elinde İspanya milli takımı yok doğru..Ama geçen sene bülent uygun sivasspor'u neredeyse lig 2.si yapıyorsa (aynı puandalardı) Aragones bu kadrosuyla Fenerin Kiev'i yenmesini sağlamalıydı..

Ben karşıyım Selçuk ve Maldonado'nun aynanda oynamasına..Herkes Skibbe'yi eleştirdi toplam neredeyse 6 defansla çıktı diye bükreş maçında, hem maldonado hem selçuk hücumda etkili değil, ee Aragones'in ne farkı var ? Fenerbahçe eğer bugün kazanmak için çıksaydı, Kazımı forvete yakın oynatır uğuru ilk 11e alır Selçuk ya da maldonadodan birini keserdi..(bence maldonadoyu kesmeliydi).. Kusura bakmayın benden 50 yaş büyük avrupa şampiyonu telnik direktörü eleştiriyorum futbol topuyla 15 bile sektiremeyen biri olarak ama artık TAK etti ya...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    alex in olduğu takım diyorsun.şöyle düşün guiza ve alex.geriye kaldı 8 oyuncu.4 lü de defans yapsan.kaldı 4.sen 4 tane orta sahayla alex in arkasını kapatamıyor musun?maldona donun yanına o kadar adam saymışsın.sence emre oynayamaz mı selçuk yerine?böylece açığa da uğur boral ı alırsın hücum gücün artar.yani bu maçta,selçuk ve maldona do yu beraber oynatmanın bir mantığını kimse açıklayamaz.aragones te dahil,o da ne yaptığının farkında değil ki.o hala bildiği şeyler de ısrar ediyor başka birşey bildiği de yok.

kendini guiza nın yerine koy.ispanya da gol kralı olmuşsun,buraya çok yüksek bir bonservisle gelmişsin,bir tek pozisyona giremiyorsun.bunun suçlusu kim?bir de guiza ya 14 milyon avro verildi,fiorentina aynı paraya gillardino yu aldı.verilen bu parada tartışılabilir.
    Aragones Antep Partizan gibi maçlara senin dediğin kadro ile çıktı Partizan maçını hatırla 2-0dan sonra %100lük iki pozisyon kaçırdılar Orada oynadığımız Burada oynadığımız maçlarda Fenerbahçe'yi beğendini mi ? O futbolu oynayan Fenerbahçe "yüksekler"e oynayabilir miydi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Siz Fenerbahçe'nin kurtuluşunu Selçuk'un çıkıp İlhan Veya Ali Bilgin'in kadroya girmesinde görüyorsanız bir şey diyemeyeceğim Evet Aragones hatalıdır Volkan Demirel'i oynatması bile hatadır bana göre ama ondan daha hatalılar var ben özellikle bunu vurguluyorum Yani Selçuk'u oynatması hata tamam ee Adam ne yapsın İlhan'ı Veya Ali'yi koyacak 11e o zaman Fenerbahçe böyle kazanacak yani
    Ben öyle bişey yazdım mı oku tekrar istersen 2 paragraf Uğur Boral'ı anlatmısım yanıt basit Selçuk'u kulubeye al Emreyi ortaya çek sola Uğuru koy.Emin ol bu formasyonla en az 1 gol bulurduk Fenerbahcenin tek kurtuluşu var Dedeyi yollayıp Rıdvan Dilmeni takımın basına getirmek herkese iyi geceler bu arada...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir an son dakikalarda Güiza o korneri kullanıp gidip birde üstüne aynı topa kafa vurup gol atacak hissine kapılmadım değil..a
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben öyle bişey yazdım mı oku tekrar istersen 2 paragraf Uğur Boral'ı anlatmısım yanıt basit Selçuk'u kulubeye al Emreyi ortaya çek sola Uğuru koy.Emin ol bu formasyonla en az 1 gol bulurduk Fenerbahcenin tek kurtuluşu var Dedeyi yollayıp Rıdvan Dilmeni takımın basına getirmek herkese iyi geceler bu arada...
    Deplasman Partizan maçı ve Antep maçlarına sizin dediğiniz kadro ile çıktık hatta buradaki Partizan maçınada ( umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) Senm O Fenerbahçe'yi beğendin mi ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bir an son dakikalarda Güiza o korneri kullanıp gidip birde üstüne aynı topa kafa vurup gol atacak hissine kapılmadım değil..a
    Güiza da tam artist ha atlıyor zıplıyor boş yere koşular yapıyor filan Aslında zeki bir oyuncu Taraftarı nasıl aldatacağını çözmüş 90.dakikada ölümüne koşup korner köşesine gidiyorsan o topa vuracaksın ellerini açıp 20 saniye durmayacaksın orada
    Last edited by Fernando Gago : 01.Ekim.2008 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Aragones Antep Partizan gibi maçlara senin dediğin kadro ile çıktı Partizan maçını hatırla 2-0dan sonra %100lük iki pozisyon kaçırdılar Orada oynadığımız Burada oynadığımız maçlarda Fenerbahçe'yi beğendini mi ? O futbolu oynayan Fenerbahçe "yüksekler"e oynayabilir miydi ?

