Bayram dolayısıyla akrabalarca toplanıp hararetli bi tartışma yaparken maç başladıBu sebepten ötürü de konsantre ve sürekli bi şekilde maçı izleyemedim.. Ama her ekrana baktığım anda carlosun inanılmaz derecedeki basit anlamsız ve yetersiz futbolunu gördüm.. Sol kulvarımız titanic in batan kısmı gibi, kendimi sakatlar var cezalılar var o var bu var diyip diyip avutmaktan yoruldum bıktım sıkıldım..
Aragonesss fazla es'li (s'li) oynatıyor takımı adından esinlenmiş sanırım..Acayip de kondüsyon yüklemiş heee takıma kimse yorulmuo sahada maşallah bravooo.. !!
Hiçbir zaman maçın skoruna bakıp bir takımı ya da bir hocayı eleştirmedim ben, tabi yönetimi de, ama bişeyler yanlış gidiyor kardeşim bişeyler yanlış gidiyor al birini vur ötekine hepsinin bir suçu var bir hatası var, futbolcu isteksiz formsuz belki de beceriksiz , hoca zaten kulağını dayasan mistik bir müzik çalacak atanın tabiriyle e tamam haklıısın nar ekşin yoksa limonlu salata yapacaksın, kabartma tozun yoksa hafif karbonat atacaksın aşçıysan yapacaksın bunları ya da yemek yapıcam size diye karşımıza geçmiceksin , kabul etmiceksin malzemem eksik yapamam diceksin , e peki yönetime bakıyoruz futbolcuların işini yapıyor, yani doldur boşaltdolduruyor dolduruyor sonra boşaltıyor ne bu yaaa , ya sen çeyrek final oynadın evinde hangi takımları yendin daha önce tarihinde bunları yapabildin mi? Galatasaray kompleksinden kurtulman için Allahü Teala sana çeyrek final yaşattı, hala komplekslisin hala kompleklisin adamların parası yok ama yaptılar transferi çünkü değiştiler değiştirdiler kendilerini çok mu paraları var yooo ama senin gibi de saçmadılar öyle !! Lütfen Guizayı korumayın bana lütfen çok rica ediyorumm lütfen !!! Kezmandan bir farkı yok o da koşuyordu o da mücadele ediyordu ki kezmanın bir gol kralllığı yoktu 14 milyon euroluk bi bonservisi yoktu , ben de olsam siz de olsanız onun kadar koşarsınız hısrlanırsınız çünkü ispatlamak zorundasınız kendinizi !!!
Bi şapkanızı önünüze koyun bee yönetim kurulu, başkan, Allahını severseniz yaptıklarınıza bakın bi, elinizden saçma sapan nedenlerle kaçırdıklarınıza bakın,politikanıza bakın, bu soğuk ve Mübarek günde desteklemeye gelen binlerce taraftarın isyanına bakın, gözlerine bakın , yüreğine bakın !