partizan maçı 2 2 bitti.o zaman??ki daha çokta atabilirdi fenerbahçe..anlayamadığımşu an sen neyi savunuyorsun?bence o nu söyle o nun üzerinden tartışalım.doğru mu yani maldona do-selçuk tercihi???

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deplasman Partizan maçı ve Antep maçlarına sizin dediğiniz kadro ile çıktık hatta buradaki Partizan maçınada ( umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) Senm O Fenerbahçe'yi beğendin mi ?
    Konu beğenip beğenmemek mi yani (Deplasmandaki Partizan macında Selçuk oynuyordu Antep ve Partizan maclarında Maldonado oynadı ön liberoda)
    Yani sunu demeye çalısıyoruz daha bu adam oyuncularını tanıyamamıs kimin nerde oynayacağını bilemiyor.Hele Partizan rövans macında Önder'i ön liberoya aldı tur gidiyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Rıdvan Dilmen
    Bu koca Fener-Kiev konusundaki tek gerçek.. Gelsin 20 yıl fenerde kalsın, Aziz Yıldırım ya da başkan kim olursa bu mükemmel insanın dedikleri futbolcuları alsın..İsterse 7. lige düşsün fener..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Bu koca Fener-Kiev konusundaki tek gerçek.. Gelsin 20 yıl fenerde kalsın, Aziz Yıldırım ya da başkan kim olursa bu mükemmel insanın dedikleri futbolcuları alsın..İsterse 7. lige düşsün fener..
    Keske gelse onun gibi bi deha lazım bize
    Last edited by scar face : 01.Ekim.2008 at 02:32 Reason: yanlıs anlasılma için özür:)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

partizan maçı 2 2 bitti.o zaman??ki daha çokta atabilirdi fenerbahçe..anlayamadığımşu an sen neyi savunuyorsun?bence o nu söyle o nun üzerinden tartışalım.doğru mu yani maldona do-selçuk tercihi???
    Partizan maçının 2-2 bitmesi sence başarı mıdır ? Sen o maçı izleyebildini mi ? O maçın nasıl 2-2ye geldiğini hatırlıyor musun ? Şans azcık Partizan'ın yanında olsaydı 35.dkde 3-0 yeniktik

Ben şunu söylüyorum Aragones'in çok çok büyük yanlışları oldu Emre'yi sağ kanada aldı Volkan'ı bu maçta oynattı veya cezası biter Volkan'ı Sivas'ta kadroya almadı Anlamsız bir şekilde Deniz'i sildi bence bunlar büyük hatalarvs. vs. Elimde olsa Aragomes'i şuan gönderirim Ama diyorum ki birde olaya genel olarak bakalım Maldonado Selçuk Deniz ile kim gelirse gelsin ortasada top kapamaz veya ortasada duvar öremez Kazım Burak Uğur oldukça bu takım 6ya 1 hücam yapmaya mahkum olur Kadromuz yetersiz Kadromuz zayıf ee Aragones ne yapsın Bu takımı kuran Yönetim olduğuna göre suçlanması gereken ilk isim Aziz Yıldırım dır .

Dediğim gibi Dünyanın en iyi hocası da gelse Selçuk da bu Maldonado da bu Kazımda Bu bunu kimbir hoca değiştiremez

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Güiza da tam artist ha atlıyor zıplıyor boş yere koşular yapıyor filan Aslında zeki bir oyuncu Taraftarı nasıl aldatacağını çözmüş 90.dakikada ölümüne koşup korner köşesine gidiyorsan o topa vuracaksın ellerini açıp 20 saniye durmayacaksın orada
    Bi güiza zeki, diğerleri salak yani.. salak oldukları için kötü oynuyor ve mücadele etmiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bi güiza zeki, diğerleri salak yani.. salak oldukları için kötü oynuyor ve mücadele etmiyorlar.
    Bir oyuncu taraftardan alkış almak için gereksiz gereksiz işler yapması onun zeki(!)liğini gösterir , Bugün Aragones 90 dakika ayakta olsa sağa bağırsa sola bağırsa oyuncuları yaına çekip bağıra bağıra konuşsa veya kendini yerden yere atsa Herkes diyecek ki Aragones'e bak bee 70 yaşında ama 20 yaşında genç gibi nasıl çırpınıyor Adam daha ne yapsın Bu işler böyledir

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

aziz yıldırım suçlu yani???haklısın bu kadar para harcayan,bu stadı yapan başkaları?sen hala benim dediğimi anlamamakta ısrar ediyorsun.arkadaşım,sorun hangisinin oynadığı değil.beraber oynamaları.sen gol atman gerekn bir maçta böyle oynuyorsun,bunun mantığı ne sence?partizan maçı diyorsun,sonuçta 2 gol atmış mısın o maçta?kiev maçında bir tane pozisyonun yok.ki kiev çok kötüydü bugün,iyi oynadığı için filan değil,aragones in aciz taktiği sayesinde aldılar 1 puanben fenerbahçe li değilim,ama aziz yıldırım ı gerçekten seviyorum.sen fb li olmana rağmen nasıl sevmiyorsun hayret...o nun tek hatası,bu huzurevi kaçağı adamı buraya getirmek,şu anki hatası da o nu bir an önce ait olduğu yere,huzurevine yollamamak...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir oyuncu taraftardan alkış almak için gereksiz gereksiz işler yapması onun zeki(!)liğini gösterir , Bugün Aragones 90 dakika ayakta olsa sağa bağırsa sola bağırsa oyuncuları yaına çekip bağıra bağıra konuşsa veya kendini yerden yere atsa Herkes diyecek ki Aragones'e bak bee 70 yaşında ama 20 yaşında genç gibi nasıl çırpınıyor Adam daha ne yapsın Bu işler böyledir
    Katılmıyorum. Bugün Güiza Fenerbahçe'nin en iyi adamıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

adam koştu diye suçlu oldu yani???bu da ilginç...nasıl bu düşünceye kapıldın anlamak zor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza konusunda katılmıyorum. Takımın en iyisiydi bugün Defansta orta sahada ilerde her yerde vardı. Dripligleri koşuları pozisyonlarda yerinde oluşu tek kelime ile muhteşemdi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

aziz yıldırım suçlu yani???haklısın bu kadar para harcayan,bu stadı yapan başkaları?sen hala benim dediğimi anlamamakta ısrar ediyorsun.arkadaşım,sorun hangisinin oynadığı değil.beraber oynamaları.sen gol atman gerekn bir maçta böyle oynuyorsun,bunun mantığı ne sence?partizan maçı diyorsun,sonuçta 2 gol atmış mısın o maçta?kiev maçında bir tane pozisyonun yok.ki kiev çok kötüydü bugün,iyi oynadığı için filan değil,aragones in aciz taktiği sayesinde aldılar 1 puanben fenerbahçe li değilim,ama aziz yıldırım ı gerçekten seviyorum.sen fb li olmana rağmen nasıl sevmiyorsun hayret...o nun tek hatası,bu huzurevi kaçağı adamı buraya getirmek,şu anki hatası da o nu bir an önce ait olduğu yere,huzurevine yollamamak...
    Hooijdonk gitti yeri oldu mu ? Nobre Anelka gibi isimler geldi gitti bu adamlar "olmadı" diye gönderildi Kezman alındı oldu mu ? Yok olmadı Şimdi de Güiza muhtemelen bu da "olmadı" olacak , Tuncay gitti "doldururuz"dendi Doldu mu ? Aurelio Appiah gitti "doldururuz doldururuz" doldu mu ? Gelelim bu seneye Emre alındı kim memnun ? Emreye o paralar verilmeseydi Aurelio gider miydi sence ? Adam her röportajında kendisine yapılan "maddi" haksızlıktan bahsediyor veya Josico Maldonado Burak Ve 14 milyon euro verilen "dünya yıldızı" Güiza İşte takımın hali ortada tek kelime ile "komik bir takım"ız . Aziz Yıldırım'ın maçtan sonra protokolü nasıl terk ettiğini gördün mü ?

Aziz Yıldırım özellike geçen seneki başarıdan sonra 1 yılda olmuş bitmiş başarılardan başka bir değiş ile tesadüflerden söz ediyordu onun mentalitesine göre geçen seneki çeyrek final tesadüf çünkü bu yıl takımın hali ortada

Aziz Yıldırım gelmiş geçmiş en başarılı başkandır bize çok büyük hizmetler olmuştur ama bir süreden sonra işler sarpa sarar artık bazı şeyler yürümez Aziz Yıldırım'ın ciddi şekilde öz eleştiri yapması lazım ki taraftarında yönetime sabrı yavaş yavaş yükeniyor Aziz Yıldırım bize çok büyük hizmetler verdi ama ölene kadar başkan kalacak değil ya Ha merak etmeyin zaten başkanlık koltuğuına onun "kurmay"larından biri oturacak yani Aziz Yıldırım zaten bırakmaz ipleri Bizimde çabamız neye ise

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Teorim belki yanlış belki doğru bilemeyiz ama futbolcular oynamak ve kazanmak isteselerdi oynarlardı.. Örnek çok çevremizde, herkes teknik direktöre laf ediyor ama bu oyuncuların hepsi prof. şampiyonlar ligi tecrübesi olan adamlar.. Geçen sene ile arada tek gram fark yok. Gol atmaları gerekiyordu ve topu ileri taşımaları gerektiğinde topu ya enlemesine yada geriye oynadılar. Kanatlardan bindirmelerde toplar hep geriye atıldı veya pas hatası olarak rakibe teslim edildi. Buda onların istemeyerek oynadıkları anlamını zihinlere getiriyor. Aynı şey Fatih Terim'in GS'ın başına son gelişinde yaşanmıştı, oyuncular oynamak istemiyor, ruhlarını sahaya yansıtmıyorlardı, aşırı disiplin bazılarının hoşuna gitmiyordu.

Kısacası teknik direktör taktiği hatalı olsa bile bunun yanlış olduğunu düşünseler kafalarına göre oynayabilirlerdi. Alex, Carlos, Kazım, Emre bunu yapabilecek potansiyelde oyuncular. Örneği Euro2008'de Fatih Terim'in oyun stiline diklenerek kendi kafalarına göre oynadıkları maçları hatırlayalım. Nihat takımı nasıl organize etmişti. Fatih Hoca dediklerini uygulamayan oyunculara köpürmüştü. Ama takım gol atmak için mücadele etmişti. Yani burada anlatmak istediğim mücadele ruhu!.

Fenerbahçe'de eksik olan bu, guiazının sürekli pres için koşması geriye kadar gelmesi mücadele ruhunu gösteriyor. Ben bunu diğer oyuncularda nedense görmedim.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hooijdonk gitti yeri oldu mu ? Nobre Anelka gibi isimler geldi gitti bu adamlar "olmadı" diye gönderildi Kezman alındı oldu mu ? Yok olmadı Şimdi de Güiza muhtemelen bu da "olmadı" olacak , Tuncay gitti "doldururuz"dendi Doldu mu ? Aurelio Appiah gitti "doldururuz doldururuz" doldu mu ? Gelelim bu seneye Emre alındı kim memnun ? Emreye o paralar verilmeseydi Aurelio gider miydi sence ? Adam her röportajında kendisine yapılan "maddi" haksızlıktan bahsediyor veya Josico Maldonado Burak Ve 14 milyon euro verilen "dünya yıldızı" Güiza İşte takımın hali ortada tek kelime ile "komik bir takım"ız . Aziz Yıldırım'ın maçtan sonra protokolü nasıl terk ettiğini gördün mü ?

Aziz Yıldırım özellike geçen seneki başarıdan sonra 1 yılda olmuş bitmiş başarılardan başka bir değiş ile tesadüflerden söz ediyordu onun mentalitesine göre geçen seneki çeyrek final tesadüf çünkü bu yıl takımın hali ortada

Aziz Yıldırım gelmiş geçmiş en başarılı başkandır bize çok büyük hizmetler olmuştur ama bir süreden sonra işler sarpa sarar artık bazı şeyler yürümez Aziz Yıldırım'ın ciddi şekilde öz eleştiri yapması lazım ki taraftarında yönetime sabrı yavaş yavaş yükeniyor Aziz Yıldırım bize çok büyük hizmetler verdi ama ölene kadar başkan kalacak değil ya Ha merak etmeyin zaten başkanlık koltuğuına onun "kurmay"larından biri oturacak yani Aziz Yıldırım zaten bırakmaz ipleri Bizimde çabamız neye ise
    Deniz sanırım sen Futbolun 11 kişiyle oynandığını unuttun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deniz sanırım sen Futbolun 11 kişiyle oynandığını unuttun.
    O yazıdan bu sonucu nasıl çıkardın

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

dolmuş ki fb çeyrek finale çıkmış.dolmadı derken kıstasın ne?aurelio ya kadar saydığın bütün oyuncuların yeri doldu,doldu ki geçen seneki başarı geldi.zaten saydığın oyuncuların hemen hemen hepsi kendi gitmek istedi.bir tek kezman da yanlış yapıldı bence.guiza ile oynasaydı hem kendi iyi performans gösterirdi,hem de guiza nın verimi artar bu kadar koşmak zorunda kalmazdı.tamam kezman çokta iyi oynamıyordu,ama kötü de değildi.josico yu alana kadar,kezman kiralık verileceğine elde tutlabilirdi.neyse bunlar geçmiş şeyler.ama bir fb li olarak senin,bunca başarının ardından alınan 2 3 yenilgi sonrası başkan gitsin,sabrımız taştı filan demeni anlamıyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Teorim belki yanlış belki doğru bilemeyiz ama futbolcular oynamak ve kazanmak isteselerdi oynarlardı.. Örnek çok çevremizde, herkes teknik direktöre laf ediyor ama bu oyuncuların hepsi prof. şampiyonlar ligi tecrübesi olan adamlar.. Geçen sene ile arada tek gram fark yok. Gol atmaları gerekiyordu ve topu ileri taşımaları gerektiğinde topu ya enlemesine yada geriye oynadılar. Kanatlardan bindirmelerde toplar hep geriye atıldı veya pas hatası olarak rakibe teslim edildi. Buda onların istemeyerek oynadıkları anlamını zihinlere getiriyor. Aynı şey Fatih Terim'in GS'ın başına son gelişinde yaşanmıştı, oyuncular oynamak istemiyor, ruhlarını sahaya yansıtmıyorlardı, aşırı disiplin bazılarının hoşuna gitmiyordu.

Kısacası teknik direktör taktiği hatalı olsa bile bunun yanlış olduğunu düşünseler kafalarına göre oynayabilirlerdi. Alex, Carlos, Kazım, Emre bunu yapabilecek potansiyelde oyuncular. Örneği Euro2008'de Fatih Terim'in oyun stiline diklenerek kendi kafalarına göre oynadıkları maçları hatırlayalım. Nihat takımı nasıl organize etmişti. Fatih Hoca dediklerini uygulamayan oyunculara köpürmüştü. Ama takım gol atmak için mücadele etmişti. Yani burada anlatmak istediğim mücadele ruhu!.

Fenerbahçe'de eksik olan bu, guiazının sürekli pres için koşması geriye kadar gelmesi mücadele ruhunu gösteriyor. Ben bunu diğer oyuncularda nedense görmedim.

aragones in hatalarının yanında,dediğin gibi futbolcularından pek hırslı olmadığı bir gerçek...
    Last edited by scolari12111 : 01.Ekim.2008 at 02:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

O yazıdan bu sonucu nasıl çıkardın
    Maldonado Burak Ve 14 milyon euro verilen "dünya yıldızı" Güiza İşte takımın hali ortada tek ..vs

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

dolmuş ki fb çeyrek finale çıkmış.dolmadı derken kıstasın ne?aurelio ya kadar saydığın bütün oyuncuların yeri doldu,doldu ki geçen seneki başarı geldi.zaten saydığın oyuncuların hemen hemen hepsi kendi gitmek istedi.bir tek kezman da yanlış yapıldı bence.guiza ile oynasaydı hem kendi iyi performans gösterirdi,hem de guiza nın verimi artar bu kadar koşmak zorunda kalmazdı.tamam kezman çokta iyi oynamıyordu,ama kötü de değildi.josico yu alana kadar,kezman kiralık verileceğine elde tutlabilirdi.neyse bunlar geçmiş şeyler.ama bir fb li olarak senin,bunca başarının ardından alınan 2 3 yenilgi sonrası başkan gitsin,sabrımız taştı filan demeni anlamıyorum...
    Ben oyuncuların futbolundan veya takımın oyunundan aldığın başarılardan bahsetmiyorum . Şunu demek istiyorum Her yönetimin transfer konusunda büyük sorumlulukları var Yönetim bu sorumluluklaru yerine getirir ve bir kenara çekilir Yani Bugün Messi'yi Fenerbahçe'ye getirirsin Dünya üzerinde seni herkes ayakta alkışlar ha sonra ne olur Messi gelir 5 ay sakat Sahaya çıkar yürür topa koşmaz vs. vs. ama eleştirilen her zaman Messi olur kimse yönetimi eleştirmez eleştiremez Neden aldın bu adamı demez Tek hedef Messi olur

Anelka aldındığında kimse yönetimi eleştirdi mi ? olmadı eleştirilen Anelka oldu , Kezman geldi kimse nereden çıktı bu adam dedi mi ? Ha sonra ne oldu eleştirilen sürekli Kezman oldu Lincoln geldi herkes GS yönetimini ayakta alkışladı Ne oldu Lincoln başarısız oldu ve taraftar Lincoln'e tavır aldı kimse yönetime neden aldınız bu adamı demedi ama Josico'yu alırsan ve bu adam kötü oynarsa o zaman eleştirilen hedef direk sen olursun bilmem anlatabildim mi ?

Sözleşmesi biter oyuncular bir şekilde gidiyor sonra " Biz Fenerbahçe'yiz doldururuz" diyorlar ama ne oluyor Tuncay'ın yerini doldurmak için Upğur Boral Aurelio'nun yerini doldurmak içinde Maldonado oynuyor demek istediğim bu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Geçen sene Fener'de takımın havası gayet de iyiydi...Zico ve aurelio gitmemeliydi. Hoş aurelio kendi gitmek istedi ama geri gelmek istediğinde aziz yıldırım ok vemeliydi..Evet otoritesinden baya bi ödün vermiş olacaktı ama fenerden önemli değil otoritesi...

Ayrıca evet futbolcular hiç hırslı değil ama bunun yanında selçuk maldonado vs cidden çok da iyi futbolcular değil..Yerlerine çok daha iyileri alınmalı..Bu görev TD ile Başkanda...

Aziz Yıldırım tabiki fenerbahçe için %100 yararlı bi insan ama yaptığı tek tük hatadan ders almıyor çünkü hata yaptığını kabul etmiyor.. biraz daha eleştiriye açık olsun inanın Fener çok daha iyi yere gelir onun başkanlığında..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bir de bu kadar adam sayıyoruz kötüler arasında,kimse roberto carlos u saymıyor isminden dolayı.artık bitmiş,depar atıyor orta yapacak gücü yok.savunma anlamında bence hiçbir katkısı yok,ofansta bu halle zaten olamaz.şl kaldıracak kapasieteye sahip değil bence artık,ne kadar tecrübeli olsa da.şöyle düşünün,o nun yerinde anadolu dan gelmiş bir türk oyuncu olsa,neler denirdi allah bilir.ama carlos u eleştiren hiç kimse yok.basında da bu böyle...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maldonado Burak Ve 14 milyon euro verilen "dünya yıldızı" Güiza İşte takımın hali ortada tek ..vs
    Orada yönetimin transfer politikasını eleştirmek istedim

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bende josico nun alınması hata dedim,aragones in gelmesi zico nun gitmesi hata dedim.ama bu demek değil ki genek anlamda çok başarısız.sen ve trübündeki bir grup taraftar tuncay tuncay diyor,geçen sene niye demiyordunuz???messi mi vardı takımda??yoksa yine bu oyuncular mı?

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri